شکست اینتر و ناپولی/ تساوی رم در المپیکو
هفته بیستم کالچو ایتالیا
شکست اینتر و ناپولی/ تساوی رم در المپیکو خبرگزاری فارس: در ادامه دیدارهای هفته بیستم سری آ تیم های اینترمیلان و ناپولی شکست خوردند و رم نیز در ورزشگاه خانگی به تساوی رسید. http://media.farsnews.com/media/Uplo...038_PhotoA.jpg به گزارش خبرگزاری فارس، در ادامه دیدارهای هفته بیستم سری آ ایتالیا هفت دیدار برگزار شد که در آن ها تیم های بزرگ برابر حریفان خود موفق عمل نکردند. در یکی از بازی های مهم این هفته لچه در ویا دل ماره میزبان اینترمیلان بود. تنها گل این بازی را جیاکوماتزی در دقیقه 40 برای لچه به ثمر رساند تا دومین شکست پیاپی شاگردان کلودیو رانیری رقم بخورد. نرآتزوری پس از این بازی 35 امتیازی ماند و یک پله نیز در جدول سقوط کرد. لچه نیز با 16 امتیاز خود را به رده هجدهم رساند. در دیگر دیدار مهم این هفته رم در ورزشگاه المپیکو میزبان بولونیا بود. در این بازی مارکو دی وایو در دقیقه 56 برای بولونیا گل زد ولی گل او به وسیله میرالم پیانیچ در دقیقه 62 جبران شد تا امتیازهای این بازی نیز تقسیم شود. پس از این بازی رم و بولونیا در رده های ششم و شانزدهم باقی ماندند. در یک دیدار حساس این هفته جنوا میزبان ناپولی بود که با نتیجه 3 بر 2 به سود جنوا به پایان رسید. رودریگو پالاسیو در دقیقه های 31 و 79 و آلبرتو جیلاردینو در دقیقه 36 برای جنوا گل زدند. گل های ناپولی را نیز ادینسون کاوانی و ایزکوئل لاوتزی در دقیقه های 81 و 82 به ثمر رساندند. با این نیتجه جنوا در جدول یک رده بالا آمد و نهم شد. ناپولی نیز با این شکست در رتبه هفتم باقی ماند. نتیجه سایر بازی ها به شرح زیر است: کیه وو صفر - لاتزیو 3 هرنانس 21، کلوزه 87 و 89 برای لاتزیو پالرمو 2 - نووارا صفر بودان 41 و 79 برای پالرمو فیورنتینا 2 - سیه نا یک یووتیچ 4، ناتالی 63 برای فیورنتینا کالایو 89 (پنالتی) برای سیه نا چزنا صفر - آتالانتا یک روسی 76 (گل به خودی) برای آتالانتا گفتنی است در آخرین دیدار این هفته میلان در سن سیرو میزبان کالیاری خواهد بود. |
نوری: الاماراتیها مردم آزاری میکنند/پرسپولیس نه، فقط میخواهم برای ملوان بازی کنم
دربی استثنا بود
نوری: الاماراتیها مردم آزاری میکنند/پرسپولیس نه، فقط میخواهم برای ملوان بازی کنم خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال الامارات گفت: با وجود جداییام از این تیم مسئولان الامارات مردم آزاری میکنند و برگه فسخ قراردادم را نمیدهند. http://media.farsnews.com/media/Uplo...812_PhotoA.jpg پژمان نوری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین وضعیتش در امارات گفت: با توجه به توافقی که انجام شد جداییام از این قطعی است و حتی در تمرینات نیز شرکت نمیکنم اما دردسر بزرگی برای من ایجاد کردند و به من برگه فسخ قرارداد نمیدهند. مرتب امروز و فردا میکنند. دلیلش را نمیدانم اما من از این تیم جدا شدهام و فکر کنم میخواهند مردمآزاری کنند. وی خاطرنشان کرد: اگر برگه فسخ قرارداد را به من ندهند و من با جای دیگر قرارداد ببندم، باشگاه الامارات از من شکایت میکنند و دچار دردسر میشوم. یکی از دلایلی که به پرسپولیس نیامدم همین بود با این حال اصلاً نمیخواستم به پرسپولیس بیایم چون فقط به بازگشت به خانه خودم و خدمت به ملوان فکر میکنم نه چیز دیگری. دوست دارم در بهترین شرایط به ملوان برگردم و به این تیم خدمت کنم. بازیکن پیشین پرسپولیس درباره برتری این تیم در دربی گفت: پرسپولیس خیلی خوب بود. بعد از اینکه این تیم 10نفره شد هیچکس فکر نمیکرد این اتفاق بیفتد. وقتی پرسپولیس با 2 گل عقب بود گفتم ای کاش بازی با تساوی تمام شود چون بهتر از باخت است. این برد برای استثناء بود و جا دارد به دنیزلی تبریک بگویم. |
ویاس بواس: منچستر خواب رهایی از شکست را نمیدید/ داور نتیجه تساوی را رقم زد
حمله سرمربی چلسی پس از گرفتن دو ضربه پنالتی به سود شیاطین سرخ
ویاس بواس: منچستر خواب رهایی از شکست را نمیدید/ داور نتیجه تساوی را رقم زد خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال چلسی داور دیدار با منچستریونایتد را عامل از دست رفتن پیروزی تیمش مقابل شیاطین سرخ معرفی کرد. http://media.farsnews.com/media/Uplo...157_PhotoA.jpg به گزارش خبرگزاری فارس، شب گذشته در ادامه مسابقات هفته بیست و چهارم لیگ برتر آبیپوشان چلسی در خانه پذیرای منچستریونایتد شدند. این بازی مهیج با افت و خیز بسیاری همراه بود. زیرا ابتدا شاگردان ویاس بواس پرتغالی توانستند چلسی را با ۳ گل جلو اندازند. اما در ادامه بازی منچستریها با زدن دو ضربه پنالتی و یک گل دیگر موفق به جبران عقب ماندگی خود در این دیدار شدند. تغییر نتیجه سبب شد تا مربی جوان لندنیها از هاوارد وب، داور بازی به خاطر دو ضربه پنالتی که به سود سرخ پوشان گرفت، انتقاد کنند. ویاس بواس در کنفرانس مطبوعاتی گفت: ما همیشه به رای داوران احترام گذاشتهایم. در بازیهای مهم نیز همیشه از حضور داورانی برجسته و توانمند استقبال کردهایم. اما در دیدار با منچستر هیچوقت ندیدیم که داوری بزرگ مامور قضاوت شده باشد. در بازی گذشته در اولدترافورد دو گل ما را به بهانه آفساید رد کردند و در این بازی نیز رفتاری مشابه دیده شد. او افزود: بزرگترین ناراحتی من به خاطر افت و خیزی است که در خلال بازی و پیکار قبلی بوجود آمد. در هر دو بازی داور با تصمیماتش روی نتیجه تاثیر مستقیم داشت. امشب نیز داور با تصمیمات عجیباش باعث شد تا بازی ۳ بر ۳ مساوی شود. مربی پرتغالی ادامه داد: نمیدانم منظور وب با این تصمیمات چه بود. بخصوص پنالتی دوم که کاملا محرز بود، اشتباه است. ویاس بواس اضافه کرد: وقتی با ۳ گل پیش بودیم، بازیکنان منچستر فکرش را هم نمیکردند بتوانند این عقب ماندگی را جبران کنند. البته تلاش خودشان را برای این منظور با انجام تغییراتی در تیمشان کردند. اما مطئنم که خودشان هم باورشان نمیشد و خواب رهایی از شکست را نمیدیدند. آنها در آن وضعیت چیزی برای از دست دادن نداشتند و فقط به حمله دست زدند و در این میان تصمیمات عجیب داوری به کمک آنها آمد. او تصریح کرد: ما میتوانستیم به گل بیشتری برسیم. حتی زمانی که ۳ بر ۳ شدیم، صاحب فرصتی برای برتری پیدا کردیم. اما دخهآ، سنگربان منچستر مانع شد. |
کوردوبا: باید تیم را بازسازی کنیم
پس از تحقیر برابر رم
کوردوبا: باید تیم را بازسازی کنیم خبرگزاری فارس: مدافع کلمبیایی اینترمیلان پس از شکست تحقیرآمیز برابر رم اعلام کرد از اکنون باید به دنبال بازسازی تیم باشیم. http://media.farsnews.com/media/Uplo...130_PhotoA.jpg به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت اینتر، نرآتزوری در دیدار این هفته خود با دریافت ۴ گل از رم، شکست سنگینی را متحمل شد. ایوان کوردوبا در اینباره گفت: پس از تحقیر در این بازی باید بتوانیم خودمان را از این شرایط جدا کرده و بازسازی کنیم. ما در این دیدار به هیچوجه در حد نام اینتر ظاهر نشدیم. فقط این را میدانم که از این پس چنین نتیجهای هرگز نباید تکرار شود. در بازی برابر رم، ما برای بهدست آوردن توپ نمیجنگیدیم و به نظر میرسید همه چیز به هم پیچیده است. وی ادامه داد: البته حریفان ما باید بدانند که هنوز بازیهای زیادی تا پایان فصل باقی مانده و ما میتوانیم خودمان را به آنها برسانیم. فراموش کردن این بازی و امید به بازیهای آینده میتواند ما را از شرایط کنونی بیرون بیاورد. |
رائول: بنزما هنوز هم جلوتر از هیگواین است/درباره بوندسلیگا اشتباه فکر میکردم
رئال را در جمع 4 تیم بزرگ اروپا میبینم
رائول: بنزما هنوز هم جلوتر از هیگواین است/درباره بوندسلیگا اشتباه فکر میکردم خبرگزاری فارس: کاپیتان پیشین تیم فوتبال رئال مادرید و ستاره درخشان شالکه آلمان تاکید کرد که در نظر مورینیو بنزما هنوز هم جلوتر از هیگواین است. http://media.farsnews.com/media/Uplo...900_PhotoA.jpg به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از الپایس اسپانیا، مارکو رویس خبرنگار با سابقه فوتبال اسپانیا در گپی اختصاصی با کاپیتان همشیگی فوتبال اسپانیا و رئال مادرید از وی درباره آخرین تحولات فوتبال اسپانیا و آلمان پرسیده است که آن را از نظر میگذرانید: آیا پس از گذشت این زمان نظرت درباره فوتبال آلمان تغییر کرده است؟ از ابتدا نیز فوتبال آلمان در نظر من فوتبالی با کلاس جهانی بود و هرگز آن را در سطحی پایین تر از سایر سبکها نمیدانستم اما اعتراف میکنم که ذهنیتی اشتباه درباره جو حاکم بر بوندسلیگا داشتم که اکنون اصلاح شده است، فوتبال آلمان فوقالعاده پرهیجان است و سطح بازی تیمها بسیار بالا است. آیا شایعات مربوط به نقل و انتقالات تابستانی در رئال مادرید را تایید میکنی؟ مسلما هر بازیکن یا مربی تلاش دارد در سطح رسانهها بهترین شرایط را برای خودش ایجاد کند، این شایعات تا پیش از فصل تابستان بارها تایید و تکذیب خواهند شد اما شنیدهام که رئال مادرید به فروش هیگواین ترغیب شده و من هم عقیده دارم که از نظر مورینیو، بازیکنی مثل کریم بنزما جلوتر از هیگواین است. اگر رئال مادرید بتواند یورنته یا آخرو را به خدمت بگیرد کار بزرگی کرده است. آیا مورینیو از رئال مادرید خواهد رفت؟ جواب دادن به این سوال از سوی من که جتی در جو این روزهای تیم هم نیستم کار درستی نیست اما اطمینان دارم که مورینیو در صورت موفقیت در این فصل نه تنها در رئال مادرید خواهد ماند بلکه قرارداد طولانی مدت هم امضا خواهد کرد. او مربی بزرگی است و کارش را خوب بلد است. ارزیابی تو درباره لیگ قهرمانان اروپا چیست؟ بازیها به مرحله بسیار حساسی رسیدهاند و شخصا دوست دارم این بازیهای دیدنی را تماشا کنم، رئال مادرید شانس صعود به مرحله بعدی را دارد و این تیم را در جمع چهار تیم بزرگ اروپا میبینم، پیشبینی کار سختی است و تصور میکنم هر کدام از بازیهای این مرحله ارزش یک فینال زودرس را دارد. |
تیم منتخب سری آ اعلام شد
حضور سوال برانگیز "میلیتو"
تیم منتخب سری آ اعلام شد خبرگزاری فارس: بهترینهای هفته بیست و دوم لیگ ایتالیا انتخاب شدند. http://media.farsnews.com/media/Uplo...101_PhotoA.jpg به گزارش خبرگزاری فارس، در این هفته از رقابتهای سری آ نتیجههای عجیبی رقم خورد. از آن جمله میتوان به شکست تحقیر آمیز ۴ بر صفر اینترمیلان برابر رم اشاره کرد. میلان، یوونتوس و ناپولی نیز نتوانستند در بازیهای این هفته پیروز شوند. حضور دیگو میلیتو در تیم منتخب سری آ در شرایطی است که اینتر شکست سنگینی را متحمل شد و نتوانست مقابل جالوروسی گلزنی کند. *بهترین بازیکنان این هفته لیگ ایتالیا به شرح زیر هستند: دروازهبان: جیورجیو فرزولینی (آتالانتا) مدافعان: خوزه آنخل (رم) – آندره لیسوزو (نووارا) – لوکا روزتینی (سیهنا) – مانوئل پاسکوال (فیورنتینا) هافبکها: بوسکو یانکوویچ (جنوا) – میرالم پیانیچ (رم) – سناد لولیچ (لاتزیو) مهاجمان: فابیو بورینی (رم) – دیگو میلیتو (اینترمیلان) – فابریتزیو میکولی (پالرمو) |
بوفون: فعلا تمدید نمیکنم
در واکنش به ادامه حضور در یووه
بوفون: فعلا تمدید نمیکنم خبرگزاری فارس: دروازهبان باشگاه یوونتوس اعلام کرد در حال حاضر قصد تمدید قرارداد با این تیم را ندارد. http://media.farsnews.com/media/Uplo...118_PhotoA.jpg به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، در رسانهها خبرهایی در مورد تمدید قرارداد جیانلوئیجی بوفون با یوونتوس به گوش رسیده ولی این دروازهبان اعلام کرد در حال حاضر قصد تمدید قراردادش را ندارد. بوفون در این خصوص گفت: خیر، در حال حاضر در مورد تمدید قرارداد حرف نخواهم زد. تنها چیزی که اکنون برای من اهمیت دارد این است که باید روی بازیهای یووه تمرکز داشته باشم. در مورد این موضوع میتوانیم در پایان فصل گفتوگو کنیم. دروازهبان تیم ملی ایتالیا ادامه داد: سالهای زیادی است که در ترکیب بیانکونری حضور دارم و دوست دارم تا پایان دوران فوتبالم نیز در این تیم بمانم. تنها چیزی که به آن فکر میکنم و اهمیت میدهم موفقیت یوونتوس در همه زمینهها است. |
رونی: تساوی مقابل چلسی ترس به جان منچستر سیتی میاندازد
منیونایتد تسلیم ناپذیر است
رونی: تساوی مقابل چلسی ترس به جان منچستر سیتی میاندازد خبرگزاری فارس: به باور مهاجم ملیپوش منچستریونایتد جبران عقب ماندگی و تساوی ۳ بر ۳ مقابل چلسی بیش از همه باعث ترس و دلهره منسیتی خواهد شد. http://media.farsnews.com/media/Uplo...007_PhotoA.jpg به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از ایونینگ استاندارد، وین رونی شب گذشته توانست در جدال مهیج یارانش در زمین تیم چلسی دو گل بزند. وی پس از این بازی اظهار داشت: بهطور قطع کسب این نتیجه بار روانی مثبتی برایمان خواهد داشت. به واضحترین شکل ممکن توانستیم عزم و اراده خود پس از عقبماندگی با زدن ۳ گل را نشان دهیم که این خود از روحیه تیمی قوی ما و در نظر گرفتن این نکته که همگی حاضر برای انجام کار سخت برای یکدیگر هستیم، حکایت میکند. ملیپوش ۲۶ ساله انگلیسی اظهار کرد: بسیاری از تیمها وقتی ۳ بر صفر از حریف شان عقب میافتند، سر را به نشانه تسلیم به زیر میاندازند و شکست را میپذیرند. اما مقابل چلسی هیچوقت سرمان را به زیر نینداختیم. وی اضافه کرد: وقتی که دو گل زدیم و ۳ بر ۲ عقب بودیم، اطمینان داشتیم بازهم گل میزنیم. دیدید که به این مهم نیز رسیدیم. از این که نباختیم و به یک امتیاز رسیدیم، خدا را شکر میکنیم؛ اما متاسفیم که چرا به سه امتیاز بازی دست نیافتیم. در این بازی ابتدا ایوانز بازیکن منچستر در دقیقه 36 به اشتباه دروازه خودی را باز کرد. خوآن ماتا و لوئیز در دقایق 46 و 50 دو گل دیگر برای شاگردان ویاس بواس به ثمر رساندند. اما این پایان کار نبود و وین رونی 2 بار از روی نقطه پنالتی در دقایق 58 و 69 برای شاگردان فرگوسن گلزنی کرد و در دقیقه 84 نیز خاویر هرناندز گل سوم و تساوی منیونایتد را به ثمر رساند. منچستریونایتد با این تساوی 55 امتیازی شد و با 2 امتیاز کمتر نسبت به منچسترسیتی در رده دوم جدول قرار گرفت رونی در ادامه بیان کرد: زمانی که سه گل از چلسی خوردیم، واقعا شایسته چنین عقبماندگی نبودیم. از همان دقیقه اول نبض بازی را در دست داشتیم. روی دریافت گل اول بسیار بدشانس بودیم. حتی دریافت دو گل دیگر نیز برای ما فاجعه بود. اما ما میدانستیم باید بجنگیم تا شایستگیهای خود را به اثبات برسانیم. |
ماروتا: یووه از داوران انتظار احترام دارد
نمیخواهیم بار دیگر قربانی شویم
ماروتا: یووه از داوران انتظار احترام دارد خبرگزاری فارس: مدیر ورزشی بیانکونری اعلام کرد باشگاه یوونتوس از داوران انتظار احترام دارد. http://media.farsnews.com/media/Uplo...085_PhotoA.jpg به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، پس از تساوی بدون گل یوونتوس برابر سیهنا و نادیده گرفته شدن یک پنالتی واضح برای بیانکونری، مدیر ورزشی یوونتوس به انتقاد از این موضوع پرداخت. جوزپه ماروتا در این مورد گفت: قصد ندارم در مورد این موضوع در رسانهها جنجال ایجاد کنم ولی اینکه باشگاهها نمیتوانند در انتخاب داور دیدار خود نقشی داشته باشند، برایم قابل قبول نیست. در نهایت ما باید تلاش کنیم تا صدایمان را به گوش شخصی برسانیم و از حقوق خودمان دفاع کنیم. امروزه دیگر زمانی نیست که همه فقط در مورد بازیکنان حرف بزنند. یوونتوس باشگاهی است که همه باید به آن احترام بگذارند. وی ادامه داد: همه در بازی برابر سیهنا دیدند که پنالتی ما نادیده گرفته شد. در تمام فصل تنها یک پنالتی برای ما گرفته شده است. همه صحبتهای من بر این اساس است که ما انتظار احترام بیشتری از سوی داوران داریم. برای قضاوت دیدار تیمی که اکنون صدرنشین سری آ است باید داوری انتخاب شود که دارای تجربه بین المللی است. ما دوست نداریم یک بار دیگر در فوتبال ایتالیا قربانی شویم ولی به نظر میرسد در برخی موارد این تنها یوونتوس است که قربانی میشود زیرا این تنها تیم ما است که در مواقع حساس فصل امتیازهای ارزشمندی از دست میدهد. |
دروسی ۵ ساله تمدید میکند
خبر خوش برای هواداران جالوروسی
دروسی ۵ ساله تمدید میکند خبرگزاری فارس: باشگاه رم اعلام کرد برای امضای قراردای ۵ ساله با دانیله دروسی به توافق رسیده است. http://media.farsnews.com/media/Uplo...247_PhotoA.jpg به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، گفتوگو بر سر تمدید قرارداد هافبک ملی پوش باشگاه رم در ماههای گذشته انجام شده و در برخی از خبرها آمده بود این بازیکن جالوروسی را ترک خواهد کرد اما فرانکو بالدینی مدیر این باشگاه در نهایت خبر خوبی را به هواداران داد. بالدینی در این مورد گفت: در این هفته با دروسی به توافق رسیدیم. تلاش زیادی برای جلب رضایت این بازیکن انجام دادیم تا در نهایت توانستیم او را راضی به تمدید قراردادش کنیم. قرارداد دروسی در پایان فصل تمام میشد و ما نمیخواستیم چنین بازیکنی را از دست بدهیم. مدیر باشگاه رم ادامه داد: توافق ما با دانیله در مورد قراردادی ۵ ساله است که جزئیات آن را به زودی اعلام خواهیم کرد. دانیله یکی از بازیکنانی است که برای ما اهمیت بالایی دارد و ما از اینکه توانستیم او را در جالوروسی نگه داریم بسیار خوشحالیم. |
اکنون ساعت 08:29 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |