![]() |
|
بهش بگو! |
زرنگي را گفتم زندگي چند بخش است ؟ گفت دو بخش : كودكي و پيري...... گفتم پس جواني چه شد ... گفت با عشق ساخت ، با بي وفايي سوخت ، با جدايي مرد
|
|
اولين باري که عاشقت شدم يادته ؟
من يه کرم سيب بودم و تو يه کرم ابريشم . من به تو قول دادم ديگه هيچوقت سيب نخورم و تو هم قول دادي دور خودت پيله نزني . ولي نمي دونم چي شد که من طاقت نياوردم و فقط يه خورده سيب خوردم . تو هم از غصه دور خودت پيله بستي . ... حالا دومين باره که عاشقت شدم ولي حالا من هنوز يه کرم سيبم و تو يه پروانه خوشگل تو پر زدي و رفتي و من موندم و سيبايي که جايي براي خورده شدنشون نمونده . از هر چي سيبه منتنفرم |
دیل کارنگی: برای زندگی فکر کنید ، اما غصه نخورید. |
|
هرگاه دفتر محبت را ورق زدی وهرگاه زیر پایت خش خش برگها را احساس کردی هرگاه در میان ستارگان آسمان تک ستاره ایخاموش دیدی برای یکبار در گوشه ای از ذهن خود نه به زبان بلکه از ته قلب خود بگو: یادت بخیر |
دوباره آدمیان از خواب برخواستند
تا زیر پاهای بی چشمشان قصه ی هزاران مورچه عاشق را نادیده بگیرند |
از همه نزدیک تر به ما سنگ است . . . نگاه کن ، نگاه ها همه سنگ است وقلب ها همه سنگ. . چه سنگبارانی ،... گیرم گریختی همه عمر کجا پناه بری ؟ خانه خداهم سنگ است |
اکنون ساعت 06:52 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |