سلام آقا كوروش پس چرا ديگه از آهنگ خبري نيست موفق باشي
|
سلام به دوستان گلم پس چرا اين بخش از سايت فراموش شده عزيزان؟
|
اهای،راست میگه کجایید شما؟
|
سلام وقت به خیر با تشکر ماز کجا آلبوم های عادل هورامی را دانلود کنم می تونم با شما در تماس باشم
|
سلام به همه ممنون |
سلام به همگی |
سلام.ضمن تبریک سال جدید بسیار عالی است پروفایلها ممنون داداش کو روش خیلی زحمت کشیدی هر کاری لازم است ودر توان من است پیغام بده درخدمتم...الهی دیگران مست می اند و من مست ساقی.مستی از ایشان برفت ولی از من باقی
|
نقل قول:
سپاس جناب اقاي برزو ابادي سال نو شما مبارك آهنگ هاي قديمي كردي از افرادي مثل عايشه شوان - نسرين شيروان - ملا كريم سابلاغي و ... رو دوست دارم كه بيشتر داشته باشم اگر در اين زمينه اهنگهايي داريد ممنن ميشم . |
سلام خسته نباشید دوستان
لطفا اسامی خواننده های قدیم کوردی مخصوصا کرمانشاه رو بزارین و در صورت داشتن اهنگ هم بزارین ممنون خواننده هایی همچون عطا اله سعید منصور معروف به عطا خان سید منصور شهاب جزایری و آیا ایشون در قید حیات هستن و الن چیکار میکنن؟ برادران شوخ کمان معروف به زی زی و بقیه عزیزان دیگه قبلا هم دوستان زحمت کشیدن و چند آهنگی از این عزیزان نشر دادن ممنون |
اکنون ساعت 05:05 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |