مقدم تمام کاربران میهمانان پی سی در قهوه خانه گرامی باد
نسیه ممنوع . حتی شما دوست عزیز :65: |
این از چای نبات http://mw2.google.com/mw-panoramio/p...m/37894397.jpg اینم چای سبز خاصیت های اینها رو میدونید کم کم چایی با طعمهای دیگه و خواص شو هم میزارم تا هم ی چایی بخورید هم خواصشون رو مرور کنیم. |
سلام به همه :53:
آخی خیلی وقته اینجا نیومدم یه سالی میشه هرچند قول داده بودم دیگه نیام ولی خب دیگه ما دلمون دریاست :) آقای چشم پلنگه خیلی وقته نیستش فکر نکنین دلم براش تنگ شده همیجوری گفتم احوالی ازش پرسیده باشم به هر حال بخشش از بزرگانه آقا مهدی یه چایی دبشم به من بده که حال چایی درست کردن ندارم اگه نباتم نداشته باشه ممنون میشم آها ساعت کاریتونم بی زحمت تغییر بدین همونطور که بانوان قلیان نمیتونن بکشن ساعت یازده هم نمیتونن بیان قهوه خونه:d |
چشم آناهیتا خانوم اینم ی چایی http://gilaasi.com/wp-content/uploads/2009/01/tea.jpg قبلا بیشتر فرصت داشتم میومدم یهو کار ریخت رو سرم اساسی هر ساعتی خواستید سفارش بدید به محض دیدن سفارش آماده میشه. :d اگه کار و بار خوب باشه پیک هم راه میندازیم . |
دستتون درد نکنه فراوان امیدوارم آقا مهدی سرتون به زودی خلوت بشه
ولی این چاییتون منو یاد چایی های مامانم انداخت دلم تنگ شد خدا رو شکر هفته بعد تعطیلی داریم چرا اینجا اینقدر خلوته؟بابا دلمون پوسید |
سیلاااام...
خوب بر و بچ تنبل پی سی سیتی پروژه عظیم اخراجیها رو که تعطیل کردن... باشه_:2: حالا ببینم یه سوال؟ اینجا قهوه خونه مدرنه یا سنتی؟ چون من الان هوس آیس پک کردم..... |
وای چای سبز
دستتون درد نکنه من همیشه چای سبز میخورم خیلی خستگی رو در میکنه ممنون آقا مهدی:53: |
خب احوال سالومه خانوم کم پیدا بودید دیگه نزدیک بود مثل رزیتا خانوم بدیم آواتورت رو تو روزنامه بزنند :d اینو ببینی علت تعطیلی پروژه نازنین اخراجیهای 4 رو خواهی یافت. |
مرسی اقا مهدی از این همه ذوق و سلیقه ی که اینجا میزارین:53::)
و همه بچه های گل پی سی{پپوله} منم چند روز بی حال و حوصله و ناراحنم:17::20::20: خیلی ناراحن دلم میخواد فردا امتحانمو بدم و خیالم راحت بشه و یه برنامه ریزی واسه این ناراحنی هایی که دارم بکنم_:2:_:2: |
مینا خانوم با بی حوصله گی و ناراحتی بری سر جلسه امتحان بدتر میشه |
اکنون ساعت 04:58 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |