من واقعا گاهی نمیتونم همه ی پستهای طولانی و تند تندتون رو بخونم خدایی نه فوووش بدین به من یا دیگران و نه حرف مرف سیاسی میاسی بزنین استه بیاین استه برین
ولی مطمئن باشین که نکات حساس و کلیدی صوبتاتون رو میخونم یا میفهمم. |
یوهو فهمیدم چیه افسانه جون |
راهنمایی
با عرض معذرت شکوفه خانم ..... گوجه سبز هم نیست :rolleyes:
یه راهنمایی هم می کنم ... دونه هاش اندازه ی غوره س. فکر کنم تو منطقه کردستان بیشتر پیدا می شه .. در ضمن ضایع شدن هم نداره .. مسابقه س :o |
اول سلام |
آنا داره شکر خدا بارون میاد اینجا
منم دارم آهنگ Safe and Sound تیلور سوئیفتو گوش میدم چخخد من این دخترو دوس دارم! خیلی آهنگاش مهربون اند جودی ابوتی جودی ابوتی! لباس پوشیدن آوریل رو هم دوس دارم! اصلا خود آوریل رو هم دوس دارم! ********************************** آنا ترنم نمی دونی چه کیفی داره حرفایی که دوس داره برای همه بگی اماکسی دوس نداره بشنوه رو، وقتی می دونی جایی مث اینجا هست که می نویسی، دوستان لطف داشته باشن می خونن اگر نه هم تو حرفتو زدی، چی کیفی داره میای می نویسی! منم سااااااااااااااااااااااکت! اینجوری میشه دیگه! |
سلام به همه خوبان:53: |
|
نترس از هجوم هضورم،چيزي جز تنهايي با من نيست.......
|
یه خبر خوب فکرکنم خدااااااااااجونم داره آرزومو برآورده میکنه واسم دعا کنین توروخدا از قبولی تو دانشگاه سراسری هم مهمترههههههههههههههههههههههههه هه:63::63::63:
|
:dپس گوجه سبز نبود ای بابا |
سلام به همه بچه های گل و سنبل پیسی |
نقل قول:
ین خدا یه گوشه چشمی هم به ما داشته باشه این مادرمون قدرمون رو بدونه :d چی میشه ؟ |
|
سلام دوستان عزیز
مثل ماهي زنده مثل سبزه زيبا مثل سمنو شيرين مثل سنبل خوشبو مثل سيب خوش رنگ و مثل سکه با ارزش باشيد انشاالله |
خداحافظی
سلام و شب بخیر خدمت دوستان :53: |
آقا محمد سلام و شب بخیر
افسانه خانوم سلام به سلامت انشالا این سفر از هر لحاظ یکی از بهترین خاطره های زندگیتون باشه همیشه خاله شکوفه گفته بود گوجه سبز، این یعنی هرچی بوده سبز بوده، شما گفته بودین اندازه غوره اس، هم میوه هست هم نیست، بیشتر هم تو غرب کشوره در نتیجه یه گزینه بیشتر نمی موند ایشالا جایزه ام بمونه وقتی برگشتین به سلامت پیش پیش عیدتون مبارک |
|
|
سلام
با حرفایی که نوشتن کلی حال کردم ولذت بردم بهترین دعاهارو برای دوستان کردید افسانه جون عیدتون مبارک باشه وبهترینها رو از خدا برای خانوادت میخوام عزیزم خوش به حال دل پارسا خوش به حال دل صاف بچه ها که هرچی از خدا بخوان همون میشه صبا بازم مثل همیشه به قول اقا محمد پر انرژی حرفیده امیدوارم توم به هرچی که میخوای برسی تو سال جدید اقا مهدی از شما بعیده غیبت طولانی زشته ها خاله رزیتا مرسی از پذیرش من به عنوان خواهرت گلم اقا محمد خواستم با این پست خاله بودنمو ثابت کنم ها:24: اقا محمد 90 شب شما هم خوش انا از الان پیشایش عیدتون مبارک باشه:53: نمیدونم چرا خوشم اومد عیدو تبریک بگم:p اقا کوروش ضرر میکنی نمیتونی پست بچه ها رو بخونی ها سعی کت با بچه ها هماهنگ باشی :p چون پستایه اینجا سریالیه یه قسمتو نخونی هیچی از ماجرا متوجه نمیشی بعد اون موقع حس خوندن نداری;) امیدوارم همه بچه هایه غایب این اخر سالی سلامت باشن و دلشون خوش باشه دیگه عرضی نیست:cool: |
این شد پست ترنم خانوم :41:
----------------------------------------- نمیدونم چیز خورم کردن امشب انگار آتش داره از سروو پام بلند میشه نمیدونم انرژیه چه جوری بیرون بدم ! دارم به مرز دیوانگی میرسم من نمیدونم چرا موتورم تازه 2 نصفه شب به بعد راه میفته بعد روز این انرژی از کجا میاد ؟ خلاصه برام سوال شده الانم که خیلی احساس داغی میکنم رو پوستم به جان خودم نه قهوه خوردم نه نوشابه انرژی زا نمیدونم چرا اینطوری میشم ! ---------------------------------------------------------------------------------- الان میرم همه جای فروم یه دوری بزنم خلاصه خواب که اصلاً به چشمم نمیاد ! یه حس خیلی عجیبی هست ! ------------------------------------------------------------------------------- فعلاً از این جا میرم ! |
|
صرفا شوخی و لجبازی
صبا اینجا اینقدر میحرفه خدا به داد خونه برسه ، فک کنم روزانه 1365498 کیلومتر مربع کلمه میحرفه . این یعنی فاجعه :d
|
نخیرم!
من همیش 35434354 متر مکعب بیشتر حرف نمی زنم!:d آنا امضات با اینکه اسم نسیم توشه قشنگه! مخصوصا خط آخرش! |
:d
نقل قول:
قابل شما رو نداره این امضا رو از نوشته های بابا لنگ دراز که برای نسیم نوشته بود جدا کردم .جالب بود واقعا ؟ |
يعني اونم مث آدماي دنياي واقعي خائنه؟
اماخب بازم سليقه اش خوبه! |
دوستان ! |
نقل قول:
نقل قول:
من که از هر طرف شمردمش شد هفت تا ، مهرگان آواتارت پرچم کره جنوبیه یا شمالی ؟ :d |
|
2 فایل پیوست
آکواریوم باغبون گلهای زیبای بهشتی
|
چیه این پست های کوتاه کوتاه؟
خاله رزی بیا بزنش! دوست ما رو نگاه! آنا یه اشتباهی کردم ، خراب تر نشه خیلی خوبه! دعام کنین! جدی میگم! راس میگی حسین! من واقعا نمی دونم کجای کارم با این دنیای عجیب غریبم! آنا اصلا به من چه که هیچکی نمی فهمش! من دوسش دارم! اوووووووووم! (حسین همون حرکتی رو که بهت گفتم، انجام بده! حرکت جودی!) **************************************** این عکسا مال آکواریوم جواد آقاس؟ تو اونجا چیکار می کنی؟ مگه ... لا اله الا الله! دست نزنی به وسایل مردم! |
حداقل یه چیزی بگو به بابا لنگ دراز بخوره ، اخه منو چه به جودی . اووووووووووووممم :d
این عکسا هم آکواریوم جواد هست ، اون دیگه سکرت هست که من اونجا چیکار میکنم .:d در ضمن پستها رو کوتاه بزنین تا دونه کولانه بتونه بخونه :cool: |
دوستان عزيزم ، پيشاپيش سال نو رو به همتون تبريك مي گم ، اميدوارم سالي پر ازموفقيت و پيروزي داشته باشين و بهترينها رو براتون آرزومندم .
:53::53::53: |
یعنی چی منو چه به جودی؟
من موزم؟ ******************************** آنا بازم برای شما و همه از خدا می خوام این هشت چیزو هیچوقت ازتون نگیره: عزیز، آبرو، سلامتی، ایمان، دل خوش، روزی حلال، خیرخواهی و صداقت، توانایی انجام کار درست حتی اگه کار غلط راحت تر بود امیدوارم بهترین سالی باشه که تاحالا داشتین و از این به بعد بهتر هم بشه :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: :53::53::53::53::53::53::53: |
نگاه؟
آه! هیششششکی نیست! آنا من این روزای آخر سالی دلم میگیره آخخخخخخخخخخخ چلااااااااااا! عیب نداره! حس می کنم با شروع هر سال یه بخش از خودمو پشت سرم می ذارم یه بخشی که می تونست بهتر باشه من کوتاهی کردم می دونم باید با خیلی چیزایی که فقط مال پارسال بودن خداحافظی کنم احتمالا یه چند روزی هممون خیلی کمتر اینجاییم شادباشین مث من اشکتون در نیاد! ************************** دیگه حرفم هم نمیاد! دوستون دارم عیدتون مبارک{شیت شدن} |
بابا شاه:سلامیو سلامیو. بابااتی:کیه؟کیه؟کیه؟ بابا شاه:منم منیو پیامکیو |
|
سلام بر همگی :53: |
بوی باران بوی سبزه بوی خاک شاخه های شسته باران خورده پاک . . . آسمان آبی و ابر سپید . . . برگ های سبز بید عطر نرگس رقص باد نغمه شوق پرستو های شاد . . . نرم نرمک میرسد اینک بهار خوش به حال روزگار. . . دوستان عزیزم، عید باستانی نوروز رو به همه تون تبریک میگم. از ته دل امیدوارم که سال خوبی رو شروع کنید مواظب خودتون و خوی هاتون باشید من هم مثل مهبای عزیزم همیشه ی همیشه به اندازه ی تمام قطره های باران برایتان آرزوهای خوب دارم . . . حال و هوای عید رو به وجود بیاریم ! ناسلامتی عیده! جشنه! شادی و خنده س ! باید با روزای دیگه سال فرق داشته باشه ! بنیشینه خوش :) |
نقل قول:
فهمیدم چرا خودمم هم متوجه شدم اشتباه کردم بزار به حساب جوانی و پایین بودن قوه تشخیص و این جور چیزا ! چشم به روی چشم ! الان که گفتی کلی خجالت کشیدم !:o باز خوب شد بهم گفتی ! نقل قول:
اصلاً احساس غریبگی نکنید ، من قبلاً به ترنم خانوم گفتم ما خودمون رو به زور اینجا فامیل کردیم ! :d شما هم یه منسبی نسبتی پیدا کن ما هم همیشه شما رو با همون نسبت صدا میکنیم نقل قول:
عید شما هم مبارک خجسته و خوشبخت و همیشه خوشحال باشید همیشه به جشن و شادی از این تبریکا تو تاپیک انگلیش نمیگی ! داستان چیه بلد نیستین میخواین ما واستون ترجمه کنیم :d حالا زبان بلد نیستین اشکال نداره مهم اینه که آدم انگیزه داشته باشه برای یاد گرفتن !:d |
کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (1 عضو و 2 مهمان)
MAHDI کی میدونه این دو تا مهمون کیا هستن؟؟؟؟؟ فکر کنم از خود باشن!!!!;) |
اکنون ساعت 10:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |