اقا مهدی من از اون گونیه که گذاشتی میخوام یه دونه شو میشه بدی:21:
قول میدم دیگه هیچی نخوام:d:d |
خوبه گفتم ی کمکی بکنید |
شام حاضره ه ه ه ه ه:d اوه خداي من شام:21: بلوتوث:24: |
آهـــــــــــــ سلام بانوی شعر و طرب پی سی سیتی:53::53:
لعنت بر من که دیر رسیدم {قاط} آه اگر می دانستم که قدم رنجه فرموده، منت بر سر ما میگذارید زودتر از اینا در محضرتان حاضر میگشتم آه مرا ببخشید :d |
اخی هیچکس جیگیلی تر از این رزیتا ی ما نیست...
من که یکی دو قسمت شو بیشتر ندیدم فک کنم 24 ... 25 شو چشم اقا مهدی میگم این امید خان مون با فتوووشاپ یه منوی با کلاس خفنی مدل پی سی سیتی واسمون طراحی کنه{داش مشتی}...ولی شما یادت باشه قول گونی رو :21::21::21: |
سلام
يادش بخير يه زماني اينجا شلوغ ميشد من با آتيش چاي درست مي كردم مينا خانوم قند يزدي بهمون ميداد نجمه خانوم استكان ها رو مي شست!!(گهگاه هم يكيشو مي شكوند) شروينم هيج كار نمي كرد بي معرفت :d آقا مهدي هم ديزي و قليون مي آورد.... |
نقل قول:
اره یادش بخیر:rolleyes: ای مهدی هم خالیههه...:53: امید اتیش هم واقعا میسوزوندیاااا:d |
آه خداي من |
سلام خوبید همه
یه چایی به منم میدید من کلی میگردم اما ادرس قهوه خونه رو گیر نمیارم واسه همین دیر میام وگرنه جایه باحالیه یه تابلو بزنید یا یه کار کنید جلو چشم باشه مرسی |
مرسی مینا جون:cool:
بفرمایید شراره خانوم، خوش اومدین:53: اینم چایی، نوش جان http://img.tebyan.net/big/1389/06/23...7125516361.jpg آدرس قهوه خونه: خیابان پی سی سیتی، چهار راه مطالب آزاد، کوی تاپیکهای سریالی هستش:d |
اکنون ساعت 07:32 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |