نقل قول:
|
درود به همگی دوستان عزیز :53: |
سلام جواد جان امیدوارم قلبت مثل یخ دربهشت شیرین باشه....................
من رزمی کارم ..................اما ترنم جان پرسپولیسیم............................ مرسی حسین جان منم خوشبختم از اشنایی |
سلام به همه دوستان |
بچه های تو پ و دوست داشتنی و گل کرمونشاه شنیدم باز گرد و خاک اومده
ماسک یادتون نره...................................................... .... اگر دورافتاده ام از تو نشان بی وفایی نیست وفا ان است که نامت را نهانی زیر لب دارم............................... مراقب خودتون باشید شاهزادگان و پرنسسهای خاک پاک کرمانشاهان باختران |
نقل قول:
سلام ، مرسی از لطفت ، راستی ، بکو ببینم خانم هستی یا اقا ؟ سلطان عشق :53::cool: |
نقل قول:
|
سلام دوستان،5تا پیام خصوصی واسه من اومده تو صندوق ورودی که میرم پیام ها رو نمیاره شما میدونید باید چیکار کنم؟دوستایی که پیام فرستادن برام میشه خواهش کنم دوباره پیامتون رو بفرستین؟
|
یلدا جون اگه پوشه پیام های خصوصیت پر شده، باید پیهامهای گذشته رو که لازم نداری حذف کنی، اگرم هنوز پوشه پر نشده اینکارو بکن: وقتی که صفحه پیامهارو باز میکنی کنار پیامها سمت راست بالا رو نگاه کن مثلا نوشته امروز، دیروز یا هفته گذشته کنار همونا یه علامت + هستش که روش کلیک کنی نامه هات میاد |
مرسی رزیتا جون بازم مثل همیشه شما به دادم رسیدین:53:
|
|
نقل قول:
چاکر خاله رزی!:cool: نقل قول:
آقایی!:cool: آنا مهرگان آخه درس خواندن اگه چیزی باشه که بچه بهش علاقه داشته باشه خب خودش میره دنبالش در غیر اینصورت باید هولش بدی! نقل قول:
پسردایی سلاااااااام! |
ای صبا با تو چه گفتند كه خاموش شدی؟
چه شرابی به تو دادند كه مدهوش شدی؟ تو كه آتشكده عشق و محبت بودی چه بلا رفت كه خاكستر خاموش شدی؟ به چه دستی زدی آن ساز شبانگاهی را كه خود از رقت آن بیخود و بیهوش شدی تو به صد نغمه، زبان بودی و دل ها هم گوش چه شنفتی كه زبان بستی و خود گوش شدی؟ |
به به به به!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ی بده |
دلم پُر است پـــرِ پــرِ آنقــــــدر که گاهی اضافه اش، از چشمانم می چـــــکد
کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (3 عضو و 1 مهمان) ترنم, Saba_Baran90, یلدا جوون |
ترنم گیان بینم اشکمه در میاری!_:2:
|
نه عزیزکم
ننوشتم اشکت در بیاد که قشنگ بود توش کلمه صبا داشت گفتم بزار صبام ببینه:) |
ما چاکریم!:cool: به اندازه چای داغ شب های امتحان دوستت دارم اما اضطراب نمی گذارد نه گرمایت را حس کنم و نه آرامشت را! |
نقل قول:
ولا منم نمیدونم اون آهنگ از کیه نقل قول:
الان نسبتا همجوره که صبا گفت، صبا ولی داداش شروینه از قلم انداختی :) بری چه مخوای با سر بری تو دیوار؟ امروز به اندازه موهای سرم و سرت مهمان داشتیم، الان فهمیدم که : واقعا جمعه عجیبه ! دیر میگذره آقا، دیر میگذره ! البت راس میگی در مورد درس، منو خواهرم خوره ی درس بودیم، الانم خواهرم هنوز ایجوره ولی مه نه ! نقل قول:
سوسانو گیان، نازی :) نقل قول:
یه شعرم وه بالای مه بگین :d |
بالای مهرگان
نقل قول:
---------------------------- امشب از تو مینویسم ... به گل های یاس که نگاه میکنی انگاری دارن فکر میکنن یه تفکر سپید یه سکوت پربار دارن خیلی نازک هستن ظریف و کوچیک اما وقتی میخوای از شاخه جداشون کنی عطرشونو از هیچ کس دریغ ندارن حتی توی خونه های قدیمی و کاهگلی هم باز میشن خیلی بی ادعا و کم توقع و در عین حال خیلی بزرگ و زیبا هستن درست مثل تو از تو و به یاد تو مینویسم امشب از تو مینویسم از تو و قلب رئوفت از قشنگی محبت از دو چشمون کبودت از تو که تو این غریبی آشنای مهربونی وای که چشمات پره حرفه با زبون بی زبونی امشب از ستاره گفتم پر نور شد شب تارم حیفم اومد که به یادت گلی تو باغچه نکارم تو خودت یه پارچه مهری توی آسمون برفیم قربونت بشه الهی دل تنهای دو حرفیم امشب از تو مینویسم گل یاس مهربونم که اگه یه روز نباشی مثل یه برگ خزونم از تو که نور امیدی توی این شبای تاریک منو تا خدا کشوندی توی این جاده ی باریک امشب از تو مینوسم ای مسافر غریبه که خدا تو قلب خستم مهری از تو آفریده که خدا تو قلب خستم مهری از تو آفریده ------- |
سلام صبح شنبتون به خیر انشاالله هفته خوبی داشته باشید {جشن پتو}
|
سهراب سپهری تولد : ۱۵ مهر ۱۳۰۷ در قم –وفات : ۱ اردیبهشت ۱۳۵۹ در تهران) شاعر و نقاش ایرانی بود. او از مهمترین شاعران معاصر ایران است و شعرهایش به زبانهای بسیاری از جمله انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی و ایتالیایی ترجمه شدهاست. وی پس از ابتلا به بیماری سرطان خون در بیمارستان پارس تهران درگذشت.
http://static.cloob.com//public/user...aa10e720b5-300 |
نقل قول:
سلام حسین جون اصلا نگران نباش ، احتیاجی به دستیار ندارم ، ممنون که به فکر منی:53::cool: نقل قول:
سلام شکوفه خانم ، من میدونستم که ایشون اقا هستن ، حس ششومم اینو بهم گفته بود ، فقط میخواستم از زبون خودشون بشنوم :cool::53: |
سلام به همه ی دوستان گلم ان شالله هفته خوب وهمراه با سلامتی اغاز کنید شاد باشید در پناه حق{پپوله}:53: |
|
من که هنگیدم.........................الان اینجا همون نسبتا درسته؟
|
نقل قول:
سلام اقا مهدی ، چطوری :53: هر طو رخودتون مایل هستید ، ، ببینید از دوستان کسی هست که جای منو بگیره ، البته وقتی نیستم . در ضمن از نقل قول گرفتناتم مرسی:cool: |
اقا مهدی اول خودت بیا ببینم به خاطر غیبتات من موجه میکنم یا نه
یا باید بری خانومتو بیاری من باهاش صحبت کنم:d بزنم بشد مهری مگه اشکالش چیه خیلیم قشنگه بعد مهم نفس عمل در توصیف بالای مهرگان بود;) ----- یادم رفت سلام کنم:p سلام خوبین دنگ و باس(چه خبرا) |
سلام به همگی امیدوارم خوب باشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو تاپیکاتون چرا نقل قول رو هم میزارید دوستان؟ |
|
نقل قول:
سلام نقل قول:
قربانت جواد جان نقل قول:
علیک سلام :d نقل قول:
سلام |
|
نقل قول:
سلام نقل قول:
سلام آقا! |
منم یه شعر تقدیم میکنم به ترنم: |
آنا خیلی جا موندم!
تا من نیستم هی پست می زنین منم که نمی تونم به همشون برسم{قاط} ولی باشین پست بزنین ما هم زیر سایه تون گوجه سبز بخوریم!:d آنا میشه یکی به من بگه بهترین راه از بین بردن شک چیه؟ آنا به چیزی شک کردم که خیلی برام مهمه البته اونقدر هم دلیل های مهمی برای شک ندارم فقط یکم دارم زیادی سخت میگیرم بخدا دیگه نمی دونم چی درسته چی غلط! کـــــــــــــمـــــــــــــــ ــــــــک! |
|
مهدی این تله رو خوب اومدی
صبا جون حتما" امتحان کن نتیجه میده;) راستی سلام مجدد |
|
مهرگان
بگشاییم کفتران را بال بفروزیم شعله بر سر کوه بسراییم شادمانه سرود وین چنین با هزار گونه شکوه مهرگان را به پیشباز رویم رقص خوش پیچ و تاب پرچم ها زیر پرواز کفتران سپید شادی آرمیده گام سپهر خنده نو شکفته خورشید مهرگان را درود می گویند گرم هر کار مست هر پندار همره هر پیام هر سوگند در دل هر نگاه هر آواز توی هر بوسه روی هر لبخند بسراییم مهرگان خوش باد ... |
سلام بر دوستان
سلام و صبح بهاریتون خوووووووووش:53: |
اکنون ساعت 09:59 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |