نقل قول:
من که گفتم بن کنید چه کار کنم شما دلتون نمیاد:21: بعدش اگه بن کنید دلتون تنگ میشه اقا مهدی جهت حمایت از شما اگه نیومد منم دیگه نمیام:65: |
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (4 عضو و 2 مهمان)
ترنم, مهدی, Islander, رزیتا {جشن پتو} |
_:2:
هی روزگار _:2: |
آقا من فقط می دونم من طرف پسردایی ام |
سلام به همهمهمهمه دوستان انشاالله خوب خوش سلامت باشین :41::41:
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (1 عضو و 1 مهمان) mohammad.90:21: |
نقل قول:
چی شده؟ نقل قول:
سلام بر دختر عمه عزیز نقل قول:
سلام محمد جان آقا مدیر ورزشی |
سلام سلام صدتا سلام خان دائی جان خان دائی جان ! /
یا شایدم هی وای من امده ام ! . اقا از 20 صفحه پیش تا حالا پستی نزدم اما مثل قرقی رو سر سایت و این تاپیک بوده ام توی این 4 هفته و همه چیزاتونو یا کامل یا گذرا خونده ام و حواسم به سایتم بوده که کسی تخطی نکنه کسی خیانت نکنه و توطئه نکنه البته دست بعضی ها لو رفته حواسمون به تحرکات بوده یه عده با حمله به شخصیت همیشه فعال و حاضر بنده و چسباندن اسمم به پشت شیشه ها اونم نه شیشه های با کیفیت و خوب و رنگی بلکه شیشه های در حد شیشه نوشابه و اینا و عده ای هم با نفرین و ارزوی اعمال نقیصه های سلامتی مانند مرض کچلی و یا حتی مرض تاهل سعی در تخریب چهره همیشه محبوب بنده داشته اند بنده این جا اعلام میکنم و تاکید میکنم شیر مامان تا شیش ماه تنها غذای منه. خداد شکر 4 هفته 20 صفحه 200 تا پست !!!! سایت مردمه میتقانین چرا خو MysQl مفت گیر اوردین ؟ به زودی من هم باید برم به جرگه ادمهایی که میخوان برای پایان ترم درس بخوانن و مهندس بشن پس یه چند ده روزی کمتر در خدمتتنون هستم . -------------------------------------------------- مهبا : خوشحالیم که حال مهبا خانم بهتر شده و وضعیت دستهاشون بعد از تصادف الان خوب هست به خیر گذشته باید خیلی مواظب عبور و مرور در خیابان بود من بسیار از تصادف و ماشین میترسم و همیشه با احتیاط زیادی از خیابان عبور میکنم یکی از دوستهام میگفت که سید تو یه روز در حال عبور از خیابان میتلیقی ! -------------- safoora نقل قول:
درکردی برای گنجشک ملوچک و چولکه داریم یه پرنده ی دیگه هم هست به اسم سیره که ممکنه این safoora سیره باشه . نقل قول:
Afsaneh- roj : تسلیت بابت فوت فامیلتون راستش من خیلی وقتی یه فامیل دور فوت میشه توی فکر نمیرم خیلی ناراحت نمیشم کاریش نمیشه کرد خب فوت شده دور هم بوده همه مون ممکنه خیلی زود و ناموقع فوت بشیم پس دیگه چرا باید تعارفات الکی کنیم چند روز پیش از طریق نگین (کاربر ویژه سایت) مطلع شدم ! : 2 ماه پیش به من اطلاع داد که فلان دوستش که من هم میشناختم فوت شده و من واقعا کلی شوکه شدم و ناراحت شدم و تسلیت و فلان و این حرفها ... حالا چند روز پیش متوجه شدم که یا ایشون اشتباه گفته یا من اشتباه فهمیدم مادر دوستشون فوت شده بوده ! . یعنی مادر دوست دوست من ! خدا خو خیلییه خو که چه . مهرگان نقل قول:
یه اصطلاحی هم برای پارچه های نازک برای لباس کردی داره میگه شیرپالیو ! یعنی این پارچه هایی که باهاش شیر الک میکنند !!!!! (خدا چه اصطلاحی به کار بردم شیر الک کردن ! :24::24::24::24::24::24::24: ) سهراب نقل قول:
ترنم نقل قول:
الان م هستم شما نیستی بین هی میگمش ؟ رزیتا نقل قول:
وی خدا چه نقشه پویان چه عزیزه . من نمیدانستم پویان دائیی هم داره 4روز دیگه پویان بزرگ بشه دیه هر مرافه ای باشه پشتش به دائیش گرمه بیچاره خانم همسایه حسین نقل قول:
کی امد بینمان رو به هم زد ؟ به جان خودت نه کسی مهمه نه پول فقط اقای نعلینی مهمه بیا ببینم چقدر پول در اوردی این مدته با هم شریک بشیم این حرفها رو نداریم با هم که . گلبرگ نقل قول:
سرب با بدن تو سازگاری نداره حتما تهرانم که پر سربه خوبی ایشلا ؟ درس سخت میکروپروسسور و مدارهای الکترونیکی رو دارم کامپایلر و شبیه سازی هم متوسط هستند . رزیتا نقل قول:
نقل قول:
من از اون دسته مدیر ها و ادم هایی نیستم که افراد سایتم رو فقط به خاطر منافع سایتم بخوام و شادی و غمشون برام مهم نباشه و احوالی ازشون نگیرم امدند امدن نیامدن نیامدن من هیچ مشکلی برای در ارتباط بودن با دوستانم ندارم و خودمم خوب نمیدونم که هیچ راه و کانال ارتباطی ای به جز سایت برامون وجود نداشته باشه تا اگربه هر دلیلی ارتباط سایت قطع شد و کسی نتونست بیاد دیگه به طور کلی اون ادم فراموش بشه و حذف بشه ولی خب به خاطر شرایط اجتماعی و هنجارهایی که بعضا غلط هم هستند و اینکه اکثر بچه های سایت خانم هستند و من اقا , معمولا خودم پیشگام نیستم برای اینکه دسترسی به کانالهای ارتباطی دیگری مثل تلفن یا ایمیل ممکن کنم چون من مدیر هستم و شماها همگی محترم و با شعور پس اگر بخوام مثلا شماره تلفنهای بچه ها رو بخوام بی شک به خاطر احترام به من این مساله رو قبول خواهند کرد اما ممکنه برای بعضی از عزیزان رودربایستی پیش امده باشه به همین خاطر که این مساله رودربایستی پیش نیاد من معمولا اجازه داده ام که لااقل حلقه های چند نفر به چندنفر همیشه بین بچه ها باشه تا ارتباط کلی افراد از بین نره . اریانا که خودش گفته که خیلی کم نت میاد به خاطر کارش غزل بانو اما غزل نمیدونم چه شد عزل یکی از شادترین و سر حال ترین و بیش فعالترین کاربرامون بود خیلی گرمای حضورش زیاد بود من واقعا ترجیح میدم از من و بقیه دلخور باشه که نمیاد تا اینکه خدای نکرده دچار مشکل و گرفتاری ای شده باشه شاید مینا گلبرگ بتونه توضیحات بشتری در این مورد بده ؟ safoora نقل قول:
اونم یکی از اشتباهات این روزهات بود :d اما فکر کنم هنوز راه جبران داشته باشه . افسانه نقل قول:
خب حالا چی خریدن بیا تعریف کن برنامه ش چی بود ؟ مانیا دختر مینا هم یادمه همیشه از این برنامه ها سر باباش در میاورد برای روز پدر جای مینا و تعریف خاطرات بچه هاش خالیه بیایم یه کم بهش بد و بیراه بگیم بلکم لااقل عصبانی بشه بیاد فحشامونو جواب بده {پپوله} شکوفه نقل قول:
ایمیل بابای پارسا رو برای من بفرستین ببینم . گلبرگ نقل قول:
نه بابا این بهتر از خودته :d صبا ------------------ وای صبا چنی حرف میزنه خدا ! ای تو دانشگا ایجو نیست ها (در جواب اینکه اسم منو زده پشت شیشه ) ( نقل قول:
گلبرگ نقل قول:
------------------------ بچه های شیراز کجان ؟ ... کسی ازشان خبر داره ؟ نیسشان . ----------------- یارو یه بیمارستان تو تهران هم اسمش بوده اینترنته باشش تقاند ما چه کنیم که کل ملک ایران به ناممانه :24: هی حقت بود اسمی که بابابزرگت گفته روت میذاشتن {شیت شدن}مادر عباس .:24: ---------------------- افسانه نقل قول:
منم چند تا دوست دارم خدا ابروی ادمه میبرن بهترین های دانشگاه تهرانن ها کلی هم با شخصیت و با خانواده ن اما حیلی ریلکس تر و بی قید تر ز این حرفهان یه بار باهاشان رفتم یه رستوران تهران آب شدم ! نقل قول:
من از اسم خودم و خواهرم خیلی راضیم بابا مامان واقعا سلیقه به خرج دادن بابا همیشه از اسم خودش و داداشاش ناراضی بوده و به خاطر همون تمام سعیش رو کرده که اسم ما دو نفرو خوب بذاره که الحق همین کارم کرده ... ممکن بود اگر کوروش نباشم بیژن باشم که با مخالفت خفن مادرم کوروش شدم . خودمم از بیِژن خوشم نمیاد !/ -------------------------- بیگ بنگ سید مهدی چه لپای گل انداخته ای داره اقازاده س ممد جون ؟ خوشگله حدا حفظش کنه . صبا نقل قول:
به جان خودم سربازیه بردان توی ایران باز ای خانم صاد نون ( مگه ایجو تهدیدت بکنم ! ) ول کن ماجرا نمیشه . نقل قول:
خوش به حالت که بود کسی که جوابت رو بده :){پپوله} رزیتا نقل قول:
بیگ بنگ نقل قول:
اما در روشنی شخصیت استیو جابز و در تاریکی شخصیت بیل گیتس یه ذره زیادی دارن اغراق میکنند کلا فکر میکنم نه این به این خوبی که میگن بوده و نه اون به اون بدی . تنها کسیکه خوب خوب خوب خوب خوبه مهندس نعلینیه در اثابتش هم میتونم خضوع و فروتنیم رو در عدم اجازه برای چاپ هر گونه کتابی در تحسین خودم عنوان کنم . نقل قول:
نقل قول:
فکر میکنم بهترین راه کار رو مهدی به کار بست شایعه ازدواج من که سالی هفت هشت بار توسط کاربران سایت مطرح میشه و همیشه عده ای هم تبریک میگن و باور میکنند و من باید بیام جدی توضیح بدم که یه شوخی کثیف بوده :d صبا نقل قول:
مادر من بچگی هام بهم میگفت پسر تو مگه بلند گو قورت دادی ؟ گاهی هم مدل و نوع بلندگو رو هم ذکر میکرد : بلندگوی المانی ! البته فکر نمیکنم بلند گوی المانی خیلی چیز خاصی بوده احتمالا چون دوربین المانی خیلی در منطقه ما مورد تحسین واقع شده احتمالا مردم فکر میکرده اند اگر المان دوربینش خوبه حتما بلندگوشم خوبه البته این نوع کلی نتیجه گیری زیادم غلط نیست ! . |
نقل قول:
خیلی خوشحالم که جمع ما قابل حضور خوبانی مثل شما و پیشینیان دیگری هم , بوده قدمتون روی چشم و خوب اومدین . مجالی پیش نیامد که به طور مستقیم عرض ادبی خدمتتوت کرده باشیم امیدوارم اینجا لحظات خوبی رو با خوبان دیگر داشته باشید بابت هدیه تامل برانگیزتون در پست اول هم سپاسگزارم :) |
سلام
اخه شما چرا منو بن نمیکنید{B Adabi} انا دیدم غایب همیشه حاضر شایدم حاضر همیشه غایب یه پست طولانی زده :p گفتم بزار بیام منم عرض ادبیی بکنم الان ساعت 3:23 دقیقه به وقت اینجاس دوستان من حاضر همیشه غایبم هاااا چرا غیبت میکنیین حواسم هست ها ای کسانی که امتحان ندارید بیایید:21: |
سلام و صبح همگی بخیر :53: |
سلام |
سلام و عصر بخیر خدمت دوستان :53: |
نقل قول:
:d:d نقل قول:
سلام نقل قول:
سلام بر افسانه خانوم نقل قول:
سلام خاله رزی نقل قول:
سلام و عصر بخیر |
سلام. تو رو به خدا هر چی می خواهید توی قهوه خونه آماده کنید و به مشتری تون بدید فقط قلیون ندید.خدا رو خوش نمی آید جونای مردم می افتند می میرند ه.........ا.
|
بابا هه بچه هاشو جمع كرده بود تعریف میكرد ======================== روز مرد و روز پدر به همه ی بابا ها و مردایه پی سی تبریک میگم:53: |
سلام خسته نباشی شب خوشی رو داشته باشین انشاالله .:41::24::21:_:2::confused::eek::mad:
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (1 عضو و 1 مهمان) mohammad.90 2:20 بامداد |
سلام .....روز همگی دوستان به خیر و خوشی :53: |
سلاااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااام |
|
راستیییییییییی یه نکته بسیار مهم که هی میام بگم نمی دونم چرا نمی گم:
روز پدر رو به همه پدرهای گل دنیا و اول از همه بابای نفس خودم تبریک میگم ایشالا که سایه شون همیشه رو سرمون باشه:53::53::53::53::53: همیشه هم ازمون راضی باشن:53::53::53: چون دوسشون داریم و :53::53::53::53: دوسش دارم!:53: آقایون گل پی سی هم روزشون مبارک!:53: {شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{جشن پتو}{جشن پتو} |
نقل قول:
سلام توتان گرامی نقل قول:
مدیر اسپورت :d ن2:30 صبح تو سایتی داری شکلکها رو امتحان میکنی ;):d نقل قول:
سلام بر خاله افسانه ترقیده ایشالله ترقیدن های جدید را بزودی مبارک باشد بگوییم. نقل قول:
نقل قول:
سلام دختر عمه :cool: |
سلام
خوبین انا مه امروز راس ساعت19:20 امدم دیار غربت دوباره_:2: چیزه هیشکی نیست اینجا هرگز نشه فراموش حرف زدن تو پاتوق |
نقل قول:
بانوی لب تاپ دار |
نقل قول:
شنبه امتحان دارم اصلا نگاش نکردم_:2: کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) ترنم, مهدی, Afsaneh- roj |
نقل قول:
خانوم مدیره |
سلام و شب بخیر بر دوستان :53: |
وای وای وای 5روز هنوز یک صحفه قهوه خونمون دیگه مشتریاش کم شده:mad::mad::mad:
آخرین حرف دلم : عشق هرگز نمیمیرد مگر اینکه عشاق بی وفا باشند . .:24::24::24::24: {قیژه} ککککججاییییییییییینمرافهمرافهمرافهمرافه |
نقل قول:
سلام اقا محمد شیرازی :) |
راس میگه دایی مهدی ...بیا منم اومدم._باوش.. خوف بیدید بچه ها:cool: راستی از این برادر ما اقا سهراب خبر دارید سلام منو بهش برسونید:)
|
سلااااااااااااااااااااااااااام ...._باوش
خوبید همگییییییییییییییییییییی با اینکه هنوز با هیچکدوم از شما بزرگواران پی سی هنوز آشنا نشدم اما دلم براتون یه ذره شده................ میخواستم تا بعد کنکورم نیام اما تحمل نداشتم;) تو رو خدا دعا یادتون نره هااااا:63: |
پسردایی کی گفته پست بزنین کسی میاد؟ :d |
سلام
خوبین خسته نباشین قابل توجه اقا مهدی و صبا منم که نیومدم :21: |
خسته ام از این زندان که نامش زندگیست،پس قشنگی های دنیا مال کیست؟؟؟باختیم در عشق باختن تقدیر نیست، ساختیم با درد تنهایی مگر چیست؟؟!!
سلام یه چند روزی نبودم!خوبین؟:) |
سلام به همه دوستان انشاالله که خوب خوش و سر حال باشید {داش مشتی}
:65: نقل قول:
نقل قول:
فک و فامیلامون که گفتی عشق است خوش به حالشون :41::41: کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) mohammad.90 |
|
سلام نقل قول:
سلام گمشده خانوم نقل قول:
سلام رهای گرامی نقل قول:
سلام دختر عمه نقل قول:
اینم از بانوی لب تاپ دار نقل قول:
سلام پریشان خانوم خوش اومدید نقل قول:
مخلصات آقا محمد عزیز نقل قول:
|
نقل قول:
تف به کنکور ! :p اما توفیق اجباریه . بشنین بخونین و بدینش قالشو بکنین . نقل قول:
نقل قول:
|
|
سلام و خیر مقدم
سلام به همه گلهای زیبای بهشتی ، حالتون چطوره :53: به همه دوستانی که به جمعمون پیوستن خیر مقدم میگم ، اینجا باغ گلهای زیبای بهشتیه ، گلهای زیبای بهشتی به باغتون خوش اومدید:53::53: |
اکنون ساعت 10:20 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |