مینا خانوم بیشتر بخون که 1 ماه دیگه بهتر باشی و همه رو جواب بدی |
درود به همه دوستای نازنین
سمیرا جان منم تبریک میگم روزهای خوب و خوشی برا هر دو تون آرزو میکنم |
سلام
تبریک به مزدوج شدن سالومه خانم. یه دست به سر مجردا بکش. یکی یه شوهر هم برا من پیدا کنه.:) اقا مهدی یه جغول بقول بزن بخوریم. با دوغ بدون گاز. از بچه های اینجا کسی شرخر میشناسه معرفی کنه:d |
فاطیما خانوم چیزی میل نداشتید تا ی هقته فقط رایگانه |
مبارکا باشه سمیرا جون به پای هم پیر بشید ایشالله خوشبختی شما جوونا آرزوی ماست
http://persian-star.org/1389/7/07/232g4.jpg مینا جون پیشاپیش قبولیت تو کنکور ارشدو تبریک میگم ما به توانایی های تو اطمینان داریم عزیزم:53: مجتب خان چیزی که زیاده شوهره شما بگو ف ما تا فرح زاد میریم واسه شما شوهر پیدا میکنیم :d آقا مهدی قیمتاتون گرونه به فکر دانشجو جماعت هم باشین به سلامتی هفته بعد 40 درصد هم بیشتر میشه کارت دانشجویی قبول نمیکنین؟ تازه تو شستنه ظرفا هم دستی دارم اگه احتیاج داشتین در خدمتم راستی مجتب خان این چیه شب جمعه ای سفارش دادی؟فردا میخواییم صبحونه بخوریم ها |
با کارت دانشجویی دانشگاه تهران 80% تخفیف بقیه دانشگاه ها 50% |
مرسی از همه دوستان گلممممممم {جشن پتو}:53::53:
اناهیتا جان اینجور میگی میترسم قبول نشم _:2: اینجا بنگاه شوهر یابی هم هست :21: چه جوریه؟ کارت چی چی باید داشته باشیم کمتر حسابمون کنید :21: منم دوغ خیلی دوست دارم :p |
مینا خانوم مطمئنیم که قبول میشی .:) |
دستت درد ننه مهدی برا غذا.
نخواستیم. بده یکی دیگه بخوره. من نون با پنیر تو یخچالی میخورم:d آناهیتا خانم من مشخصات میدم با مهدی بگردین پیدا کنین:d پووووووووووووووووووووووووووللل لللللللللللللللللداررررررررررر . خیلی زیاد. در حدی که بگن طرف خر پوله. حالا که دارین زحمت میکشین. یه دختر پیدا کنین که پدرش پولدار باشه. همین یه دختر هم داشته باشه. فکر نکنین من دنبال پول پدرش هستم. نه. اصلا اینطور نیست:65: |
|
اکنون ساعت 05:07 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |