|
اي خدا مرا اين عزت بس كه بنده ي تو باشم
اين فخرم بس كه پروردگارم تو باشي تو آنچناني كه من دوست دارم پس مرا آنسان كه مي خواهي بگردان |
خدايا مرا از بديها و نادرستي ها حفظ كن
خدايا مرا از گناه مردم گريز نجاتم ده خدايا مرا از نگاه بد نگاه دار |
اي خداي من.اي آفريدگار من .اي همه ي هستيم
بر من اين نعمت را ارزاني دار كه: بيشتر در پي تسلا دادن باشم تا تسلي يافتن بيشتر در پي فهميدن باشم تا فهميده شدن بيشتر پي دوست داشتن باشم تا دوست داشته شدن زيرا در بخشيدن است كه مي يابيم و در عفو كردن است كه بخشيده مي شويم و در مردن است كه حيات جاويد مي يابيم |
كسي را نمي يابم تا برايش از غمها و دردهايم بگويم و دلتنگي هايم را برايش |
|
گفتم:انگار مرا فراموش كرده اي ؟
گفت:* فاذ كروني اذكركم* " مرا ياد كنير تا شما را ياد كنم."(بقرة/152) |
خدايا ايامم را چون روزهاي تابستاني روشن و گرم نگاه دار و غمهاي دوستانم را چون شبهاي زمستاني تاريك و سرد بدار تا در كنار ايام روشنشان و گرماي ان محو گردد .
|
پروردگارا این جمله پرمحتوای معلم شهید دکتر علی شریعتی را با وجودم عجین کن که : این کلام مقدسی را که به روسو الهام کرده ای هرگز از یاد من مبر که : من دشمن تو و عقاید تو هستم اما حاضرم جانم را برای آزادی تو و عقاید تو فدا کنم.
|
خدايا وجودم انقدر بزرگ نيست كه در وصف كردن تو بگنجد اما انقدر قدر شناس هستم كه همين وجود ناچيز را هم عاشقانه تقديم تو كنم
|
اکنون ساعت 06:09 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |