تبدیل شده به حساب بانکی.
قاب عکس؟ |
خاطره.....
ربنا؟ |
ماه رمضون.
کوروش کبیر |
شیراز- هخامنشی - پاسارگاد- ذوالقرنین
بیستون؟ |
نمیشه من کوروش کبیرو بگم؟
آخه منو یاد ماندانا موبایل عزیزم که تو شمال گم کردم میندازه:20: ...و اما بیستون : شیرین و فرهاد ماندانا؟:20: |
مادر کوروش کبیر - (موبایل مرحوم شده فدا)
پارمیدا؟ |
نوه کوروش کبیر و البته موبایل عزیزم:d
پاسارگاد |
کوروش دوم (کوروش کبیر) - باغ پاسارگاد مقبره کوروش- خیلی در موردش خوندم ولی هنوز نرفتم شیراز!!
کرور؟ |
یاد فیلم های خیلی قدیمی که توش زیاد می گفتن کرور، کرور:d
فنجون؟ |
کرور، یکایی در سامانهٔ عددی هندی است که امروزه در بنگلادش، هند، مالدیو، نپال، پاکستان، و سریلانکا و در گذشته در ایران به کار برده میشد. یک کرور هندی برابر است با ۱۰۰لک یا ۱۰میلیون درحالی که کرور ایرانی در پارسی، برابر با نیم میلیون یا ۵۰۰٬۰۰۰ میباشد.
*********** یاد فنجان قدیمی که کوچولو بودن از این چینیها می افتم خیلی باحال بودن فیل |
یاد عاج،یاد آفریقا،یاد پفیلا!
قهوه |
ياد كافي شاپ-ياد شب هايي كه براي امتحاناتم بايد بيدار ميموندم چه قدر قهوه ميخوردم:d
لاله |
یاد اینکه میگن از خون شهیدان لاله دمیده.
ایزی لایف؟ (کی میتونه جواب بده؟) :d |
چیزیست که در دوران طفولیت بسیار مورد استفاده قرار میگیرد
و الان برای آسایش همان طفلان تولید شده است ماهور |
شجریان
پرواز |
یاد رهایی،یاد آزادی
ترانه |
شمال
جاده چالوس |
سر زندگی
هوای آلوده؟ |
تهران والبته شهرهاي صنعتي
شير موز؟ |
ياد چي مي افتم
ياد موزهاي پوسيده ميوه فروشيها كه ارزونتر ميدن و ميگن شيرموزيه!
صفا صميميت:53: |
همسرم
ژاکت ؟ |
خيلي سسسسسسرررررررددددده ه ه ه ه
اهورامزدا |
آیین زرتشتی
قلک ؟ |
پس انداز پاييز؟ |
چقدر برگزريزانش غمگينه من تو پاييز غم همه دلمو مي گيره.
صداقت |
چون دُر گرانبها و کمیاب
کلید؟ |
قفل دل حسین تهی رو وا میکنم
دزد؟؟ |
یاد دزد دوچرخه ی دسیکا،یاد خونه ی یکی از آشنایان!!!!
دوچرخه؟ |
بایسکل ران
کوالا؟ |
ياد استراليا وكارتون مهاجران
شير؟ |
ابهت،فرمانروايي،درايت
عسل.......... |
خرس:d
رعد و برق |
جوابت خيلي جالب بود.
ياد فيلم هاي ترسناك مي افتم. آقا مهدي راستي شما مي خواستين اطلاعات كاملي راجب به عكسهاي آرامگاه كوروش كه زير آب رفته بود بفرستين. دراكولا.................. |
خون :65:
شرمنده تقصیر رفیقمه که در تیر رسم نیستش:d راستی آقا مهدی اچ ای ماله شیرازه ازش سوال میکنم و جواب رو میگم. فالوده؟ ********** در این فاصله یکی دیگه از دوستانم که اتفاقا دستی بر آتش دارد سوال کردم. دریاچه سد سیوند اگه کل مخزنش پر باشد فاصله آخرین حد مخزن تا آرامگاه کوروش حداقل 5 کیلومتر است. خاطر جم اون عکسها هم همه درست شده اند جهت تشویش افکار عمومی. بیشتر بحث تاثیر رطوبت بوده و هست نه اینکه آب مقبره را بگیره. |
مرسي ممنون
شيرازيش خوبه با شربت آلبالو ولي مثل رشته هاي تلخ و شيرين زندگيه راه دور و طولاني |
خواهش اگه سوال دیگه ای هم داشتی بپرس.
مسافرت جاده بی انتها زندگی بم؟ |
درد و ناله
|
کلمه نگفتید نیاز خانم؟;)
خب من کلمه میگم :d دانه کولانه |
ابهت - بزرگ منشی - مردی متفکر - مودب - دوست داشتنی - با ارداه - مصمم |
این مهدی خان رو هم بزارید هی بیاد اشکالهای منو بگیره :d
--------------------------- شوهر خاله خدا بیامرزتش اگه تو دنیا 10 تا از اینجور آدمها دنیا رو اداره میکردن همه جا گلستان میشد گل مریم ؟ |
اکنون ساعت 07:20 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |