|
سلام علیکم
و گشت منالین کرمانشانی خاصین |
نقل قول:
آماده حمله به شیرینی;) |
سلام به همگی حالتون چطوره؟مرسی که برام دعا کردیین همتون خیلی گلین :53::53:دعاتون گرفت ولی امتحان ندادم آخه معلممون نیومد و با نیومدنش ملتی رو شاد کرد{شیت شدن}{جشن پتو}
|
سلام دوستای گلمممممممممممممم.
چطورید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:53::53::53: |
نقل قول:
سلام دنیا خانوم نقل قول:
سلام عصر شما هم بخیر نقل قول:
سلام خانوم مدیر لب تاپ دار نقل قول:
نقل قول:
دختر عمه داره می زنه تو گوش درسها حالا تا شب یک سر میاد ولی نه زیاد(ستاد پاسخگویی فک وفامیلامون) نقل قول:
ما هم خوبید :d نقل قول:
عصر بخیر محمد جان نقل قول:
خاله عمه کارگاه رزی :d نقل قول:
سلام کنستانتین نقل قول:
بیا خاله عمه کارگاه رزی نگفتم :d نقل قول:
سلام یلدا خانوم نقل قول:
سلام رژینا خانوم |
سلااااااااااااام به همه فک و فامیل ها و دوست های گلم |
سلام خدمت دوستان گلم معتادتونم
الانم خماریتون بدجور اذییتم کرد اومدم سری بهتون بزنم توپ شم برم نقل قول:
برای ما هم چیزی نمیزارید ضمنا من در خدمتم همش سر کارم مهدی هم که افتاده تو بروبو کل حسین هم رفته آبادان برامون عینک ریبن با آب شط بیاره |
شب بر همگی خوش
سلام شب بر تمامی دوستان خوش باشه انشاالله :53: |
امیدوارم که نتیجه زحماتت رو با نمرات عالی بچه ها بگیری، خسته نباشی واقعا:53: |
ما نسلی هستیم که بهترین حرف های زندگیمان را نگفتیم.....تایپ کردیم...
|
ممنونم از دوستای که حالم رو پرسیدند
از اینکه غیبتم درp30city طول کشید ببخشید نبودم :53: |
نقل قول:
نقل قول:
بیچاره پگاه من با پارسا خیلی کار میکردم ولی اصلا" به نمره اهمیت نمیدادم برای همین هم خودش براش دیگه مهم نبود که حتما" بیست بگیره مثلا" تا 18 هم میگرفت هیچی نمیگفتم ی بار ی دیکته خیلی سخت داشتن و معلمشون به هیچ کس نمره نداد منم برای این که بترسونمش گفتم این یعنی صفر باید بیشتر درس بخونی اونوقت دیدم داره به برادرم میگه دایی رضا 16 بده؟ اونم گفت آره ولی ی بار عیب نداره بعد پارسا گفت برو بابا من که صفر هم شدم هیچ عیبی هم نداره :d:d برادرم گفت بابا اینو چطور بار آوردی؟ منم از اون وقت تصمیم گرفتم ی کم بیشتر به نمره اهمیت بدم ;) |
|
|
سلام و عصر بخیر بر دوستان
سلام و وقت همگی بخیر باشه انشاالله :53: |
آنا کجائیییییییییییییییییین! |
سلام سلاااااااااااااااااااااام......ام یدوارم حالتون خوب خوب باشه
|
من بعداز کلی گشت و گذار اینجارو پیدا کردم........................امیدوارم که عالی باشه که حتما هست........................مگه میشه کرمونشاهی بود و عالی نبود.................همتون یه دونه اید.
|
آقا یا خانوم سلطان عشق چه اسم کاربری باحالی!:cool: |
سلام به همه دوستان همیشه حاضر و همیشه غایب
خوبین خوش میگدره چه خبر سلطان عشق خوش اومدی مطمئن باش که خوش میگذره ------ انا مه نمیدانم چرا حرفیدنم نمیاد میام همه نوشته های بچه ها رو میخونم اما نمیتونم چیزی بنویسم انا اقا مهدی صورتی رنگ موبایل فروش کجایی اقا از وقتی معروف شدی دیگه تحویل نمیگری:21: وای وای رزیتا جونم چه مادر سختگیری بودی:21: |
سلام سروران :) |
اولا که خاله رزی جونم ضمن سلام به عرض می رساند سخت گیری برای درس خیلی هم چیز خوبیه! |
به به مدیر بخش زبان هایه بیگانه
خوش اومدی به پاتوق خونه;) انا اقا مهرگان جمله قابل ندارن:)خواهش میکنم ما بیشتر:cool: انا اقا مهرگان من زبانم افتضاح افتضاحه:65: کلی دارم تلاش میکنم تا یه علاقه ای ایجاد کنم زبان یاد بگیرم_:2: |
|
ممنون صبای عزیز و مهربون خوشحالم از اشنایی با شما ......................
باران جان ارزو میکنم همیشه شب و روزت پر از مدادهای رنگی باشه..................... ترنم مهربون و گل دختر عزیز ممنون از استقبال گرمت تاج سری یه دونه ای ..عزیز دردونه ای...............ممنونم از لطفت ...........................مهرگان number one حتما به مطالب سایت سر میزنم و استفاده میکنم خیلی متشکرم ازتون واقعا خجالتم دادید.................................. فقط ببخشید اگه نمیتونم بالهجه خودمون حرف بزنم خیلی وقته اونجا نبودم و از بچگی زیاد کرمونشاه نبودم که بتونم با لهجه قشنگ خودمون حرف بزنم.ازاین بابت منو ببخشید ......................یه وقت فکر نکنید کلاس میزارم . |
سلام سلطان عشق خیلی خوش اومدی:53:
|
سلام یلدا خانوم گل گلاب مهربون مرسی عزیز از لطف و محبتت.........خیلی خوشحالم ازاشنایی باهاتون..........................واقعا همه چی عالیه اینجا......................لحظاتت پر از مداد قرمز
رزیتا عزیز ممنون از خوش امد گوییت ...................همانا من گِلی ناچیز هستم ....اومدم مدتی کنار شما گلها باشم...................... البته باعذرخواهی از سعدی که شعرشو عوض کردم.................. |
سلام به دوستای گلم :53:حالتون چطوره؟
رزیتا جون اگه خدایی نکرده معلممون بخاد بی اطلاع ازمون امتحان بگیره چون کلا تو کلاسمون ده نفریم همه با هم متحد میشیم امتحان نمیدیم یا اینکه یه جوری معلممون رو می پیچونیم آقا مهدی بانظرتون موافقم(خیلی حال میده امتحان داشته باشی و معلمت نیاد)انگار دنیارو بهت میدن سلطان عشق عزیز میتونم یه سوال بپرسم؟ |
بفرمایید.............................
|
شما خانمی یا آقا؟
|
خواستم قبل از اینکه بپرسی جوابتو بدم عزیز چون حدس میزدم سوالت چی باشه...............................................خو ت چی حدس میزنی گل دختر؟
|
در نهایت هم مخلص همه :) |
تهرانم ودلم لک زده برای کرمونشاه
|
نقل قول:
|
چی بگم والله....................نه ابجیه عزیز و دوست داشتنی......من پسر هستم........
پسر یا دختر بودن ادما فرقی نداره مهم ..............دل ادماست .........................دل نشکون هرچی میحوای باش.................. |
ببخشید اشتباه حدس زدم امیدوارم که ناراحت نشده باشید،برادر:)
با نظرتون موافقم |
از چی ناراحت بشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به دلم یاد دادم از هیچکس ناراحت نباشه..................درضمن یلدا جان شماهم جز خوش امدگویی حرفی نزدی عزیز...................................................
راستی بچه ها تاپیک صندلی داغ تو این تالار داریم؟ |
نقل قول:
|
خیر مقدم
سلام سلطان عشق ، خیلی خوش اومدی به من میگن باغبون گلهای زیبای بهشتی ، شما هم یه گل دیگه از گلهای زیبای بهشتی هستین به باغ زیبای گلهای بهشتی خوش اومدین :53::cool: |
اکنون ساعت 11:07 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |