![]() |
نوبتی هم باشه این دفه نوبته لاجوردی هاست فقط ایتالیا---Only Italy http://italiansoccer.webs.com/photos...Italy-Team.jpg |
من که میگم شیرین فراز کرمانشاه دوم میشه ! .
ایتالیا پنجم میشه اسپانیا که حذف شده المانم اول میشه |
ممنون از همکاری شما عزیزان :cool:
چون هیچ کدوتون جز دانه کولانه جان درست نگفتین پس دیگه قرعه کشی انجام نمیشه و مستقیما برنده رو جناب آقای کوروش نعلینی صادره از کرمانشاه اعلام میداریم_چپله_چپله با سپاس از همراهی شما ستاد برگزاری یورو 2012{شیت شدن}{شیت شدن} |
|
از شانس بد امشب فینال رو نمیبینم و توی جاده هستم . از شر این مسافرت ها خلاص هم نمیشم . شروین پرچم ایتالیا رو ببر بالا . جشن قهرمانی رو بگیر تا من برگردم . :d |
حسین من که میگم مستقیم برو اروپا یهو از اونجامسابقه رو ببین!:d
شروین رو هم اگه ادمین همین امروز بنش نکنه که نتونه بیاد اینجا از ایتالیا حمایت کنه، من تضمین میکنم ادمین اگر هم کچل نشده باشه کچل شه!{داش مشتی}:d |
نقل قول:
|
نقل قول:
من تغییر موضع نمیدم، آخه دوسش دارم!(هندی بخون!):24::d در ضمن از خودت که طرفدار بارسلونایی بعیده که طرفدار ایتالیا باشی!{قاط} |
خوبه بعد مدت ها کل کل داریم بین صبا و حسین |
نقل قول:
ضمن سلام خدمت خاله شکوفه محترم به عرض می رساند دستت درد نکنه خاله جون دیگه!_:2: |
اکنون ساعت 06:47 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |