![]() |
شاد...........یت مبارک باد. یک کلام..........ختم کلام اما..............تو مرا درک نمیکنی. معده...... گوشت...... من...... |
معده......در سمت راست بدن قرار دارد
گوشت......گرون شده من......و تو ما می شویم بطری دیوار نادان |
بطری........... تو یخچاله
دیوار.............. حاشا بلنده نادان............. باید یه روز به خودش بیاد سیر.......... شیشه.......... انگشت............ |
سیر..........خوش بو نیست
شیشه.......... شکست انگشت............ پا ی چپ دایی خاله ی مامان عموی بابا ی شوهرخاله ی مامانم درد می کنه! فامیل.............. دور............. نزدیک............. |
فامیل..............خوب خیلی خوبه
دور............. نرو گمت میکنم نزدیک............. بینی یا دور بین؟ شک.......... تردید............. کاش............. |
شک..........نکن همین راه درسته.
تردید.............به دلت راه نده. کاش.............او در کنار ما بود. صد....... سد....... آب....... |
صد.......در صد میام
سد....... نباشه برق نداریم آب....... مایه حیاته زندگی.............. دورنگی................. وفا.................. |
زندگی..............زیباست ای زیبا پسند
دورنگی.................رفتار خیلی بدیه وفا..................نداری بی وفا. هدیه.......... ارمغان......... جهان......... |
هدیه..........بهترين هديه ، هديهاي است که گيرنده هميشه از داشتن آن لذت ببردچ
ارمغان.........اسم یک نشریه همینه جهان.........جهان بس فتنه انگیزد... داخوش بهانه مرکز |
داخوش........یعنی چی؟
بهانه...........بی بهانه مرکز............هر کشور پایتخت آن کشوره امتحان.............. شب.................. ترم...................... |
اکنون ساعت 07:53 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |