![]() |
آقا تبریک میگم به صدر جدول رسیدم!!!!!
من متعلق به همه ی شما هستم!!!! من 10 امید 8 الهام خانم،شکوفه خانم و ناتاناییل 7 امیر 4 بهنام 3 شروین 2 |
ستاد پیش بینی نتایج غیر مترقبه بازی های جام جهانی طی تساوی ایتالیا اعلام کرد که تمام امتیازات (من + امید) به ناتاناییل تعلق میگیرد..
|
بازی های فردا:
فرانسه0-1آفریقای جنوبی مکزیک2-1 اوروگوئه آرژانتین2-0یونان نیجریه2-1کره جنوبی |
وای وای خندیدیم
ببینم فردا بعد بازی فرانسه روت میشه بیای پی سی سیتی قبل جام هم گفته بودم فرانسه از گروهش بالا نمیاد خیلی تیم با حالی دارین زنگ تفریح جالبیه ما روی اشتباه داوری دو امتیاز از دست دادیم ولی خیالت راحت هنوز تیم ما خودشو نشون نداده ما قدرتمون رو می ذاریم واسه دورهای بالاتر |
نقل قول:
واییییییییییییی:24: خیلی باحال بود |
بعد از آزادیت از زندون داااش،و باخت دیشب جهت روحیه دهی گفتم یه کم بخندین...:mad:
امان از دست های پشت پرده و ناداوری،امان{قاط} فرانسه2-1آفریقای جنوبی مکزیک0-0 اوروگوئه آرژانتین2-0یونان نیجریه1-1کره جنوبی |
باخت دیشب؟
چیزی یادم نمیاد نکنه تساوی با ناداوری دیشب رو میگی؟ آره دستهایی پشت رده بود که اس اس چند سال قهرمان نشه دستهایی هم هست که ایتالیا قهرمان نشه همونطور که دستهای پشت فیوز برق بود تا پرسپولیس قهرمان جام حذفی شه یا دو سال پیش چلسی نیاد فینال لیگ قهرمانان و و و |
فرانسه 1 - افريقاي جنوبي 2
مکزیک2-1 اوروگوئه آرژانتین3-0 يونان نیجریه1-1کره جنوبی |
ما چي داريم!آهان مارادوناي با حاشيه رو!!!:65:
پيش بينيم ضعيف شده دارم شغل دومم رو از دست مي دم فرانسه2 آفريقا1 مكزيك1 اروگوئه1 آرژانتين3 يونان1 نيجريه2 كره جنوبي1 اين كره شمالي بلاخره شخصيت آسيا رو نشون داد آخه 7تا خيلي بده. همون بهتر كه ما نرفتيم . درضمن آقا رضا بالاي جدول چه خبر؟:41: |
وای این بالا چقدر داره خوش می گذره(مثل این بی جنبه ها)
|
اکنون ساعت 12:55 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |