![]() |
ای وای من محمد اقا به این زودی تیم المان را فروختی.....از شما بعید بود به جان خودم.....
|
نقل قول:
|
نقل قول:
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...1834047_w2.jpg حالا ایتالیا با اسپانیا {جشن پتو} ساقی بیا فینال رو پیش بینی کن :65: |
سلام
من بازی رو ندیدم رفته بودم بیرون شام بگیرم (خونه ما رسمه ایام تعطیل غذا از بیرون بگیریم به خانوم خونه استراحت میدیم!!! الان تابلوئه فخرفروختم!!) از تو تلویزیون اونا صحنه گل رو دیدم کفمان برید با یک حرکت چرخشی از گوش 18 سه تا بازیکن اوت شدند یه سانتر کوتاه به سبک بغل پای دل پیرو و ضربه هد مرتیکه سیاه پوست کاکل به سر دو متری عجب گلی بود کفمان برید یه دوره بازیها جام جهانی بود یا جام ملتهای اروپا یادمه ایتالیاییها یه لباسی استفاده می کردند خیلی جذب بود و نمیشد پیراهنشو گرفت و کشید و خطا کرد یه بارم بازی آث میلان بود پیراهن گنارو گتوسو همون بداخلاقه رو مهاجم حریف گرفت کشید پیراهنش منفجر شد از شدت کشش (اوههه چندسال پیش که همه چیز ارزونتر بود) فردوسی پور یه آه حسرت انگیزی کشید گفت فکر کنم حداقل صدهزارتومن قیمت پیراهنش باشه من از این ایتالیایی جدید خیلی خوشم اومده خیلی زیبا و تماشایی بازی نمیکنه خیلی هدفمند و روان و رقیق بازی میکنه دقیقا حساب شده بازی میکنه یاد تیم چلسی میفته آدم وقتی تو اوج بود با مورینیو و مورینیو هنوز اینقدر بد نشده بود خیلی قابل تامل و با فکر بازی می کردند ایتالیا الان هم همونجور بازی میکنه گلی که من دیدم دقیقا نشون میده برنامه کاملی دارند اصلا بر اساس اتفاق و شانس بازی نمی کنند نسل خوبی از بازیکنها رو هم دارند از اونطرف هم در مورد اسپانیا خوب واقعا بازیکنهایی مثل ژاوی و اینیستا و... عالی هستند کلا فکر کنم 7 تا بارسلونایی داره 6 تا رئالی یه ترکیب خیلی همفکر و یه دستی داره جالبه برام ایتالیا فوتبالش دفاعی نیست!! و جالبه برام که اسپانیا هم فوتبالش برزیلی نیست و خیلی جمعی و تیمی بازی میکنه قبلا دو سه تا بازیکن با هم ترکیب میشدن بقیه تیم تو سایه بودند یه چیز دیگه هم برام جالبه فوتبال جام ملتهای اروپا حقیقتا برازنده نام جام جهانی کوچکه واقعا تیمهای اروپایی خیلی سطح بازی فوتبال خوبی دارند قابل توجه آسیایی ها |
هر چند که اسپانیا بارسلونای بدون مسی هست و من شدیدا بارسایی هستم . اما درحد کالچو طرفدار ایتالیا هستم و به نظر من ایتالیا قهرمان این دوره از بازیهاست {جشن پتو} |
|
بازی دیشب فوق العاده زیبا بود واقعا بهم چسبید حاضرم یکبار دیگه نگاش کنم ای کاش بازی فینال هم اینطور باشه ولی
ایتالیا اگه بخواد بازی فینال رو اینطور بازی کنه میبره ولیاسپانیا قهرمانه |
اسپانیا اسپانیا اسپانیا اسپانیا اسپانیاااااااااااااااااااااااا این شعرجدیدن اومده بجای ایتالیا ایتالیا :d در هر صورت ما میبریم :);):p |
سلام
من به آلمان رای داده بودم اما حذف شد.... مهم نیست ، ایتالیا رو هم خیلی دوست دارم و مطمئنم که جام رو میبره |
سلام دوستان ، به طرفداران ایتالیا تبریک میگم ، ولی خداییش المان هم خوب بازی کرد http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...snzpydB4Lktnbwمن میدونستم المان نمیتونه به فینال برسه ، حالا مونده اسپانیا و ایتالیا ،پیشبینیش خیلی سخته ، گرچه دوست دارم اسپانیا قهرمان شه ولی ایتالیا هم واقعا عالیه ، باید منتظر باشیم ببینیم چی پیش میاد فقط اسپانیا {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{پپوله} |
اکنون ساعت 11:08 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |