نقل قول:
به به جناب آقای امپراطور :d نقل قول:
سلام نقل قول:
سلام باغبون متاهل گلهای بهشتی |
سلام :) |
خاله جون و پسردایی عزیز ضمن سلام به عرض می رساند اون دانه کولانه رو همین که کچل کنین، خودش خودشو بن می کنه دیگه هم ارور نمیده! |
نقل قول:
سلام نقل قول:
دختر عمه سلام به عمه برسان بگو یک سر بیاد اینجا تا در مورد بن شدنت از ایشون مشورت بگیریم :d |
|
|
رها جان موفق باشی امیدوارم اون نتیجه ای که میخوای رو بگیری:53: اخ جون دایی جان خوش خبر باشی شایعه اش هم به ادم حس خوبی میده{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}
|
منم سلااااااام |
سلام |
نقل قول:
سلام خالهههه:53::53::53: |
یزدیه ازش به دل نگیرین افعال رو باحال ادا میکنه
میره مغازه پاستیل دلش میزنه ! ادم دلش بزنه که چیزیو دوست نداره یادمه افعال معکوس زیاد به کار میبردی مینا پاستیل من هم ملایر که بودم تابستون اینقدر میخوردم و میخریدم که بچه ها مسخره م میکردند ! میگفتند کوروش ناهار نون و پاستیل میخوره ! (البته اینو الان خودم ساختم ولی واقعا براشون خنده دار بود کسی اینقدر پاستیل دوست داشته باشه) . ما مخلص همه بچه های خوب اینجا هستیم ها ایام پر فیض و برکت امتحاناته دیگه ذهن ها پر از تشویش اعصابها خرااب و به طرز فجیعی حتی دیوار ساده و کثیف هم زیبا مینماید و جای تامل 2 ساعته داره ! حرفهای اطرافیان خیلی بیشتر به گوشت میاد و دوست داری به جای درس به اونها گوش بدی و خلاصه. |
-انقدراینجا حرف درس ودانشگاه س...هوس دانشگاه رفتن زده به سرم:rolleyes: نظرتون چیه ؟:confused:
|
پاک ترین هوای دنیا مال لحظه ایست که دلمان هوای هم را می کند |
سلام به همه دوستان انشاالله خوب وسر حال باشین و انشاالله محصلین عزیز موفق باشن :24::24:
سلام اقا کورش من خبری از بچه ها ندارم فقط جواد رو گاهی وقت ها میبینم . اگر شما خبری ازشون داری به من هم بگید |
اره کوروش ...به دل نگیر |
سلااااااااااااااااام |
به دوستان هم اطلاع دهید
اولین داروی ضد سرطان، نام ویروسی که از ایران ارسال شده آنرا باز نکنید. اگر ایمیلی با نام "اولین داروی ضد سرطان" دریافت کردید، از باز کردن آن خوداری نمائید. این یک ویروس جاسوسی است که از تمامی اطلاعات موجود در کامپوتر شما کپی برداری میکند. |
خدایش من با این لب تاپ ویروسیم که شامل ایدز.هپاتیت.سل. وغیره این یکی رو کم دارم:mad:
|
*واقعیتى درباره پسران* |
سلام به همه دوست ها رفیق ها فامیلا و و اِ گلبرگ خانوم چه خبرا اینطرفا ! :eek: میبینم که بعد از دو قرن اومدید ! امروز چند شنبه هست ؟ :d یادش به خیر قبلاً از این شکلکها خیلی استفاده میکردین {جشن پتو} ولی الان که دارین ارشد میخونین دیگه سایه سنگین شدین {قاط} خلاصه ما از دست شما و غزل خانوم توامان دلی پر داریم ------------------------------------------------------------------------------------- صحبت پاستیل و اینا شد ، من یه چیز بگم آخه کی پاستیل دوست نداره آدمیزاد اصلاً با عشق پاستیل به دنیا مییاد :d حالا شما پاستیل دوست دارین خاص نیستین (مگر این من هم خاص باشم ! اون موقع خاصین :d) و این که آره کیلویی 16 تومن واقعاً گرونه ! ------------------------------------------------------------------------------ شکوفه خانوم ایول جملتون قیامت رو رد کردِ --------------------------------------------------------------- خوش به حال ترنم خانوم (ببخشید خاله ترنم ) که امتحاناش تموم شده وای خدا الان من بودم برای یه هفته خونمون خون و خونریزی میکردم یعنی میترکوندما این سری خدا فقط به خیر کنه امتحانام به خوبی و خوشی تموم شه ! ------------------------------------------------------ گمشده خانوم (ببخشید من شما رو با نام کاربریتون میشناسم!) از بیرون دانشگاه و درس اینا خیلی خوشگله ولی توش که میری اصلاً از این خبرا نیست پوست آدم رو میکنن ولی نمیشه انکار کرد که بعد از پاس کردن هر درسی یه حس خوبی بهت دس میده البته بسته به آدمها این احساسات متفاوت هست اگر این شوق تو خودتون میینید ، البته ! چرا که نه ! مگه بقیه کی هستن که میرن دانشگاه ،برید دانشگاه اصلاً تفننی درس بخونید خدا رو شکر سربازی هم ندارید از استرس و این داستانها هم خبری نیست راحت درس بخونید |
سلام برهمه
آخیش امتحانا تموم نشد یکی دیگه مونده اونم هفته دیگه( 8/4) |
دعاهایت را اجابت کند آنکه آسمانی را می گریاند تا گلی را بخنداند |
نقل قول:
سلام عمه جان نقل قول:
سلام بر خاله رزی عزیز نقل قول:
سلام بر گمشده خانوم نقل قول:
سلام جیگیلی نقل قول:
مجددا سلام نقل قول:
سلام امپراطور نقل قول:
زیاد فک نکن اینجا موقع امتحانات حرف دانشگاه میشه بعدش یادشان میره چیها گفتن چه قولهایی دادن تا ترم بعد شب امتحان :d نقل قول:
سلام دکی عزیز نقل قول:
سلا آقا محمد نقل قول:
سلام نقل قول:
فک کنم باز کردم همچین چیزی رو :d نقل قول:
خب یک انتی ویروس قوی نصب کنید نقل قول:
خودت هم کم ، کم پیدا نبودی ها :d نقل قول:
سلام شابادی عزیز مدیر خارجکی ها و خاله مهبا کی امتحاناتشون تموم میشه؟ |
شبی رو به عرش کبریا کردم
خودم را از غم دنیا رها کردم بگو آنچه نیاز توست برایت بهترین ها را دعا کردم عید مبعث مبارک عمه جون صبا خودشم یادم رفته قضیه چی بود!:d منم یادم نمیاد!:d به ایتالیا هم رای دادم راستی! خاله رزی خواهر جون ایشالا پویانت سلامت باشه صبا خبرگزاریه ماشالا! خیلی هم کم حرفه!!!!!!!!!!!:d ************************************** هیچ وقت نباید به اجبار خندید،گاهی باید تا نهایت آرامش گریه کرد....تبسم بعد از گریه، از رنگین کمان بعد از باران هم زیباتره. |
تشخيص قابلیت مغز
|
سلام بر تمامی دوستان :53: |
نقل قول:
دستت درد نکنه عمه جان نقل قول:
:d:d نقل قول:
سلام خاله افسانه |
یه فکری بکنیم
سلام :53:، از دوستان قدیمی کسی نیست ، چرا ؟ چرا کسی نیست ؟ میدونم یا اینکه گرفتارن یا اینکه دوست ندارن بیان تو پاتوق ، باید یه فکری بکنیم :rolleyes: رزیتا خانم سلام ، این پسر شما چقدر با نمکه ، چند سالشه ؟ ایشالا خدا براتون نگهش داره ، یا به قول ما شیرازیا داغشو نبینید:cool: |
سلاممممممممممممممم بوی گیسوی تو را نیمه شب آورد نسیم تازه شد در دل من یاد رفیقان قدیم… :24::24::24::24::24: کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) mohammad.90 |
سلام به همه خوبان:53: |
سلام بر تمامی دوستان . |
من دارم میام کردستان گردی از 12 تیر تا اخر تیر با دوستان میخوایم بریم کردستان گردی شهرهای مثل : اسلام اباد غرب _ کرند _ روانسر_ پاوه _ کامیاران_ بانه _ بوکان _ مهاباد _ سنندج _ کرمانشاه آخر سر میریم روستامون هرسم در اسلام اباد غرب دلتون بسوزه
|
نقل قول:
سلام آق جواد عزیز نقل قول:
سلام محمد جان یک لحظه نخوندم و شکلک رو دیدم گفتم نوشته نیمه گیسشو آتیش زده :21: نقل قول:
سلام بر خاله رزی نقل قول:
سلام نقل قول:
سلام شابادی عزیز |
سلام
مهدی و رزیتا سریع خودتونو بن کنید تا بنتون نکردم:d:24: من خوبه شبارصد سایت میکنم اما فک کنم شما شبا منو رصد می کنید:24:{داش مشتی} |
کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (3 عضو و 1 مهمان) ترنم, مهدی, ashkan_d13
ثبت تاریخی از خودم در وکردم توجه مینمویی که من روزام رصد میکنم:d |
سلام
نقل قول:
سلام رزیتا خانم ، راستش چند وقتی بود میخواستم درباره پسر گلتون سوال کنم ولی هی یادم میرفت ، از لطف شما ممنونم :53::cool: [QUOTE=مهدی;266140] [/INDENT][/INDENT]سلام آق جواد عزیز سلام به روی ماهت اقا مهدی ، ایشالا دوستان قدیمی دوباره دور هم[/QUOTE] جمع شن :cool::53: الان گلبرگ خانم داره پستا رو میخونه ، اینم یه قدیمی عزیز ، سلام گلبرگ خانم |
سلام به همه دوستان جدید و قدیمی:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
نقل قول:
سلام افسانه خانم شما خوبید کم پیدا هستین ..........................:53: نقل قول:
سلام اقا مهدی گل انشاالله که حالتون خوب باشه و همیشه پایدار ..:53: اقا چه طور شده پستای تکراری میزاری ازدست کی ناراحتی...............................:53: نقل قول:
سلام جواد خوبی چه خبر ما هم همون گلهای قدیمی هستیم ولی نه بهشتی ............................:53: سلام رزیتا خانم خسته نباشید خانواده محترم خوب هستند امیر علی هم دست بوسه ......................:53: |
ما بلندترین تاریکی (شب یلدا ) را به هم تبریک میگوییم و از کنار بلندترین روشنایی (اول تیر ) به راحتی می گذریم ...--------------------------- امروز چند بار اومدم این روزو تبریک بگم یادم رفت نمیدونم چرا؟ |
نقل قول:
:d نقل قول:
ما هم 32 ساعته رصد میکنیم :21: نقل قول:
:cool: نقل قول:
سلام اقا محمد عزیز نقل قول:
تبریک تاریخ گذشته نمی خواهیم :d توجه می نموییی |
خوش به حاتون اونایی که دارن میرن مسافرت |
اکنون ساعت 09:30 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |