كفاره شراب خواريهاي بي حساب ,هشيار در ميانه مستان نشستن است. صائب |
زندگی زیباست زشتیهای آن تقصیر ماست، در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست! زندگی آب روانی است روان میگذرد... آنچه تقدیر من و توست همان میگذرد |
دیگران را ببخش نه به این خاط که انها سزاوار بخششند زیرا تو سزاوار ارامشی زرتش |
سکوت تنها دوستي است که هرگز خيانت نمي کند |
بدان همواره آنکه برای رسیدن به تو از همه چیزش می گذرد روزی تنهایت خواهد گذاشت، این هنجار دردناک زندگی است . ارد بزرگ |
درون درگه عشق چه محتاج نشستم تو هر شام مهتاب به یادت شکستم تو از این شکستن خبر داری یا نه؟ هنوز شور عشق و به سر داری یا نه؟ هنوزم تو شبهات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری |
دل من باز گریست قلب من باز ترک خورد و شکست باز هنگام سفر بود و من از چشمانت میخواندم که به آسانی از این شهر سفر خواهی کــــــــرد واز این عشق گـــــــــــــــذر خواهی کــــــــــــــــــــــــرد و نخواهی فهمید ...............بی تو این باغ پر از پاییز است |
عبرت چه واژه زيبا اما غريبي است... !شنيدم آنان كه از گذشته خود عبرت نمي گيرند چاره اي جز تكرار آن ندارند و آنجا بود كه فهميدم چرا زندگي ما تكراري است |
این منم
نقطه سیاه روزگار تو ... که روزی پایان یک جمله خواهد شد |
براي داشتن چيزي كه تا به حال نداشتي بايد كسي باشي كه تا به حال نبودي! |
اکنون ساعت 07:32 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |