می بینم که خودم فعلا در قعر جدول پیش بینی قرار دارم_:2:_:2:. بچه ها آخر فصل سقوط نکنم مجبور بشم نتایج بازی های لیگ یک رو پیش بینی کنم.:24::24::24:
آقا ما هم طرفدار شیرین فرازیم ها. اون موقع تو لیگ برتر بازی مقابل پرسپولیس هم طرفدار شیرین فراز بودیم. ولی کلا تعصب چی خیلی بدیه به نظر من. اون موقع جاهل بودیم بازی شیرین فراز و استقلال رفتیم ورزشگاه کلی توهین کردیم به نوازی بنده خدا._:2:_:2:_:2:الان که فکرش رو می کنم خیلی احمق بودم. باید پیداش کنم و حلالیت بطلبم. خب بازیه دیگه، ارزشش رو به هیچ وجه نداره به یه انسان بی احترامی کنی. |
من پرسپولیسی هستم
ولی طرفدار فوتبال فعلی ایران نیستم خیلی درجا زدن توش داریم کلا بیخیال |
نقل قول:
|
نقل قول:
فولاد هم کم کم درست میشه همین صنعت نفت آبادان دیدی اوایل صدر بود استقلال اهواز حاشیه بردش لیگ 1 اگه مسئولین و مردم حمایت کنند مطمئن باش تیم های شهرستانی هم کم کم به درجات بالا می آیند. تو خوزستان که ماشالله داره خیلی مسایل کم و بیش جریانات فوتبال خوزستان رو میدونم. مسائل حاشیه ایی باعث میشه تیمهای خوزستانی خوب بازی نکنند. در کل فعلا فوتبال ایران همونجور که جناب امیرعباس خان انصاری گفتند جذاب نیست و مثل سالهای قبل نیست. |
|
امید جان ممنون از جدولی که درست کردی:)
وممنون از اینکه دوباره امتیازا رو حساب کردی باعث شد که به من 2 امتیاز اضاف بشه{شیت شدن} |
هفته هفتم ليگ برتر فردا با دو بازي شروع ميشه و ساير بازي ها شنبه برگزار مي شود: |
استقلال 2-2 سپاهان نفت تهران 2-1 مس كرمان فولاد 1-1 پرسپوليس شاهين 1-0 راه آهن ملوان 2-1 صنعت نفت ذوب آهن 1-1 صبا شهرداري تبريز 2-1 پيكان پاس 2-1 سايپا استيل آذين 2-2 تراكتورسازي |
استقلال 1-1 سپاهان نفت تهران 1-0 مس كرمان فولاد0 -1 پرسپوليس شاهين 2-0 راه آهن ملوان 2-0 صنعت نفت ذوب آهن2 -2 صبا شهرداري تبريز 2-0 پيكان پاس 3-1 سايپا استيل آذين 2-1 تراكتورسازي |
استقلال 1-1 سپاهان
نفت تهران 1-2 مس كرمان فولاد 0-3 پرسپوليس شاهين 1-1 راه آهن ملوان 0-1 صنعت نفت ذوب آهن 2-0 صبا شهرداري تبريز 1-1 پيكان پاس 0-0 سايپا استيل آذين 1-1 تراكتورسازي |
اکنون ساعت 07:57 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |