نقل قول:
سلام بر خاله مهبا :53: نقل قول:
سلام دایی محمد زنده که هستیم :d بقیه اش هم زور میزنیم تا بویم نقل قول:
سلام بر بانوی لب تاپ دار نقل قول:
سلام دختر عمه نقل قول:
سلام آقا نقل قول:
:d چطوری خاله ترنم نقل قول:
سلام حاج سهراب نقل قول:
سلام نقل قول:
سلام مینا خانوم نقل قول:
سلام یلدا خانوم نقل قول:
سلام خاله مهبا نقل قول:
سلام دوباره حاج سهراب |
سلام به همه همه همه ی دوستان انشاالله که روزهای خوب و پر برکتی داشته باشین:53::53:
کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (2 عضو و 2 مهمان) mohammad.90, GolBarg :41: |
نقل قول:
نه با خودم نبرده بودم نقل قول:
خوبم مرسی ولی خیلی بدجنسی:p با این که دو سه بار خونده بودم مجددا رفتم مطالبو خوندمش:d سلام به همه دوستان خوبین خوشین چه خبرا من نبودم دیروز دو صفحه خوندم غایبین سریع خودشونو معرفی کنن تا اسما دوباره نرفته پشت شیشه به خصوص جناب دانه کولانه:65: امیدوارم حال خواهر زاده رزیتا خوب شده باشه سلامتیشو بهمون خبر بده |
سلام به همتون امیدوارم که خوب خوب باشین
رزیتا جون ایشالا که خواهرزادت زود زود خوب بشه |
سلااام به همه چقدر دوست جدید اومدن اینجااا:53:
امیدوارم یه محیط صمیمی خوب با هم داشته باشیم:53::53: بچه ها اینترنت خوف ندارم واسه همین دعوام نکنیددد_:2: من دختر خوفیم دیگه..اخه دلتون میاد منو دعوا کنیددد_:2: اومدم یه عالمه براتون بنویسم:d با اینکه از حال و احوال خیلی ها بی خبرم{قاط} دلم میخواد بدونم صبا چطوره مهبا مهرگان اناهیتا ترنم غزل خاله رزیتا شکوفه مامان اقا مهدی بچه های شیراز افسانه جون اریانا مادر شوهر فرانک اقای انصاری سبز مینا سنبل دانه کولانه جون ساقی عزیز اق شروین و........ دیگه ذهنم به همین ها کشید منم خوبم....شکر یه کم خوب بودم ..یه کم حالم بد شدم..دوباره ..دوباره دارم خوب میشم :d_:2:_:2::d اول که روز معلم به معلمین گرامی و اساتید محترم مبارک ها باشه با تاخیر{پپوله} جز شکوفه جون هیچکس یادش نبود من یه وقتی با بچه های قد و نیم قد سر وکله میزدم:p همتون اخراجید از دمممممم:rolleyes: الان نمیدونم چی بنویسم_:2::d نمیدونم چرا اولش فک کردم یه عالمه میتونم بنویسم ولی الان نمیدونم چی باید بگم..هان ..جانم ...چی :21: مهبا جون دیدم نوشته بودی کسالت داشتی..چی شد گلم دلبرکم..خوبی الان ..چطوری جیگیل پیگیل؟:53:{پپوله} مهرگان تهرانی کجایی...اومدی بگو بیارمت پیش خودم..:53: خاله رزیتا چطوره..پویان شیطنت جدید چی داره...عکس جدیدشو بزارین دیگهههه...ااا:d حالا میریم سراغ اقا مهدی...به به ..خوبین اقا...ویواز چنده الان؟:d:p:p مهرگان من ترم یک فن ترجمه زبان اموخته ثبت نام کردم..الان 2 جلسه رفتم..واقعا فوق العاده هست...فقط اینکه بقول استادش بمباران مطلب هست و اینکه همش باید بخونی...و می فهمی چقد قواعد اشتباه بهت یاد دادن!{قاط} الان که مینویسم..تو خونه تهنام....یه عالمه درس دارم...امیدوارم همگی با نمره های خوب پاس کنیم:53::) بقول مادر شوهر فرانک شوهر خوب کنیم..از نوع نهنگیششش :21:{شیت شدن} این روزها این شعر منو خیلی آروم میکنه..البته اهنگشو دارم:53: دلتنگی های آدمی را باد ترانه ای می خواند رویاهایش را آسمان پر ستاره نادیده می گیرد هر دانه برفی به اشکی نریخته می ماند سکوت سرشار از ناگفته هاست از حرکات ناکرده اعتراف به عشقهای نهان وشگفتی های بر زبان نیامده و در این سکوت حقیقت ما نهفته است حقیقت تو ومن............................... برای تو وخویش چشمانی آرزو میکنم که چراغهاو نشانه ها را در ظلمتمان ببیند وگوشی که صداها وشناسه ها را در بیهوشی مان بشنود برای تو خویش روحی که این همه را در خود گیرد و بپذیرد وزبانی که در صداقت خود مارا از خاموشی خویش بیرون کشد وبگذارد از آن چیزی که در بندمان کشیده است سخن بگوئیم........... مارگوت بیگل ( ترجمه: احمدشاملو ) |
سلام:):53:ممنون مهبای گلم، طبق معمول خونه مامان و البته پیش خواهرزاده ی گلم بودم، اینکه میگم گل واقعا گله، گل مریم خاله:) |
سلاااااااااااام |
نقل قول:
صبا جان خدا کنه که همیشه خندون باشی و شاد . یه مدتی حوصله نداشتم اذیتت کنم ، مثل اینکه باید دوباره بریم سراغ جنگهای صلیبی . :d از کجا باید شروع کنم . .... سوسانو خوبه ؟ یا جودی ابوت ؟ :21: |
نقل قول:
سلام محمد شیرازی عزیز نقل قول:
:d:d خیالم راحت شد فک کردم با خودت برده بودی :21::21: ( کیف کردی اصلا نگران حال خاله ترنم نبودم:21:) نقل قول:
سلام جیگیلی نقل قول:
سلام خاله عمه رزی :) نقل قول:
سلاممم |
حسین جون می تونی از "به نام خدا" شروع کنی!:d
آنا ادمین یه چیزی مخام بگم بشد ولی نمیگم!:p پسردایی اون یه بار هم که گفتم صرفا به خاطر این بود که جمع بدونن ما فامیل ها چه آدم های بزرگ و دوست داشتنی ای هستیم!:d خاله رزی منم از کار پویان دفاع میکنم!:d دوستون که ندارمممم..... دلم هم که تنگ نشده ه ه ه ...... وایسا ببینم کار دیگه ای ندارم؟ . . . . . . چیزی به ذهنم نمیرسه! مهم اینه که من حضورمو به ثبت رسوندم و شماها الآن کلی خوشحال شدین!:d |
|
سلاااااااااااام به همه ی دوستان
خسته نباشین همگی اینجا بارون میاد هوا عالیههههههههههههههه ادم لذت میبره راستی شماها نمیرین نمایشگاه کتاب؟ ما با چن تا از بچه های یه سایت دیگه که یک ساله با هم هستیم یه میتینگ گذاشتیم اونجا دور هم جمع بشیم وهمو ببینیم شما ها هم یه میتینگ بذارین خوش میگذره میدونم:) |
سلااااااااااام دایی ممد خوش اخلاق با انرژی |
خاله رزیتا باور کن دلم واسه عزیزانی مثل خودت تنگ میشه
اینم از مزایایی تهرون اومدنه دیگه نداشتن نت یکیش هست..کلا خیلی مزایا داشت و داره و خواهد داشت واسم خاله یه چیز بگممم موقعی که پویان رو دعوا میکنی عکسش میگیری:d خانم همسایه هم که خوشش اومده از این پسر...بچه ها حوصله نصحیت ندارن...باید از یه راه دیگه نزدیک شد...الان تریپ مشاوره ی اومدم خاله واستت....قابل نداره هزینه ش میشه 50 هزار تومن! مرسی اقا محمد..چطوری .. اقا مهدی باور کن بیشتر از این میخواستم بنویسم اخه اون چیزهایی که تا حالا نوشتم جمع شده..میخوام یه باره واستون بنویسم:d صبا دایی ها خوبن..دایی ها شادن...منم قبول دارم...منم یه دایی دارم بچه ها این دکمه تنکس من نزدم...باید بزارم صفحه کامل لود بشه ..حسش نبود..بدونید پست ها رو میخونم اقا کوروش هم افتخار دادن این دکمه رو زدن...تشکر فراوان دارم خدمت ادمین سایت راستی چطوری کوروش این ترم درس سخت چی داری کی میشی اقای مهنس اخه من خانم مهنس مشاور هستم واسه دکترا هرچند نمیشه وارد رشته تجربی شد ولی میخوام از هر رشته یه چیزی رو چشیده باشممم :d ولی یه چیز بگم من همینو میخونم والسلام...دکتر مکترا هم نمیخوام بگیرم |
چقدر پر می کشد دلم ...!
به هوای تـــــو! انگار تمام پرنده های جهان در قلبم آشیانه کرده اند! http://static.cloob.com//public/user...c4a69c9f0a-300 |
روز بهاریتون شاد
سلام به همه ی دوستان :53:مهبای عزیز . خدا رحمت کنه رفتگان شما رو هم نقل قول:
مگه قرار نشد شما به جای دوستان حاضری بزنید ؟ پس چی شد ؟ نقل قول:
خوبه غایب داشتیم که یه روز دو صفحه خوندید . وای به روزی که همه حاضر باشند در صحنه :d نقل قول:
دوستان گل همه جمعن گلبرگمون کمه . خدا رو شکر که خوبید . نقل قول:
خدا بد نده .برای خواهر زاده تون اتفاقی افتاده ؟ ببخشید من بی اطلاع بودم احوال نگرفتم .ایشاالله که خواهر زادتون هر چی زودتر خوب بشه . خدا پویان رو هم براتون حفظ کنه الهی . بچه ها جدیدا حاضر جواب شدن . چند روز پیش هم معلم روژینا به من می گه دیروز از روژینا علوم پرسیدم . امروز هم صداش زدم ریاضی بپرسم . می گه خانم چه خبره مگه دیروز از من درس نپرسیدی ؟:rolleyes: من هم بهش گفتم دوست دارم هر روز ازت درس بپرسم . مشکلی داری ؟ سرش رو انداخته پایین آروم گفته نه .... نقل قول:
خیلی هم خوشحال شدیم حاضری زدی .:53: [/INDENT][/INDENT] |
سلام به همه خوبان:53::) |
سلااااااااااااااااااام به همه |
نقل قول:
سلام خاله رزیتا ، دو سال من میرفتم آبادان و میومدم هاژی خودش رو کشت عینک ریبن هم نصیبش نشد . البته شیراز اصلش راحتتر گیر میاد که بخره ، آخه ریبن آبادان هم لاف شـــــــــــــــــــــده :d |
حالـا که رفتـــه ای ، بهانه ی خوبی است...
«شــب، سکـــوت، کــویر» فقــط صدای این هــق هــق را کم کنــــــید.. |
بازم سلام |
سلام بر همگی براتون آرزوی موفقییت دارم
وقتی میام میبینم کسی نیست دیگه حوصله ی پست زدن هم ندارم |
سلام بر همه دوستان عزیزم |
:53:دوستان خوبم.گاهی وقتا تنهایی کلا فه ام میکنه تا جایی که تا بلایی سر خودم یا وسایل خونه نیارم اروم نمیشم بعضی وقتا میرم پیش مادر بزرگ وپدر بزرگم که توی یکی از روستاهای زیبا وبسیار خوش اب هوا کرمانشاه ولی بازم کلا فه ام بعضی از شبها اونقدر تو خیابون ها رانندگی میکنم از حرص دلم ماشینو به درخت جدول .... میکوبم ولی باز اروم نمیشم چند بار کار خودم به بیمارستان وکار ماشین به اوراقی.فکر نکنید دیوانه ام نه به خدا ...
چی کار کنم؟ ببخشید .چون کلوب درد دل بود درد دلم گرفت |
گمشده جون به نظر خودت کار خوبی کردی ماشین و خودت رو
داغون کردی به نظر من هر وقت که کلافه شدی اصلا سوار ماشین نشو از خونه بزن بیرون پیاده تا هرجا که تونستی برو با قدم زدن هم آروم میشی هم ضرر نداره بخاطر ریش سفید منم که شده یکبار امتحان کن ببین چی میبینی :d اگر هم بتونی تو لحظات ناراحتی راحت با یه دوست درد دل کنی خیلی آروم میشی :cool: |
کار خوبی که نه.. ولی پیاده بیرون رفتن رو امتحان کردم اونقدری رفتم که متاسفانه توی کوچه پس کوچه های تهران گم شدم ودرد سر ساز شد برام
متاسفانه تا حالا نتونستم با کسی ارتباط خوبی برقرار کنم اخلاقم یه خورده بده حتی دختر عمو ودختر های اقوامم از خودم دور کردم....شدم این یه جغد |
سلام سلام سلام به رفقا
امدم نبودید رفتم بیایید تا بیایم:24: کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) mohammad.90 |
گمشده عزیز فکر کنم این حرفمو همه تأیید کنن که تنهایی کلا اساس خیلی از تصمیم های اشتباه آدمه |
سلام بر دوستان خوب و عزیز |
راستی جدی جدی تا حالا دقت کردین که چقدر بده وقتی آدم متوجه نمیشه دیگران بالاخره ازش چی می خوان؟ |
|
سلام صبا جون
به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردی چون منم دقیقا دو سه روزه مثل تو شدم،هرکاری میکنم،آخرش به این نتیجه میرسم که اشتباه بوده آخرش جای اینکه طلبکار باشم،تازه بدهکارم میشم،چی بگم والا،خدا خودش کمک کنه |
سلام به همه دوستان عزیز |
نقل قول:
پس این بانوی لب تاب دار کجاس تا هم بزنم بشش هم اسمشو بزنم پشت شیشه:d |
من خدا را دارم.. |
|
سلام .ممنون از محبت همتون سعی میکنم به حرفهای خوبتون جامعه عمل بپوشونم. صبا جان اونی که برام ارزو میکنی اومد ولی عمرشو داد به شما دایی جان از لطف شما و دوستان دیگه هم سپاسگذارم
|
ﺩﻭﺳﺘﯽ ﻣﻦ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮔﺎهی
ﺑﯿﺎﯾﺪ ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﻧﻪ، ﺩﻭﺳﺘﯽ ﻣﻦ ﺷﺒﯿﻪ ﻫﻮﺍﺳﺖ!! ﺳﺎﮐﺖ ﺍﻣﺎ، ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺭ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﺗﻮ |
خدا جونم ازت متشکرم به خاطر همه دوستای جدیدی که بهم دادی همشون خیلی مهربونن من خیلی دوستشون دارم خدا جونم این دوستای خوب ازم نگیر دوست دارم خدا جونم بازم ازت ممنونم منو از تنهایی در آوردی |
...
|
اکنون ساعت 02:23 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |