باور کنید
لیلی ها گاهی بدون هیچ میلی! ظرف ، دل و حتی خود شما را میشکنند!! |
سلام بر همه:53: |
قرار دوستانه
سلام صبح زیبای بهاریتون خوووووووووووووش:53:
دوستان همگی خوب هستند انشاالله ....... من دیروز رو نتونستم بیام . با اجازه تون با دوستان مجازی یه قرار داشتیم تو پارک . جاتون خالی خیلی خوش گذشت تا ساعت 9 بیرون بودیم . فکرش رو بکنید . 20 -- 25 تا مامان با بچه هاشون . هیچ کدوم هم تا حالا همدیگه رو ندیده بودیم . انقدر شلوغ بودیم پارک رو رو سرمون گذاشته بودیم :d خیلی پر انرژی برگشتیم . نقل قول:
|
نقل قول:
|
سلام و دو صد بدرود:d |
کمک
نقل قول:
اقا مهدی والله ما که نفهمیدیم چی گفتی چند دور هم خوندم ولی تو مخم نرفت از صبح تو حساب کتاب ملت مخم هنگیده {قیژه} یه عرض دیگه دارم اقایون خانوما من تو دوراهی موندم یکی کمکم کنه اخه مردم از بس نمیدونم چیکار کنم؟ میشه همینجا بگم چی شده؟ وچطور راهنماییم کنید؟ بخدا خسته شدم از این بازیهای روزگار_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2::33::33::20::20::20: |
نقل قول:
سلام دایی محمد عزیز نقل قول:
خوش بگذره نقل قول:
خانوم مدیر اینجا یک کاربر هست به نام ترنم هی اسپم میده بزن بشش:21: نقل قول:
سلام دکی نقل قول:
سلام افسانه خانوم نقل قول:
:cool::cool: نقل قول:
دیر آمدی کشتن زدند اخراج کردند نه دختر عمه سوسانو نمیزنه. اگر هم بخواد بزنه دعوا فک وفامیلاست :d یکی دیگه قصد کتک زدن داره خواهش بابت آمار من پسردایی سوسانو هستم خاله! :d نقل قول:
:d:d |
سلام بچه ها خسته نباشید،حالتون چطوره؟ من بازم اومدم:):53:
|
نقل قول:
بعد تو روخدا به منم یاد بدین از یک پست چطوری چند تا نقل قول میزنین یک خطی؟ تازه صبا هم این کارو میکنه مهدی میدونم سر به راه و آرومین فقط برعکس:d ............. رزی عزیزم لنگه جانم مرسی که هوامو داشتی میدونم که همیشه حواست به لنگت هستبه قول جیگیلی بوج بوج |
نقل قول:
نقل قول:
این شروع بشه [QUOTE.=حسین ;2585 ] [/QUOTE.] و انتهاش با این باشه ، متن مورد نظر باید مابین این دو تا قرار بگیره |
این پست یک امتحان بود
کاری که حسین بود انجام دادم نشد:d |
نقل قول:
یه بار دیگه امتحان کن میشه :d |
ممنون آقا حسین :53:راستی شما چه وقتایی دور هم جمع میشید؟
افسانه خانوم خیلی ممنون از خوش آمد گوییتون:53: |
نقل قول:
|
سلام رزیتا جون کجا باید تو اون کلاسای فشرده ثبت نام کنم؟;)
آقا حسین ممنون از اطلاعتون:53: سلام مینا جوجو امیدوارم که مشکلت حل بشه و همیشه خوشحال باشی{پپوله} |
سلام {جشن پتو} |
سلام به همه و مخصوصا دوستان جدید
مهربان جون بگو عزیزم ... |
|
یه عالمه سلااام |
[
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: :53::53::53::53::53::53: کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) mohammad.90 پرنده هم پر نمیزنه:24::24::24::24:12:35 :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::eek::eek::eek::eek::eek: :eek: |
اینجا سرزمین واژگان واژگون است:
جایی که گنج،جنگ می شود؛ درمان، نامرد می شود؛ قهقه، هق هق می شود، اما دردهمان درد است ... دوباره شب شد و من خواب به چشمم نمیاد،خوش به حال اونایی که الآن خوابن_:2: رویاتون قشنگ |
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم |
صبح به خیر پی سی
سلام صبح زیبای بهاری تمامی دوستان به خیر و خوشی :53:
من حاضریم رو زدم برم تا عصری :d |
|
سلام و شب همگی به خیر :53:
صبا جون خوش حالم ردت رو تو سایت دیدم . تازگی ها کم پیدا شدی ؟؟ وااااااااااااااای یعنی از صبح تا حالا کسی گذرش به این طرف ها نیوفتاده؟؟؟؟؟؟ |
سلام بروبچ گل اصلحالتون چطوره
من حاضرم |
دیشب که نمیدانستم برای کدام یک از درد هایم گریه کنم کلی خندیدم . . .
(صادق هدایت) -------------------------------------- کاربران در حال دیدن موضوع: 7 نفر (1 عضو و 6 مهمان) ترنم |
صبا جوون از اونجایی که منم خودم کرمانشاهی ام اصلا دوست ندارم اصلا دلم برات تنگ نشده ا:53:گه قراره فامیلاتون رو دوست نداشته باشی باید هیچ کدومشون رو دوست نداشته باشی(مهدی)پارتی بازی نداشتیم ها :d:rolleyes:ما هم تو فامیلامون از هیچ کس خوشمون نمیاد ولی همه باید از ما خوششون بیاد;) اجباریه اگه خوششون نیاد میزنیم بششون:d
|
نه یلدا خانوم
ما فامیل ها خیلی هم همدیگه رو دوس داریم خیلی هم دلمون برا همدیگه تنگ میشه:d:d:d:d:d اما از کسی خارج فامیل خوشمون نمیاد دلمونم تنگ نمیشه :d:d:d:d:d |
واقعا پس رسم و رسوم ما با شما فرق میکنه ما کلا از فامیل و غیر فامیل خوشمون نمیاد و دلمون تنگ نمیشه :21::21::21:
|
پس احتمالا شما هم با ما یه نسبتی داری!:d;)
******************************* آنا راستی دیشب یکی یه جک بهم گفت که منم برای شما میگم: میگفت یه فرشته ای از یه بابای می پرسه بزرگترین آرزوت چیه برات برآورده کنم یارو میگه دریا رو آسفالت کن (خودم: مردم مشکل مهم تر ندارن وژدانن؟:d) فرشته هه میگه این دیگه خیلی سخته! چیز دیگه ای نمی خوای؟ طرف می گه کمکم کن موجودی به اسم "زن" رو بشناسم، فرشته هه میگه جاده دو بانده می خوای یا چهاربانده؟ حالا بحث خودم: یعنی زن ها واقعا پیچیده ان؟ |
احتمالش هست;)
|
سلام بر دوستاااااااان :53:
صبا جون زن ها واقعا ساده ن این آقایونن که خیلی پیچ در پیچ هستن :d ( با عرض پوزش از آقایون ) |
نقل قول:
سلام محمد شیرازی عزیز نقل قول:
سلام سارا خانوم 65 کم پیدا نقل قول:
سام خاله نقل قول:
یک عالمه درود بر جیگیلی ارشد نقل قول:
محمد جان درسته بچه های اینجا فرشته اند اما پرنده نیستند که اینجا پر بزنند ;):d:d نقل قول:
خیلی قشنگ بود :) نقل قول:
حاضری زدی حداقل باید یک ساعت باشید بعد بروید :d نقل قول:
سلام دختر عمه نقل قول:
سلام مجدد افسانه خانوم نقل قول:
سلام حاج سهراب گل نقل قول:
جمله قیامت بود نقل قول:
پس رسومات فامیلاتون با فامیلامون فرق فوکوله :d نقل قول:
دقیقا" :21: نقل قول:
:d:d نقل قول:
نقل قول:
مطمئنا شک نکنین |
میشه بپرسم ما چه نسبتی باهم داریم آقا مهدی؟
|
نقل قول:
پسردایی متواضع واقعا! آفرین پسردایی! آفرین! آره پسردایی هرچی باشه بعد اون همه سال زندگی با جومونگ و اونم با اون دوران مجردی که من داشتم که خود بروسلی هم نداشت، اصلا دعوا تخصصمه!:d ترنم خانوم صاحبش هستش یعنی چی؟ آنا من نمی دونم دیگه! ترنم خانوم (تقلبی!تقلبی:p) به مردم گفته بزنن پسردایی منو! ما هم هرچی باشه غیرعادی ترین و بهترین فامیلای دنیاییم! من کنار نمیام!{داش مشتی} ما فقط خودمون حق داریم عضوی از فامیل رو بزنیم!:d نقل قول:
بازم میگم: دوستون ندارم دلم هم براتون تنگ نمیشه! شما هم طبق معمول بس که ما گُلیم چاره ای ندارین جر اینکه دوسمون داشته باشین و دلتون برامون تنگ بشه!:d این قانون 12 و نیمُم نیوتونه اصلا! فامیل ما از اول همینطور بوده! فقط اون موقع که دنیا کوچیکتر و کم جمعیت تر بوده (وقتی فرض مسئله غلط باشه حکم هرچی باشه درسته!:d) همه ما رو میشناختن نیوتون هم یکی دوبار که اومده به ما سر زده، گرفتار مرام میان فامیلی ما شده!_باوش این شده یکی از قانون هاش! در عوض نسل اندر نسل ما هم زبانمون خوب شد!:d:24: نقل قول:
آخه ما تو مراممون نیست پست کوتاه بزنیم مگه اینکه بدونیم برای یه مدت طولانی وقت پست بلند زدن نخواهیم داشت چون می دونیم دیگه خیلی شما ها دلتون برامون تنگ میشه میایم یه حاضری می زنیم!:d:5: مگه نه پسردایی؟ دختر عمه و امثال دخترعمه رو دعا کنین زودتر درسشون تموم شه به خوبی و خوشی خلاص شن از امتحان و درس و کلاس و استرس!:63: |
صبا خانوم منظورت من بودم؟؟؟؟؟؟_:2:
نقل قول:
|
نقل قول:
پست کوتاهو میگین؟ |
بچه ها میشه بگین چجوری نقل قول میگیرین؟:mad:
تو رو خدا یکی به داد من برسه نمیدونم چیکار کنم{قیژه} آهان، خیالم راحت شد:)(صبا) |
یلدا جون اگه خواستی فقط از نوشته یه نفر نقل قول بگیری روی این گزینه کلیک کن |
اکنون ساعت 12:54 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |