هرمومنی که گرفتاری مومنی را برطرف کند خداوند هفتاد گرفتاری از دنیا و اخرت از وی دور می سازد رسولخدا ص
|
حضور هيچكس در زندگي اتفاقي نيست.....
|
امروز/یعنی روزگاردنیا/روز عمل است نه حساب وفردا/قیامت/روز حساب است نه عمل
|
امام صادق (ع) :
بالاترین و برترین نعمتی که خداوند به بنده اش ارزانی می دارد این است که او را موفق می کند در قلبش چیزی جز خدا نباشد. |
امام صادق (ع):
تمام علوم مردم را در چهار چیز یافته ام : اول آنکه خدایت را بشناسی، دوم آنکه بدانی در تو چه آفرینشی را بکار برده، سوم آنکه بدانی چرا تو را آفریده، چهارم آنکه بدانی چه چیز تو را از دینت بیرون می برد . |
ابوعلی سینا:
نیک بخت ترین مردم کسی است که کردار به سخاوت بیاراید و گفتار به راستی. |
حضرت محمد (ص):
پنج چیز را قبل از پنج چیز غنیمت بشمار، جوانی را پیش از پیری، سلامتی را پیش از بیماری، بی نیازی را پیش از تهی دستی، آسودگی را پیش از گرفتاری و زندگی را پیش از فرا رسیدن مرگ. |
امید، تنها دارایی فقیر است! |
برایت دعا میکنم که ای کاش خدا از تو بگیرد هر آن چه را که خدا را از تو میگیرد.
"دکتر علی شریعتی" |
خدايا!
بگذار هرکجا تنفر است بذر عشق بکارم هرکجا آزادگی هست ببخشایم و هر کجا غم هست شادی نثار کنم. الهی! توفیقم ده که بیش از طلب همدلی همدلی کنم بیش از آنکه دوستم بدارند دوست بدارم زیرا در عطا کردن است که ستوده می شویم و در بخشیدن است که بخشیده می شویم. |
اکنون ساعت 08:41 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |