به نام خدا
عرض سلام وخسته نباشید ...:d مدیریتی سلام کردم:d ممنونم از لطف دوستان به همه مترقیام تبریک میگم 13 بدر خوبی داشته باشین انشاالله ______________________ پیوست:d همنطور که میبینین اینجا حوزه استحفاضیه منه:d وای به حال هرکی که اینجا دیگه غیبت کنه هرروز باید حداقل 2 ساعت در تالارهای ازاد پرسه زده وورود خروج خود را در دفتری که تهیه میکنم ثبت وضبط نمایید بقیه مواردم بعدا میام سر فرصت ابلاغ میکنم:d ----------------------------------------- امیدوارم 13 خوبی داشته باشید |
اوه ترنم من که همیشه میام خیلی ترسیدم;)
خوب براتون از 13بدر بگم من تا بتونم بیرون نمیرم امروز حتی تا دم در هم نرفتم تا بدرش کنم این سیزده و :p البته امروز گفتم مامانم و بابام هم اومدن خونمون جاتون خالی{شیت شدن} ولی بسه دیگه تعطیلات خسته شدیم برگردیم به زندگی عادیمون |
سلام . ایشالا که همگی سیزده به در خوبی رو گذرونده باشید .
ما که امروز با مادربزرگم یه کوچولو رفتیم بیرون و بعد اومدیم خونه. بیرون که خییییلی شلوغ بودد. ترافیک که دیگه نگو .. شکوفه جان باهات موافقم ، از تعطیلات خسته شدیم بهتره دیگه برگردیم سراغ زندگی عادیمون:) |
سلااااااااااااام
صبح بهاریتون بخیر کجایین شماها؟ کی با هم حرف میزنید؟ من که هر موقع میام کسی نمیاد حرف بزنه؟_:2: |
_:2:_:2:_:2:_:2:
:33::33::33::33: |
سلام بببببببههههه همممه دوستان گلم:53:
انشاالله که سیزده خوش گذشته باشه {شیت شدن} نقل قول:
نقل قول:
|
سلام
سلام ، گلهای زیبای بهشتی :53: کوروش ، مینا ، رزیتا ، شکوفه ، مهبا ؛ ترنم ، افسانه ، فرگل ، محمد ، بیگ بنگ ، مهدی نارنجی ، مهدی ، صبا رژینا ؛غزل ، هاژی سهراب ، حسین ، اریانا ، سارا ، فرشته ، پریسا ، گلبرگ ، مهرگان ، میترا ، علی و بقیه دوستانی که اسمشون از قلم افتاده ، حالتون چطوره ، بازم سال نوی شما مبارک ، امیدوارم سیزده بدر رو هم خوش گذرونده باشید ، سال خوبی داشته باشید :53::53::53::cool: فهیمه خانم خیلی خوش اومدید ، سال نوی شما هم مبارک :53: |
سلام
بازم کسی نیسسسسسسسسسسسسسسسسسسس ای بابا من سر کارم هی میام سر میزنم نیستین چرا؟ بابا دلم گرفت اینجااااااااا_:2: میام دوکلمه حرف بزنم خستگیم بره بدتر حالم گرفته میشه |
سلام
سلام ، یه گل دیگه به جمع گلهای زیبای بهشتی اضافه شد فهیمه خانم ، هر جی تو دلته بریز بیرون ، اینجا همه با هم صمیمین ، سرا پا گوشیم:cool: |
سلام به همه دوستان عزیز |
سلام شب بخیر خوبین؟ خسته نباشین:53:
|
سلام به همه دوستان خوبم هم دوستان جدید وقدیمی
میدونم که خستگی این چند روز مخصوصا سیزده رو احساس میکنید
|
بالاخره یکی اومد
سلام داداش خسته نباشین امیدوارم سال خوبی داشته باشین خسگی سیزده که چی بگیم والله خستگی کار من که از 5 رفتم سر کار |
نقل قول:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes: سخته ;););) |
اره خب سخته ولی ادم خسته میشه
من کهو اقعا خسته شدم از اینهمه کار شب بخیر بای |
سلام
دیگه تعطیلات تموم شد انشاالله پر انرژی سال جدید کاریو شروع کنید مهربون جون شب خوش خسته نباشی اقا مهدی خیلی زحمت کشیده برق محترم:21: |
سلام به همه دوستان امشب مثل هر شب شوری در سر دارم امشب در سر شوری دارم، امشب در دل نوری دارم باز امشب در اوج آسمانم، راضی باشد با ستارگان امشب یکسر شوق و شورم، از این عالم گوئی دورم از شادی پر گیرم که رسم به فلک سرود هستی خوانم در بر حور و ملک در آسمانها غوغاها فکنم سبو بریزم ساغر شکنم امشب یکسر شوق و شورم، از این عالم گوئی دورم با ماه و پروین سخن می گویم، وز روی مه خود اثری جویم جان یابم زین شبها، می کاهم از غمها ماه و زهره را به طرب آرم،از خود بی خبرم ز شعف دارم نغمه ای بر لب ها، نغمه ای بر لب ها امشب یکسر شوق و شورم، از این عالم گوئی دورم امشب در سر شوری دارم، امشب در دل نوری دارم باز امشب در اوج آسمانم، رازی باشد با ستارگانم امشب یکسر شوق و شورم، از این عالم گوئی دورم ------------------------------------------------------------------------------ خلاصه معلوم نبود اگر خدا این شبو خلق نمیکرد من باید چی کار میکردم ! میبینم که مهدی جان هم آمد و قسمت نشد نقل قول بزنه اشکال نداره اگر یک دفعه دیگه این برقتون قطع شد شماره برق منطقه ای رو بده با بچه ها بریم با وانت کمکشون دکل درست میکنن گناه دارن بنده خداها :d آخ که من چقدر بدم میاد از این قطع شدن یکدفعه ای برق ترنم خانوم باید شما رو از این به بعد خانوم مدیر صدا کنیم دیگه ؟ مدیر خوب جایی شدین تبریک میگم ------------------------------------------------------------------------------------------------------- و مهربان خانوم سلام امیدوارم حضورتون در فروم مستمر باشه و همیشه اینجا بیاید اینجا گاهی اوقات خلوت میشه ولی چراغش هیچوقت خاموش نمیشه در مورد ناراحتی شما زندگیه دیگه بالا و پایین داره یه روزی این سختی ها به پایان میرسه انشاءالله توکلتون به خدا باشه ناراحتی رو بریزید دور ، خدا بزرگه درست میشه همه چیز خسته نباشید و موفق باشید |
:)
سلام دایی محمد نه بابا این چه حرفیه خانوم مدیر من ترنم صدا بزنین خیلی خوشحال میشم:) |
|
سلام بر همگی :53: |
سلام
اقا مهدی اون دعا برای دشمنام کردی دست گلت درد نکنه:d ________________________________ دیشب خواستم این مطلب و بنویسم فراموشم شد دیشب حول و حوش ساعتای ده و نیم حالم یه کم گرفته بود البته از یه چیزی رفتم تو حیاط چشمم افتاد به اسمون دیدمدقیقا نصفش ابریه نصفش صاف تو اون نصفه هوای صاف ماه اونجا بود شروع کردم با خدا حرف زدن چندتا درگوشی بهش گفتم که یه چیز خیلی خواصم با تاکید چندبار بهش گفتم وای بچه ها نمیدونین خــــــــــــدا دقیقا ساعت یک بامداد دقیقا اون چیزیو که خواستم بهم داد البته یکی از دوستام بهم خبر داد این شکلی شده بودم{شیت شدن} حیف همه خواب بودان اما دوست داشتم اینجوری از خدا تشکر کنم خـــــــــــــــــــــــــــــ ـ{قیژه}ــــــــــــــــــــــــ ــــدا متشکرم انشاالله همه به چیزایی که میخوان برسن امین |
مه دیه برم بخوابم :D
|
سلام به همه دوستان گل:53: |
گاهی وقتا دلم میخواد مثل جـــودی ابـــوت باشم!
پر انرژی ... با خنده هایی که از ته دلــــن ... گریه هایی که با دلیلـــن ... با اون شخصیتی که جلوی هیشکی نمیشکنه ... و یه بابا لنگ دراز که واسش بنویسم....! http://static.cloob.com//public/user...fa7885e848-300 |
|
|
درود بر همه شما :) |
نقل قول:
ترنم گیان نوشته هات خیلی قشنگن |
سلام ظهر بخیر
کسی نیست؟ همه رفتین نهار؟_:2: |
نقل قول:
این روزها دست کمی از ان شرلی ندارم نه اشتباه نکن موهام قرمز نیست فقط منتظرم یکی ازم بپرسه انه تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت... |
سلام و درود |
ممنون اقای خدا
خوبین؟ خسته نباشین حتما شمام سر کارین هنوز نه؟ |
آقای خدا؟ |
نقل قول:
ایشالله که موفق باشی خب منم کم کم باید برم خونه فردا خدا به دادم برسه با شلوغی یارانه ها روز خوبی داشته باشی عزیز خدا نگهدار:53: |
آقا من داداش نیستم ! خواهرم ! همینطوری میگم آقا :21:
امیدوارم شما هم موفق باشی :) |
پس سر کاربودیم حسابی:24:
اکشال نداره بای موفق باشی گلی جونم:53: |
سلامون علیکم الجمیعن پی سی سیتی :53:
انشاالله کییفن حال :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::24::24::24::24: |
نقل قول:
سلام خاله مهبا نقل قول:
سلام خانوم مدیر لبتاپ دار :d نقل قول:
سلام آقا! نقل قول:
سلام خاله رزی نقل قول:
ای بانوی لبتاپ دار مدیر نقل قول:
سلام دایی محمد نقل قول:
درود گفتی یاد کل کل غزل و آریانا افتادم نقل قول:
سلام نقل قول:
نقل قول:
خواستم بنویسم این مهرگان خانوم همیشه از آقا استفاده میکنه ما بهش میگیم آقا ولی خانومه |
سلام
اقا مهدی چه خبره یواشتر تا مام بهت برسی مهرگان خسته نباشی ممنونم:53: انا الان دوباره نوشته اقامهدی خوندم یادم اومد دیشب ساعت هشت بود اومدم برایه یک ثانیه برقا رفتن (اقا مهدی بزنم بشد) با لب تابم امده بودم:d انا انقد حرص خوردم که نگو{قاط} اما خدارو شکر داشتم مطلب میخوندم تایپ نمیکردم دلت بسوزه اقا مهدی دعات نصفه نیمه بود:21: اقامهدی از الان به مدت یک ماه باید به جایه همه پست بدی وهمه پستام جواب بدی با نقل قول یه کمم تمیز کاری کن مورچه نزنه به خاطر شیرینی و اجیلی که عید خوردیم:d |
سلااااااااااااااااااااام به بهترین دوستا و فامیل های دنیا |
اکنون ساعت 12:33 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |