|
روز زن ... روز مادر
کسی که پیشاپیش به ما روز مادر و روز زن رو تبریک نگفت .._:2: |
وااااااااااااای وای! |
هدیه ی روز مادر
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآاخ صبا جون دلمون به حال خودمون سوخت _:2: |
نقل قول:
واقعا کجاست؟:d نقل قول:
سلام دکی گرامی نقل قول:
روزگار گلچین میکنه و گلهای خوب رو زود میچینه نقل قول:
سلام بر افسانه خانوم نقل قول:
:cool: نقل قول:
چرا ؟ افسانه خانوم نمیدونم اینجا خوندم یا جایی دیگر بود تبریک گفتند نقل قول:
این که 100% فرق می کنه :) *********** منم روز مادر و زن رو پیشاپیش تبریک میگم :53: |
سلام بر همه |
منم امسال روز مادر پیش مامانم نیستم _:2: |
روزی اگرنبودم تنهاآرزوی ساده ام این است |
روز مادر مبارک / روز ز زن مبارک
من فراموش کردم روز مادر و روز زن به همه مادرای خوب تبریک بگم
به خصوص همه مادرا و خانومای گل پی سی{جشن پتو} من مثل گلبرگ جون امسال پیش مامانم نیستم_:2: اما این جمله رو به همه مادرای گل مخصوصا مادر خودم تقدیم میکنم :53:زمین خوردن چه زیباست اگر هدف بوسیدن خاک پای مادرت باشد . :53: |
[/INDENT]سلام بر همه ی دوستان عزیزم :53: |
سلااااااااااااااام به همگی |
نقل قول:
سلام بر شکوفه خانوم نقل قول:
سلام جیگیلی نقل قول:
سلام بانوی لب تاپ دار نقل قول:
سلام بر خاله مهبا نقل قول:
سلام به دخترعمه |
سلام
خوبین دست گلت درد نکنه اقا مهدی که حال بچه ها رو پرسیدی:d اسمشونو نزدی پشت شیشه:p اقامهدی موبایل فروش من یه پیشنهاد دارم میگم خانومتونم اینجا ثبت نام کنید تا ما باهاش دوست بشیم:) |
|
http://goleyakh.persiangig.com/image...ther_child.jpg |
میخوام روز مادر بهترین لباسم را بپوشم خود را اراسته وزیبا کنم یه سبد گل رز ومریم همونی که دوست داره براش بگیرم. برم وخودمو در اغوشش رها کنم تمام دلتنگی هامو براش کادو ببرم وبگم مامان بی تو قامتم شکسته. بی تو گمشده ای در میان اشنایانم .اگر میدونستم بی تو اینقدر غریب میشوم خودم سنگ قبرت میشدم اینجوری لااقل تا همیشه کنارت بودم
مامان روزت مبارک. تورو خدا قدر مادراتون رو بدونید |
سلام
سلام به همه مادران و یک سلام گرم هم به همه همه ی مادران سایت انشاالله اونایی که هنوز مادر نشدن هر چه زودتر مادر بشن تقدیم به همه مادران دنیا:cool: ای بهتر از همه کلمات! ای خواستنی تر از عشق! دوست دارم خورشید را تقدیمت کنم و ستاره ها را بالای سرت بچینم و دستهای پینه بسته ات را در دستهایم بفشارم و در نگاه خسته و زیبایت گم شوم و بگویم دوستت دارم مادر. روزت مبارک:24::24: روح مادرانی که در بین ما نیستن شاد :53: |
سرم را نه ظلم می تواند خم کند ، نه مرگ ، نه ترس ، تقدیم به همه ی مادران دنیا |
http://static.cloob.com//public/user...3ae626affb-200
|
ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل ازینکه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند
http://up.vatandownload.com/images/z...wkvr60knl5.jpg |
نقل قول:
سلام نقل قول:
سلام دختر عمه سوسانو |
تبریک
سلام به همه گلهای زیبای بهشتی :53: مخصوصا خانمهای محترم ، روز زن و مادر رو به همتون تبریک میگم :53:، از خداوند متعال سلامتی و شادکامی ، برای شما ارزومندم . :53::53: |
نقل قول:
:d:dحالا چرا غیرتی شدی اقا مهدی موبایل فروش:p |
پیشاپیش: |
نقل قول:
|
سلام بر همه ی دوستان گلم امیدوارم که حالتون خوب باشه
مادر عطر گل یاس بقاست میلاد دردانه ی پیامبر(ص),مادر امامت و بانوی دو عالم حضرت فاطمه الزهرا و روز زن بر همه ی مادران و بانوان مسلمان خجسته باد |
.. ما هیچ گاه هم دیگر را به تأمل نمی نگریم ، |
آنا سلام
الآن دانشگاهم و دلم اساسی گرفته آنا یه چند وقتی میشه خسته ام بعضی شرایط دیگه بار اضافی اند! اما بازم به این فکر می کنیم که "این نیز بگذرد"! آنا همه خوبین شما؟ حس و حال نقل قول گرفتن نیست واقعا! التماس دعا |
روز مامان و زن مبارک باشهههه{پپوله} |
روز زن ... روز مادر
روز زن بر تمامی مامان ها و دختران خوب پی سی مبارک.:53:مادر واژه ایست سرشار از امید و عشق.واژه ای شیرین و مهربان که از ژرفای جان بر می آید. روزت مبارک مادرمهبای گل ممنون .... من هم روز مادر رو به مامان گلت تبریک می گم :53::53: اسم نبردم که خدای نکرده کسی از قلم نیفته :) |
نقل قول:
سلامممممممممممم باغبون گلهای بهشتی نقل قول:
:21::21::21: عین واقعیت را گفتم :d نقل قول:
سلام حاج سهراب نقل قول:
سلام دختر عمه نقل قول:
|
خو یکی اسم منو بزنه پشت شیشه ;) |
سلام بر دوستان . :53:
نقل قول:
ممنون از راهنماییت . باید تابستونی هر جور شده یه دوره ی فشرده برم شاید کمی یاد بگیرم .:d و ممنون از احوال پرسیتون .. نقل قول:
روز زن هم بر شما مبارک باشه .:53: در ضمن این هم اضافه کن به اطلاعاتت اضافه کن . یه بیمارستان خیلی خووووب تو اصفهانه به اسم ( مهرگان ) که بچه هام توی اون بیمارستان دنیا اومدن ........ :) |
نقل قول:
نقل قول:
ممنون افسانه خانوم گل :) |
کوکب که خیلی خوبه مهرگان گیان |
طنز تی وی و یک خاطره ی جالب
نقل قول:
واقعا مهرگان اسم برازنده اییه .. ولی خب به ذهنم نرسید .. اگه اسمتون کوکب می شد .. خیلی جالب بود ...... یه خاطره بگم ؟؟؟؟؟؟؟ امسال عیدیه . تو تی وی برنامه ی طنز. کوکب خانوم رو گذاشته بود . خدا میدونه چقد غش و ضعف کردیم و چقد خاطره برامون زنده شد بماند . بعدش یه شب داداشم( خانمش بارداره نتونست دعوت کنه خونه شون )..... ما رو دعوت کرد به یه هتل رستوران که آشناش بود و چقدر باید اداب رو رعایت میکردیم .. زن داداش های من هم ماشاالله یه پا شوخ . موقع خوردن غذا طفلک داداشم هی سر پا بود و از ما پذیرایی میکرد .. که یه دفه زنش برگشت بهش گفت کوکب خانم بفرما بشین ..... :78: ما رو میگی مرده بودیم از خنده .. :24::24::24: بیچاره داداشم هر چی می گفت زشته آبروم رو بردین کی گوش بده ..:rolleyes: تمام سوراخ سنبه های رستورانه دوربین کار گذاشته بودن .. وقتی اومدیم بیرون چنان آرامشی در رستوران حکمفرما شد که نگو . |
نقل قول:
نقل قول:
روژینا اسم بسیار زیباییه، تبریک میگم بابت سلیقه تون :) |
سلااااااام
|
سلام بر همگی :53: |
سلام به گل و گلاب های پیسی (جای جواد جان خالی !:d) من نبودم شما چرا نبودین ؟ چرا انگیزتون کم شده ما دانشجو هستیم ما بدبختیم ! شماها دیگه چرا ؟ شماها که باید پای ثابت باشین ! ما که ایام امتحانات هستین و زدیم خودمونو به فاز بیخیالی گور بابای درس !! اصلاً میخوام یه ترم خراب کنم ! چی چی میخواد بشه ؟ هیچی نمیشه ! (باور نکنین تو دلم غوغاست ) هیچی هم نخوندم صفر ؛ صفر ولی دیگه اونطوری برام مهم نیست دانشگاه ، زیاد بهش اهمیت میدادم بیخودی ! درست میشه همه چیز (یکم خودمو دلداری بدم ! ) ----------------------------------------------------------------------------------- بیخیالش حرفهای خوب خوب بزنیم شماها همتون چطورید حالتون خوب هست (چه سوال کلیشه ای ! انگیزه برا حرف زدن ندارم الکی دارم زور میزنم ! ) چی بگم خوب الان ! بچه ها دعا کنید یک اتفاق خیلی خوبی میخواد فردا بیفته البته اگه خدا بخواد ، دعا کنید همه چی به خوبی سپری بشه من هم چاکر همتون هستم امشب رو استرس خودمو ندارم ! دایی میخوایم بشیم دیگه ، البته اگه خدا قسمت کنه :77: |
اکنون ساعت 11:37 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |