مرسی از راهنماییت رزیتا جان:53::53::53:
|
سلام
هورااااااااااااااااااااااااا به اقا مهدی:):53: دیدی چطور اینجا معروفت کردم بیرون از اینجام معروف شدی;):d امروز صبح اینجا چه خبرایه خوبی بوده همه دوستان خوبن امیدوارم همه سلامت باشن بابا انا من کجا صاحب اینجام دیشبم کمرم درد گرفت انقدر پذیرایی کردم:d |
مرسی رزیتا جان خیلی گلی :53:{پپوله}داشتم دیوونه میشدم
|
خاله جون مرسی توضیح دادی |
گــاه مـــے تــوان تمــامـِ زنـــدگــے را |
{داش مشتی}[QUOTE=viola;23215]
نقل قول:
نقل قول:
منم اينجا تازه واردمممممممممممممممممممممممممم مممممممم:cool: |
سلام آقای محسن محسن خوش اومدین:53:
نقل قول:
|
بر می گردم
با چشمانم كه تنها یادگار كودكی منند آیا مادرم مرا باز خواهد شناخت ؟ حسین پناهی ----------------------------------- سلام به دوستان گل پی سی اقا محسن خوش اومدی بچه ها امار غیبتا داره الا میره هااااا فک نکنین حواسم نیست هاااا جریمه میشین هااااا :d |
|
سلام برو بکس خوبید من در خدمتم
ارادت دارم خدمت همتون:cool::cool: |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) mohammad.90
|
خوش امد گویی
سلام ، یلدا خانم ، خیلی خوش اومدی :53: سلام اقا محسن شما هم خوش اومدی :53::cool: بازم دو گل دیگه ، باغم داره پر از گل میشه ، چقدر زیبا :53::53: اینم تقدیم به شما خوبان |
سلام آقا جواد ممنون،مرسی :53:
|
سلام به همه دوستان عزیز |
سلام
شبتون به خیر شاد و شادکام باشید. |
سلااااااااااام |
سلام دوستان
اقا مهدی گفتم جریمه نه تشویق ها:dچرا انقد ذوق کردی:d جریمه اقا مهدی همچنان ادمه کوزت بودنش:d صبا هم جریمه شد:d این چه طرز پست دادنه خوارزاده گرامی:d بزنم بشد:p شما هم شدی همکار کوزت:) همه عزیزایه تازه واردم خوش اومدن انشاالله اینجا کلی صفا سیتی داشته باشن;) ونگرانم نباشین هم یواش یواش با کار اینجا وهم بابچه های اینجا اشنا میشین:) |
سلام دوستان گلم چرا کسی اینجا نیست اصلا کم کار شدید
مثل اینکه باید یه شایعه بسازم تا همه بیان دوباره ارادت دارم خدمت همتون |
سلام حاضر:41:
|
سلام به همگی |
سلام عصرتون بخیر:53: |
|
نقل قول:
سلام دنیا خانوم نقل قول:
سلام نقل قول:
سلام بانوی لب تاپ دار نقل قول:
سلام هاژی نقل قول:
سلام کاکو محمد نقل قول:
سلام دکی نقل قول:
سلام خاله رزی |
|
|
سلام بچه ها حالتون چطوره؟فردا امتحان ریاضی دارم خواهشا دعا کنید امتحانمو خوب بدم
چی میشه منم زودتر دیپلممو بگیرم از دست این مدرسه خلاص شم:rolleyes: |
✿ツ ایـنـجـا در دنـیـای مـن
گـرگــ هــا هــم افـسـردگـی مـفـرط گـرفـتــه انـد دیـگــر گـوسـفـنـد نـمـیـدرَنـد بـه نـِی چـوپــان دل مـیـسـپـارنـد و گـریــه مـیـکـنـنـد . . . ✿ツ http://static.cloob.com//public/user...a2b0481a37-300 |
بعد از یه غیبت طولانی
سلام و وقت به خیر خدمت دوستان ..:53: |
سلام |
سلام رزیتا جوون مرسی :53:
|
سلام |
سلام
به جمع خوبتون :d |
خیر مقدم
سلام خانم یاد خیر مقدم ، بلاخره شما هم اومدید توی جمع گرم و صمیمی ما ، خیلی خوش اومدید:cool::53: |
شکوفه جون من بیشتر:):53::53: |
نقل قول:
سلام ، من یه سر به پاتوق میزنم ، و اگه گل تازه ای اومده باشه من اول بوشو حس میکنم و بعد اونو میبینم و خیر مقدم میگم :53::cool: |
نقل قول:
سلام دایی محمد عزیز نقل قول:
مبارک باشه :53: مبارک نقل قول:
بنظرم ادامه بده ولی سعی بر این باشه حجم کلیپ ها زیر 10 مگ باشد و کلیپ های تاپ رو بزاری چون هم سرعت اینترنت هم حجم دانلود و موارد دیگر باعث میشه کمتر دانلود بشه نقل قول:
سلام دختر عمه نقل قول:
سلام یلدا خانوم نقل قول:
سلام افسانه خانوم نقل قول:
سلام خاله کارگاه رزی نقل قول:
سلام دکی نقل قول:
سلام ساد گرامی نقل قول:
خوشم میاد بموقع حساب کتاب گلهای جدید رو داری :d نقل قول:
منم نمیدونم آقا هستند یا خانوم نقل قول:
راستی به دوستان شیرازی کم پیدا هم سلام برسان |
نقل قول:
سلام رزی جون هستم زیر سایه شما ، دخترمم خوبه درگیر امتحاناتشه منم با دختر کوچیکم در گیر امتحانم. نقل قول:
سلام آقا مهدی من هر جا هستم دعا گویم،آقا مهدی همه می دونن ما تو فک وفامیلمون پر حرف نداریم شما احوالپرسیتونو کنید.;) |
سلام، شب همگی بخیر |
سلام
خوبین دنگ و باس(چه خبر):) دایی محمد لب تاب مبارک اقا مهدی فقط خبر موفقیت اوردی پس شیرینیش کو؟مرافه انا صبا گیان کجایی کم پیدایی به به شکوفه خانوم مزین کردی قهوه خونه رو:) بروبچ تازه و جدید چطورن خب دیگه اها یه چیز قهوه خونه رو مهمش کردم از جناب مادم تشکر میکنیم که همچی جایو تاسیس کردن والان شده باتوق بچه های باحال پی سی{شیت شدن} دیگه گفتم حالا که دایی محمد با اقا مهدی شیرینی میده بزار اینجام مهم بشه ودیگه لازم نباشه دوباره شیرینی بگریم چون برای سلامتی ضرر داره:d فعلا برم شب همگی خوش |
شب خوش
وای شیرینی کی میخاد بخره کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (1 عضو و 2 مهمان) mohammad.90 12:30 |
اکنون ساعت 12:31 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |