عشق یک واژه نبود... یک حادثه بود... شایدم خاطره بود که فراموش نشد... یا حضوری که دگرگونم کرد...........پر پروازم کرد بردم از وادی شک.....................پر ایمانم کرد اشک بخشید به من و شعوری پرشور... که دگر عقل به پایش نرسید! حال، من ماندم و عشق... و من آشفته ترین خواب زمان خواهم شد |
ان زمان که باید دوست بداریم کوتاهی میکنیم ان زمان که دوستمان دارند لجبازی میکنیم و بعد...برای انچه از دست رفته آه می کشیم |
چقدر به تو نزدیکم تنها دو وجب و نیم آن هم با وجب من کاش مقیاس نقشه دیواری ام کوچکتر از این بود |
گوش هايت صداي مرا نمي شنيدند
من فرياد مي زدم اين من بودم سکوت را فرياد زدم تو نمي شنيدي چون صدايم عاشقانه بود ديگر هيچ نمي گويم. سکوت |
وقتی از کسی که دوستش داری هیچ خبری نیست خوشحال باش ! چون حتما حالش خوبه و همه چیز رو به راهه که از یادش رفتی |
هميشه اشك اونايي كه به فكرمون هستن رو در ميياريم و هميشه واسه كسايي كه به فكرمون نيستن اشك ميريزيم هميشه به كسايي كه اصلا به يادمون نيستن فكر مي كنيم و هميشه كسايي كه اصلا فكرش هم نمي كنيم به يادمونن |
اگر از پايان گرفتن غم هايت نا اميد شده اي ، به خاطر بياور زيباترين صبحي كه تا به حال تجربه كرده اي مديون صبرت در برابر سياهترين شبي هستي كه هيچ دليلي براي تمام شدن نمي ديد |
دونی وقتی خدا داشت بدرقه ام می کرد بهم چی گفت ؟ جایی که می ری مردمی داره که می شکننت ، نکنه غصه بخوری تو تنها نیستی ، تو کوله بارت عشق می ذارم که بگذری ، قلب می ذارم که جا بدی ، اشک می دم که همراهیت کنه ، و مرگ که بدونی بر می گردی پیش خودم |
من چند سال از تو بزرگترم فقط همین ؛ من جاده های بیشتری دیده ام فقط همین ؛ شاید کمی بیشتر دویده باشم فقط همین . همه ی اینها به این معنی نیست که "عاقل تر"م شاید تنها سختی بیشتری کشیده باشم فقط همین |
به شانه ام مي زني که تنهايي ام را تکانده باشي ؟ به چه دل خوش کردي ؟ تکاندن برف از شانه هاي آدم برفي ؟ |
اکنون ساعت 04:27 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |