سلام به دوستای گلم حالتون چطوره؟من که اصلا خوب نیستم امیدوارم شما خوبه خوب باشید
|
سلام
زاع ما خوشه را خروار کرد هرچه کم کردنداوبسیارکرد |
سلااااااااااام پسردایی مهدی متواضع!:cool:;) |
سلام به همه دوستان انشاالله خوب وخوش سرحال باشید :cool:
بعضی از دوستان کم پیدا شدن اسم نمی برم ولی این رسمش نمیشه :41::41::53: |
نقل قول:
سلام نقل قول:
سلام خاله عمه کارگاه رزی :d :cool: نقل قول:
احسنت ای بانوی لبتاپ دار نقل قول:
امسال دیگه تصمیم گرفتم اصلن احوالی از غایبین نگیرم :d من که اصلا احوال مهبا،مهدی شیرازی،آریانا، غزل بانو،شابادی 20،علی پی ، 80، ،فرانک، شروین، امیر عباس خان انصاری،جیگیلی، خاله مینا بزرگه،دایی محمد رو نمیگیرم. شوخی شوخی: یعنی من دروغ میگفتم :24: این ترانه محمد نوری است خدا بیامرزدش ترانه ایرانش هم خیلی دوس دارم نقل قول:
نقل قول:
این متواضع چی بید؟ ها خوردنی وبید؟ کیه کیهههههههههه :d نقل قول:
سلام محمد شیرازی عزیز |
4 اردیبهشت 91
یه روز هایی، یه شب هایی وقتی داری قدم می زنی دوست داری همینطور
بری بری بری تاجایی که نمی دونی تا جایی که خسته بشی بشینی و بگی خداااااااااااااااااااااااااااا ااااااا !!! چیکار کنم !!! http://static.cloob.com//public/user...e1aa2346f5-300 ------------------------------------ این مطلبه دقیقا احساس خودمه _:2: خــــــــــــــــــ{قیژه}ــــــ ـــــــــــدا 48 ساعته کلا 6 ساعت نخوابیدم الانم ساعت یه ربع به 3 و انقدرم خستم خوابم نمیبره{قاط} بخدا طول این دو روز یه اتفاقایه عجیب و غریبی افتاده که واقعا میخوام بزنم بشه{B Adabi} این استاد بی شعور:mad:{B Adabi}:mad: اصلا نمیدونم چکارش کنم{قاط} فقط مگه خدا اصلاحش کنه:63: امیدوارم مجبور نشم حرفی بهش بزنم:102: فعلا خدا روشکر فردا میرم ولایت:63: هوای سنندج داره خفم میکنه{قاط} ------------------------ راستی بچه ها همه مطالبو خوندم اقا مهدی چشم برای امپراطورم شعر میذارم:) افسانه جون شما که خودت ماشاالله شعر قشنگی از اسمت برای امضات انتخاب کردی اما چشم حتما برای شمام میزارم دیگه کســــــــــــــی نبود:d |
|
سلام دوستان من رها هستم از آشنایی با شما خوشبختم:53:
|
سلام به همه ی اهالی شهر پی سی، ما که چند وقتیه اینجا چادر زدیم و تو این شهرم غریبیم و فامیلی ام اینجا نداریم. من تصمیم گرفتم بیشتر بیام بلکم دری وا شد و لااقل دوستی پیدا شد که حالی ام از ما بپرسه.
ز دیدارت اگر دورم دلیل بی وفایی نیست وفا آن است که یادت را همیشه بر زبان دارم |
|
اردیبهشت سلام
سلام صبح زیبای اردیبهشتی تون به خوبی و خوشی دوستان :53: |
نقل قول:
سلام به دوستای گلم حالتون چطوره؟چه خبر؟چی کارا میکنید؟ سلام مینا جوجو چطوری ؟چه عجب بالاخره اومدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) |
سلااااااااااااااام به همه دوستای گلم که دوستون ندارم و دلم هم براتون تنگ نمیشه ولی شما هم دوسم دارین هم دلتون برام تنگ میشه!:d:cool: |
سلام به همه دوستان عزیزم |
صبح امروزكسی گفت به من: تو چقدر تنهایی!
گفتمش در پاسخ: تو چقدر نادانی، تن من گر تنهاست، دل من بادلهاست، دوستانی دارم، همه ازجنس بلوركه دعایم گویند و دعاشان گویم. یادشان در دل من قلبشان منزل من! |
سلام بر دوستاتن گلم حال و پذیرایی تون چطوره :53::53: |
نقل قول:
مرسی آجی یلدای باصفا اصل حالت چطوره ؟:53: از افسانه خانوم با مرام هم کمال سپاس:53: |
به به چه عجب بالاخره جواب دادی میناخانوم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:d
والا ما خوبیم تو چطوری بی معرفت؟دیگه دوست ندارم_:2: |
سلام به همه امیدوارم حالتون خوب باشه و لبتون خندون و شاد.........................
|
|
با نظرتون موافقم
|
الان در حالت کامل دشارژ هستم جالبه اولین بار هست که پشت کامپیوتر هستم و احساس خستگی میکنم ! امروز شاید در طول این 1 یا 2 ماه بهترین روزم تو فروم بود چون یه پستهایی رو دیدم که تا به حال ندیده بودم ! خلاصه کلی لذت بردیم از دیدن این پستها ! |
اینترنتم دنیای عجیبیه ها ! دلت برای یه عده تنگ میشه که تا حالا ندیدیشون حتی نمیدونی هویت واقعیشون چیه |
بچه ها سلام امیدوارم روزتون پر از مدادهای رنگی و شاد باشه......................
ترنم جان از تو میخوام که مدیر بخش تالار ازادی بی زحمت تاپیک صندلی داغ رو بزاری................................ |
سلام
نقل قول:
سلام رها خانم .اینجا باغ گلهای زیبای بهشتیه و شما گلی هستید از این باغ ، به باغ گلهای زیبای بهشتی خوش اومدید :53: :cool: نقل قول:
سلام ترنم خانم ، واقعا همین طوره که میگین ، ممکنم هست کسی ندیده و نشناخته جذب کسی بشه که این واقعا عجیبه .. نه..؟ :cool: |
یه مشاوره میخوام ازهمتون پسر دوست بابام بهم پیشنهاد ازدواج داده,عاشق هم شدیم حالا بابام درشرف فهمیدنشه چیکار کنم؟راهنمائی سریع میخوام تو بدمخمصه ای افتادم
|
نقل قول:
|
ممنون شکوفه جان...................................مرسی
النا خانوم من نمیدونم روابط بین خودتون و پدرتون و دوست پدرتون در چه حده؟؟؟؟؟؟ اما اگر عاشق واقعی هستی و واقعا تصمیمتونو گرفتید به هیچ قیمتی همدیگرو از دست ندید......................اما شاید پدرت بفهمه دعوات کنه یا عاقلانه باهات صحبت کنه...................................................... که من به دومی خوشبینترم.......................یادت باش پدر ومادر بد بچشونو نمیخوان............. |
سلام به همه ی اهالی با صفای شهر پی سی :cool:و یه سلام بلند به آجی یلدای خودم:53:. امشب اومدم اینجا که هم یه سلامی داده باشم و هم به تصمیم میناییم[به جای تصمیم کبری ] عمل کرده باشم.
|
|
سلام علیکم
حال و احوالات که خوبه تعداد غایبین و روزهای غیبت داره طولانی میشه از جمله که مهمترین غایبه غزل بانو بعدش مهبا بهدشم اقا مهدی که قول داد حتما بیاد اینجا:65: شکوفه جونم خیلی به موقع اومدی وگرنه اسمت تو لیست میرفت رزیتا جون که همیشه حاضره اما اینجا حرفی برای گفتن نداره اقا مهرگان خواهر زاده محترم صبا جناب اریانا فک کنم هنوز از سیر سیاحت برنگشته;) و اما جناب سلطان عشق اینجا صندلی داغ داره مسئولشم اقا امیر عباس انصاری اسقف اعظم بچه تهران پارسه:) اگه اشتباهم نکنم قراره با جناب شروین صندلی داغ برگزار بشه اما نمیدونم کی وقتش باشه امیدوارم تومضیحاتم کافی باشه اقا بیگ بنگ من کی گفتم اینجا کم حرف بزنید:o اینجا جایه که باید بگی هرچه دل تنگت میخواهد بگو |
سلام بچه ها حالتون چطوره؟یه سلام مخصوص به خواهر مینا جوجو ی گل چطّوری متّوری؟;)ببخشید من امروز زیاد حالم خوب نیست.......
وای بچه ها از هین الان استرس امتحانای خرداد رو گرفتم من که امسال گند زدم به همه ی درسام نمیدونم دو روز دیگه که کارنامه ی درخشانم رو دادن به مامانم چی بگم بیچاره بابام که فکر میکنه من مثل پارسال زرنگ کلاسم اگه کارناممو ببینه بدبخت میشم دیگه چجوری تو چشاش نگاه کنم :o اصلا این درس به چه دردی میخوره این همه درس بخون مدرک بگیر آخرشم کو کار؟؟؟؟؟ باید مدرکتو قاب کنی بذاری تو خونه تا شاید بتونی باهاش جلوی کسی کلاس بذاری اصلا این چه زندگی ایه همش استرس همش بدبختی:confused: البته امسال کلا بچه هامون درس نمیخونن من یکی مثل اونا ......... ببخشید مثل اینکه زیادی حرف زدم فعلا خدافظ:53: |
ممنون از تو ترنم عزیز................................امیدوارم یلدا امتحاناتو خوب بدی .................ریلکس باش ریلکس ریلکس تر
|
نقل قول:
|
اگه تو عربی مشکل داشتی میتونم کمکت کنم...................عزیز ........میدونم که نمرت خوب میشه چون میتونی
|
نقل قول:
|
سلام به همه دوستان عزیز نقل قول:
سلام خانوم مدیر لبتاپ دار :d نقل قول:
مخلصیم محمد جان نقل قول:
سلام رها خانوم نقل قول:
سلام مینا جوجو چادر زده در پی سی :d نقل قول:
محمد جان خوب تبلیغی میکنی برای تاپیکهای مختلف :d نقل قول:
سلام بر خاله دخترعمه سوسانو :d این هم از نسبت شما :d نقل قول:
سلام یلدا خانوم نقل قول:
سلام دختر عمه نقل قول:
سلام بر دکتر شکوفه نقل قول:
سلام حاج سهراب نقل قول:
سلام بر سلطان عشق نقل قول:
ایده بسیار خوبی هست و حمایت رو اعلام میکنم نقل قول:
جمله قیامتی بود نقل قول:
سلامی دوباره بر سلطان عشق عزیز نقل قول:
سلام باغبون گلهای بهشتی نقل قول:
اینجا سرزمین پی سی ولایت آزاد (تالارهای آزاد ) هستش :d نقل قول:
سلام محمد جان نقل قول:
علیکم السلام |
سلام
خوبین اقا مهدی خوش گذشت حال و حوصله نقل قول ندارم کپی می کنم مهدی :یعنی تا حالا مطالبمون رو نمیخوندید :d:d نخیر منظورم این بود با این که حالم بوده ولی مطالبو خوندم:mad: اما اینجا بدون شما صفا نداره ها صبا اسمت رفت پشت شیشه:) احسنت به بچه های درس خون:65: ======================= از باد صبا دلم چو بوی تو گرفت بگذاشت مرا و جستجوی تو گرفت اکنون ز من خسته نمی آرد یاد بــوی تو گرفته بود، خوی تـو گرفت ابوسعید ابوالخیر |
سلام به همگی |
سلام safoora خانوم خوش اومدی...........................
اره یلدا جان روم حساب کن. برای عربی |
اکنون ساعت 12:28 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |