مرسی بابت آهنگهای زیباتون
دوست عزیز اون آهنگ "کهتان کهتانه" که گذاشتین و گفتین با صدای استاد "یداله رحمانی" هست، اون آهنگ رو تا جایی که من اطلاع دارم استاد "یداله محمدی" خونده. اگه توجه داشته باشین صداش هم با صدای دیگر آهنگهای استاد رحمانی متفاوته.... |
یدالله محمدی - دانلود موسيقي كردي كرمانشاهي
نقل قول:
همونطور که گفتم حتما باید عزیزانی مثل خودت هم به ما کمک کنند که اگر جایی رو اشتباه گفته ایم تصحیح کنیم اگر اهنگ زیبایی داشتید خیلی خوب میشه که برای دوستان و همشهریامون اپلودش کنین اگر نیاز به کمک فنی بود بفرمایید . |
besyarrrrrr mamnooon az linkhaii ke gozashtiddd....aghaye alborzi alieeeeeee.khatere angize vaghean taranehashon.dasteton dard nakoneeeeee
|
نقل قول:
دوست عزیز لطفا فارسی تایپ کنید و برای تشکر از http://www.p30city.net/images/Themem...ost_thanks.gif استفاده کنید و پست اسپم ندهید:) |
سلام آقای نعلنی. میشه لطف کنید آهنگ آمان میم گرجی رو هم واسه دانلود بزارید. ممنون
|
دانلود آهنگ كردي قديمي كرمانشاهي
دانلود آهنگ كردي قديمي كرمانشاهي
نقل قول:
آمان میم گرجی رو خیلی ها خوندنش باید بگردم اما اگر مال پیوند جاف رو میخواهید فکر کنم ساده تر پیداش کنم . ---------------------- متاسفانه خیلی از اهنگهای این بخش از بین رفته اند حالا یک اقایی در یک سایت دیگه به من نامه دادند و قول گرفتند که یک سری از اهنگها رو دوباره اپلود کنم بنابراین به زودی بعضی از اهنگها رو دوباره اپلود میکنم . |
يه مسلموني اين آهنگ جلال رو پيدا نكرد؟ بزاره واسه دانلود؟
|
اقا فکر کنم لینک دانلود اهنگ کتان کتانه مشکل داره،لطفا بررسی کنید.
<<با تشکر فراوان از زحماتتون>> |
دانلود ترانه كردي قديمي
دانلود ترانه كردي قديمي
این بخش از اونجایی که اکثر فایلهاش از بین رفت متاسفانه نیاز به یه وقت اساسی و همت مضاعف ! داره اجازه بدید ایام امتحانات تمام بشه از اول همه ش رو درست میکنم به عشق کسایی که دوستشون دارند موردی فایده نداره اصلاح کنم باید از اول همه ش رو درست کنم متاسفانه زحمات زیادی کشیدیم توی این سایت که یهو همه فایلها از بین رفت .... ادم حرصش میگیره ! . |
دانلود كردي كرمانشاهي
دانلود كردي كرمانشاهي
سلام با تشکر از زحمات شما عزیزان من درخواسبی از شما دارم خواهشمند است در حد مقدور ترانه پروین را برای دانلود بگذارید |
اکنون ساعت 07:22 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |