جز تو کسی نيست که از تنهايی ها به او پنها ببرم و در سختی ها ازاو کمک بخواهم پناهم ده و ياريم کن تا چنان باشم که می پسندی و چنان زندگی کنم که شايسته دوستی و بندگی توست امين يا رب العالمين در ميان شما کيست که صد گوسفند داشته باشد و يکی از انها گم شود، که ان نود ونه را در صحرا وا نگذارد و از پی ان گم شده نرود تا ان را بيابد. انجيا لوقا(باب ۱۵ ايه ۴) بزرگترين دروغ دنيا چيست؟ اين است: د ر لحظه مشخصی از زندگی مان،اختيارمان را بر زندگی خود از دست می دهيم و از ان پس سرنوشت بر زندگی ما فرمانروا خواهد شد. اين بزرگترين دروغ دنياست و همچنان که می رفتند،او (عيسی مسيح) وارد دهکده ای شد. زنی به نام مرتاه او را به خانه اش مهمان کرد. مرتاه خواهری به نام مريم داشت که پيش عيسا نشسته بود وبه سخن او گوش می سپرد. اما مرتاه که گرفتار خدمت به او بود بر اشفت پس به کنار عيسا امد و گفت : مولای من:ايا اهميت نمی دهی که من را در خدمت گذاری به تو تنها گذا رد؟ به خواهرم بفر ما که بيا يد و مرا در کمک کند! عيسی پاسخ داد: مرتاه!مرتاه! تو خود را مضطرب و نگران چيزهای زيادی می کنی. اما مريم بخش بهتر را برگزيده است. و اين از او گرفته نخواهد شد. انجيل لوقا(باب ۱۰ ايه ۳۸ـ۴۲) |
|
وضعیت شما در جهانبد نیست به نکتههاى زیر هم توجه کنید: اگر امروز صبح سالم از خواب برخاستید، قدر سلامتى خود را بدانید زیرا یک میلیون نفر تا یک هفته دیگر زنده نخواهند بود. اگر تاکنون از آسیبهاى جنگ، تنهایى در سلول زندان، عذاب شکنجه، یا گرسنگى در امان بودهاید، وضعیت شما از وضعیت ٥٠٠ میلیون نفر در دنیا بهتر است. اگر میتوانید بدون ترس از زندانى شدن یا مرگ، وارد مسجد (یا کلیسا) شوید، وضع شما از ٣ میلیون نفر در دنیا بهتر است. اگر در یخچال شما خوراکى و غذا وجود دارد، اگر کفش و لباس دارید، اگر تختخواب و سرپناهى دارید، در این صورت شما از ٧٥٪ مردم جهان ثروتمندتر هستید. اگر در بانکى حساب دارید، و اگر در جیبتان پول دارید، شما به ٨٪ مردم دنیا که چنین شرایطى دارند تعلق دارید. اگر شما این نوشته را میخوانید، از سه خوشبختى بهرهمند هستید: 1- یک کسى به فکر شما بوده است. 2- شما به ٢٠٠ میلیون نفرى که قادر به خواندن نیستند تعلّق ندارید. 3- و ... شما جزو ١٪ از مردم دنیا هستید که کامپیوتر دارند. به قول یکنفر: طورى کار کنید که انگار نیازى به پول ندارید، طورى عشق بورزید که انگار هرگز آزرده خاطر نشدهاید، طورى برقصید که انگار هیچکس شما را نمیبیند، طورى آواز بخوانید که انگار هیچکس صداى شما را نمیشنود، و بالاخره طورى زندگى کنید که انگار زمین، بهشت است |
|
داستاني بسيار زيبا و واقعي |
|
|
با همه بی سر و سامانی ام با همه ی بي سرو ساماني ام باز به دنبال پريشاني ام طاقت فرسودگي ام هيچ نيست در پي ويران شدن آني ام آمده ام تا تو صدايم کني عاشق آن لحظه ی توفاني ام دل خوش گرماي کسي نيستم آمده ام تا تو بسوزاني ام آمده ام با عطش سالها تا تو کمي عشق بنوشاني ام ماهي برگشته ز دريا شدم تا که بگيري و بميراني ام حرف بزن ابر مرا باز کن دير زماني است که باراني ام حرف بزن حرف بزن سالهاست تشنه ی يک صحبت طولاني ام ها به کجا مي کشي ام خوب من ها نکشاني به پشيماني ام "محمد علي بهمني" |
|
|
اکنون ساعت 10:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |