![]() |
سلام آناهیتا خانم خوبین ممنون از راهنماییتون ولی...راستی قضیه پنجشنبه چیه؟
|
برای اینکه پیمان عشق پایدارتر بماند باید به خود ایمان داشته باشید و خود را درک کنید ، پیش از آنکه بخواهید به شما ایمان بیاورندد و درکتان کنند _:2:
|
سلام به همه بچه های فروم
راسی ادم نمیدانه اه دس چی ای دنیا ناراحت بشه مه خودم تو فصل پاییز زیاد حالم میگیره وجدانن اگه ای طاق بستان رو نداشتیم باید چیکار میکردیم همه ی دلتنگی هات با یه قلیان داش سیا میپره؟ {داش مشتی} راستی یه سوال کوچولو از خانوما داشتم : دخترا هم مثل پسرا حالشان میگیره یعنی اگه حالشان بگیره چه مکنن؟;) |
نه داش ایمان دخترا مثل پسرا حالشان نمیگیره چون ذاتا خدا نیکو آفریده شان
بیشتر تخصصشان تو حال گیری آقایونه حالا اگه یه موقع استثناعا حالشان بگیره دق دلیشانه سر اولین آقایی که دم دستشان برسه خالی میکنن{قاط} |
سلام فرانک خانم یعنی به نظر شما آقایون نمیتونن حال خانومایه بگیرن راستی این تخصصی هم که میگی خدادادیه یا به بی پولی آقایان ربط داره
راستی چی میشد اگه دخترا دنبال پسرا میفتادن واقعا محشر بود میادن پیشنهاد ازدواج میدادن مام میگفتیم فعلا قصد ادامه تحصیل داریم{جشن پتو} |
هه هه هه:d
ای یه نمونه از حالگیری بود صد البته خدادادیه به دل نگیر داداش ما اینجا هوای همشهریامانه داریم:o |
نه به دل نگرفتم من فقط خواستم بدونی همشهری دخترا به دنبال پول و پله ی پسران حالا شاید دخترای شهر خودمون اینجوری نباشن
|
اما چند جمله ی زیبا در موردعشق :
عشق: تنها مرضی است که بیمار از آن لذت میبرد. عشق: زودتر از نسیمی که بر بوستان میوزد نمود پیدا میکند عشق: معمولآ نوعی عذاب دردناک است ولی دور ماندن از ان مرگ است اینم به عنوان حسن ختام چون خیلی دوستتون دارم :http://blogfa.com/images/smileys/20.gifhttp://blogfa.com/images/smileys/20.gifhttp://blogfa.com/images/smileys/20.gif زندگی زیباست نه به زیبایی حقیقت حقیقت تلخ است نه به تلخی انتظار انتظار سخت است نه سختی جدایی امیدوارم که تونسته باشم این دوری طولانی مدت رو براتون جبران کرده باشم |
سلام به همه :53: مشی ایمان دخترا هم دل دارن اونم یه دل به اندازه دریا ولی متاسفانه بعضی پسرا قدر این دریا رو نمیدانن{قاط} چقدر دل بعضی دخترا به خاطره بعضی پسرا شکسته اونم به هزار و یک دلیل اصلا قابل مقایسه با دلهای شکسته پسرا هست ؟ به قول یه نفر دل دخترا مثل قبرستانه هرکی بره توش دیگه بیرون نمیاد ولی دل پسرا مثل هتله میان و میرن...:21: شما هم به یه دختر حق بدین که نگران زندگیه آینده اش باشه بی پولی فقط یه درد نداره تو جامعه ما هزار تا درد دیگه هم با خودش میاره البته آدم نباید خودخواه باشه پول و ثروته خدا خودش میرسانه ولی از من به تو یه نصیحت خواهرانه (البته نصیحتم نیست هرچی دلت مخواد اسمشه بذاره )اگه کسی یکی رو از ته قلبش دوست داشته باشه( نه اینکه عاشقش باشه ها عشقه با دوست داشتن هرگز قاطی نکنی) نه تنها با بی پولیش میسازه بلکه با هر عیب دیگه هم داشته باشه حتی اگه روشن دل باشه کنار میاد سربه هوا گیانم که هی میاد و هیچی نمیگه |
حالا ایمان خان راستشه بگو چنی پول داری؟:41:
|
اکنون ساعت 03:02 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |