![]() |
سلام عزیزان من دوباره اومدم آخ که چه قد دلم براتون تنگ شده بوووووود:53:
|
سلام فرانک، کجایی کم پیدایی؟
یه روز قرار بزاریم من اون کتاب مینا رو ازت بگیرم |
سلام رزیتا جون.
.خونه باشه عزیزم کتابت پیش منه. |
سلام به همه دوستای خوب و مهربانم همیشه شاد و سلامت باشید :53::53::53:
|
اکه وی!
چه سایته عزیزیگ پیدا کرده م! سلام بر همگی مخلص گشده دان! |
اي غزل رنگين كمان ماندگار /لحظه هايم را ببر تا مرزخواب /اي تو تكرار من ايينه دار/ با تو بايد سايه راپيدا كنم/در تو بايد گم شوم ديوانه وار/تشنه بايد بود واز دريا گذشت/با تو ام اي حسرت هر شوره زار// /اي تو جاده شب ميلاد عشق/سبز سبزم كن در اغوش بهار///ناز من چيزي بگو حرفي بزن///اي تو تعريف من وتعريف يار///با تو ام اي خوب من///خسته ام از انتظار وانتظار............
|
سلام به بچه های گل کرمانشاه.همتونو از پشت pcمیبوسم :dو امیدورام که گشتدان عاقبت وخیر بووین
|
سلام بر همه ی همشهری های تازه وارد. خیلی خوش هاتین. اگه سوالی داشتین در خدمتیم.
|
مي سوزم....و...مي سوزم....با زخم تو ميسازم..با هر غزل چشمت من قافيه مي بازم....من اهل زمين بودم فواره نشين بودم... با دست تو پيدا شد بال پروازم..جان من سنگدلي............. دل به تو دادن غلط است.....بر سر راه تو چون خار فتادن غلط است.........چشم اميد به روي توگشادن غلط است.....روي برگردن به راه تو غلط است..../:53:
|
راستي كوروش جان من تو سايت نيك صالحي هم بودم....شما خبري از مهدي جنيفر 55 نداري..
|
اکنون ساعت 06:37 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |