پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

mdgame 12-05-2010 04:46 PM

سلام به همه بچه های باحاله پی سی سیتی یه ابمیوه مشت اوردم بخورید حالشو ببرید !

مهدی 12-05-2010 06:24 PM

mdgame جان دستت درد نکنه :53:
تا کسی نیومده بخوره من بخورمش
به به
خیلی خوشمزه بود

اینم ی شربت آلبالو با تزئئین جدید
نوع لیوانش رو هم ببینید سرویس تازه قهوه خونه هستش :d

(کلی ظر ف و ظروف جدید خریدیم برا آشپزخونه
قراره با رزیتا خانوم بشینیم حساب کنیم بعد قیمت های جدید رو اعلام میکنیم:d)

SHeRvin 12-05-2010 10:16 PM

سلام

چه قهوه خونه ای ... {جشن پتو}

مهدی جان یه منو فرصت کردی درست کن عکسش رو اپلود کن... تو پست اول این تاپیک هم میذاریم
قیمت ها رو دو برابر کن:d

حالا اگه زحمتی نیست یک چایی قند پهلو بده :rolleyes:

آناهیتا الهه آبها 12-05-2010 10:38 PM

سلام به همه:53:
خوبین ؟امیدوارم که هوایی که استنشاق میکنید مثل این نباشه که با هر دمی یه نخ سیگار بکشین ما که آش نخوردیم دهنمون سوخته با این هوای مزخرف تهران{قاط}

بچه ها من هروقت میام اینجا یاد یه کتابی می افتم به اسم کافه پیانو خیلی اینجا به اون کافه که تو کتابه هست شباهت داره مخصوصا گرداننده اینجا انگار خود شخصیت اون کتابه:d

قبل از اینکه چیزی سفارش بدم باید مطمئن بشم که این هفته مهمون کسی نیستیم ؟کسی شوهر نکرده یا زن نگرفته قدم نو رسیده نداریم؟

آقا شروین دارین کودتا میکنید؟ قیمت ها دوبرابر بشه درنتیجه مشتری ها کم میشه مشتری ها کم بشه تقاضا کاهش پیدا میکنه تقاضا کاهش پیدا کنه دیگه کار مفید تولید نمیشه کار مفید تولید نشه ...این قصه سر دراز دارد

رزیتا 12-05-2010 10:40 PM

به به ببینید کی اومده:)
سلام شروین جان خوش اومدی
رسیدن بخیر
بفرمایید

آناهیتا جون همشهری گل خوش اومدی:53:
مهمون من هرچی دوس داری سفارش بده دوبل حساب میکنیم;)

مهدی 12-05-2010 11:51 PM

بخاطر بازگشت شروین جان به وطن و حضور دوباره غایب نیمه اعظم(رزیتا خانوم) (چقدر هم زود اعلام شد:d) یک هفته رایگان
ایشالله اسقف اعظم هم هرچه زودتر بازگردن که به مناسبت بازگشت ایشون 1 ماه رایگان میشه

پیشنهاد خوبیه شروین جان
تمامی دوستان لیست بدند تا در منو استفاده بشه
پیشنهادات خودشون رو هم به آدرس ایران- کرمانشاه - قهوه خانه پی سی سیتی :d ارسال کنند تا روز 5 شنبه ی منوی قهوه خانه پی سی آماده بشه.
هم اکنون نیازمند یاری قهوه خانه ای تان هستیم

SHeRvin 12-06-2010 02:09 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آناهیتا الهه آبها (پست 197582)

آقا شروین دارین کودتا میکنید؟ قیمت ها دوبرابر بشه درنتیجه مشتری ها کم میشه مشتری ها کم بشه تقاضا کاهش پیدا میکنه تقاضا کاهش پیدا کنه دیگه کار مفید تولید نمیشه کار مفید تولید نشه ...این قصه سر دراز دارد

اناهیتا جان فکری در سر دارم... خیلی فکر در سر دارم ...زیاد فکر در سر دارم:d ... میخوام یه کاری کنم همه جذب قهوه خونه بشن
همه اول کار قیمت هارو ارزون میکنن بعدش که مشتری راضی شد گرون میکنن ... ولی ما همگی باید قیمتها رو گرون کنیم بعد که هیچ کس جذب نشد ارزون کنیم
{شیت شدن}

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا (پست 197584)
به به ببینید کی اومده:)
سلام شروین جان خوش اومدی
رسیدن بخیر
بفرمایید

رزیتا جان خیلی خوشحالم که هستی و ممنون از خوش امد گویی:53:... عجب چایی خوبی نمیشه دو لیوان دیگه هم بدی ... فردا ناهار هم مهمون شما :d هر چی از دوست رسد نیکوست .. هیچ غذایی غذای وطنی نمیشه{جشن پتو}

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 197590)
بخاطر بازگشت شروین جان به وطن و حضور دوباره غایب نیمه اعظم(رزیتا خانوم) (چقدر هم زود اعلام شد:d) یک هفته رایگان
ایشالله اسقف اعظم هم هرچه زودتر بازگردن که به مناسبت بازگشت ایشون 1 ماه رایگان میشه

پیشنهاد خوبیه شروین جان
تمامی دوستان لیست بدند تا در منو استفاده بشه
پیشنهادات خودشون رو هم به آدرس ایران- کرمانشاه - قهوه خانه پی سی سیتی :d ارسال کنند تا روز 5 شنبه ی منوی قهوه خانه پی سی آماده بشه.
هم اکنون نیازمند یاری قهوه خانه ای تان هستیم

مهدی جان ممنون ... چقدر مهربونی پس حالا که رایگانه کاربرانه دیگه هم دریاب :21: زنگ میزنم 70000 کاربر دیگه بیان اینجا :cool:

جدی یه منو درست کن با سلیقه خودت هر وقت وقت داشتی... فقط در مورد قیمت رحم نکن
تا امیر هم بیاد همگی دور هم جمع میشیم

فقط قلیون رو حذف کن تا تاپیک قفل نشه:d

shokofe 12-06-2010 09:20 AM

سلام
چطورين؟
آقا مهدي كسي اين آبميوه و نخورد و من ميخورم
چه تزيين زيبايي
اين طوري حتما" قهوه خونه رونق ميگيره:)

آقا شروين گرون نكن برادر بودجمون نمي رسه اين روزا پول تاكسي هم به هزينه هامون اضافه شده خلاصه خرج رفته بالا .معمولا" از عيد به بعد گرون ميكنن ;)

برا شام چه منويي داريم ؟
جديدا" چاي سبز سرو نمي كنين؟

djandy 12-06-2010 12:02 PM

فقط اومدم یه سلام بدم و برم که نگین این پسره خیلی بی معرفته
راستی 50% قضیه من در مورد ازدواج حل شد
بالاخره خودم رضایت دادم که ازدواج کنم ولی هنوز از دختر مورد نظر خبری نیست

مهدی 12-06-2010 03:40 PM

ممنون شروین جان:53:
دوستان هم کمک کنند تا یک منو خوب در بیاد
اول ی واحد پولی پی سی ابداع کنیم.
دوم لیست غذا ها رو هم پیشنهاد بدید در 3 لیست مثل خوراکیها نوشیدنیها و بستنیجات
دوستان پیشنهاد بدید آرم لوگو و هرچی هم به ذهنتون میاد بزارید همه ببینند ونظر بدن که یک منو خوبی در بیاد

اکنون ساعت 07:51 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.