عشق گلي است كه اگر آن را به قصد تجزيه و تحليل پرپر كنيد، هرگز قادر نخواهيد بود كه آن را دوباره جمع كنيد
|
اگر توانایی این را نداری که وقتی غمگینم شادم کنی! صدایم نکن. نگذار از این که هست غمگین تر شوم. صدایم نکن. خودم با آن کنار می آیم و خوب می شوم. (تولستوی) {پپوله} |
موفقيت كارى اگر به قيمت شكست در زندگى خانوادگى باشد، ارزشى ندارد.
|
خـــیلی وقته گــم شدم ، یکی منو پیدا کنه !
|
امروز همان فردایی است که دیروز نگرانش بودی !
|
هیچ وقت نباید به اجبار خندید و گاهی باید تا نهایت آرامش گریه کرد. تبسم بعد از گریه از رنگین کمان بعد از باران هم زیباتره
|
زندگی شاید همین باشد
یک فریب ساده ی کوچک آن هم از دست عزیزی که برایت هیچ کس چون او گرامی نیست بیگمان باید همین باشد. ماجرا چندان مفصل نیست، اصلا ماجرایی نیست. راست می گوید که می گوید «یک فریب ساده ی کوچک» من که باور کرده ام، باید همین باشد... |
توی جاده ای که انتهاش معلوم نیست پیاده یا سواره بودن فرقی نمی کنه.اما اگرهمراهی داشته باشی که تنهات نذاره، بی انتها بودن جاده برات آرزو میشه |
بارخدایا... از عشق امروزمان برای فرداهایمان چیزی باقی بگذار، برای روزی که فراموش می کنیم عاشق بوده ایم، چیزی کنار بگذار... یک مشت، اندازۀ یک لبخند... یک خاطره... یک نگاه |
دیروز دلم شکست .هزار تکه شد. هر تکه اش به یک نفر رسید تکه ای به یک گدا تکه ای به یک بچه یتیم تکه ای به یک مسافر غریب تکه ای به جاده ای که سال هاست هیچ کس از ان عبور نمیکند تکه ای به ابر٬تکه ای به آسمون دلم هزار تکه شد و در هزار جای جهان پراکنده شد و من گویی هزار بار تکثیر شدم کاش زودتر از اینها دلم شکسته بود |
اکنون ساعت 09:13 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |