![]() |
سلام آبجی آنی ممنون از راهنماییتون ولی فکر کنم این حر فهایی که میزنین شرمنده ها تو فیلم های هندی زیاد دیدم یا اون لیلی و مجنونی که من هیچ وقت قبولش نداشتم و ندارم البته به نظر شما شاید این جور باشه که پسرا بی وفان و....
ولی در حق من که پسرم دخترا نامردی کردن اصلا (البته نه دخترای شهر خودمون ها چون همشهریهامون مثل آبجی خودمونن)شاید اتفاقاتی که تو زندگی من درباره دختر ها پیش اومد باعث شد که روی قلبم تا ابد بنویسم هرجا دیدی دختری شیر خوار به او شیر سگ ده زیرا وفای سگ از دختر بیشتر است(سوء تفاهم نشه منظورم دخترای بی وفاس چون به هر حال من خودمم از یه زن زاییده شدم :53: |
سلام فرانک خانم تو دیگه چرا ؟؟ من از بیگانگان عالم ننالم که هر چه به من کرد آشنا کرد
منظوری نداشتم منظورم اینه که منظورم اینه اصلا ولش کن مثل اینکه شما فکر مکنس مه قاطی دارم نه تنها درد من بی پولی همشهری اره باور کن همه چی تو زندگیم دارم به جز پول |
ایمان خان سخت زندگی رو سخت نگیر ...
از زندگی زود خسته میشی؟؟؟ این دخترهایی که شما گفتین که به درد زندگی نمیخورن من همیشه به پسرم میگم هر موقع بزرگ شدی یه دختر انتخاب کن که به خودش اجازه نداده باشه با هیچ پسری ارتباط کلامی بر قرار کرده باشه حتی خودت. باور کن دختری که جراتش برای این ارتباط باز باشه خطرناکه حالا میخواد همشهری خودمون باشه یا نباشه. حرف منم که گفتم چه قد پول داری جدی نگیر بابا ما یه ساله اینجاییم ای کوروش یه پیتزا پیراشکی که سهله ذرت مکزیکیم برامان نخریده گفتیم شاید یه داداش پولداری گیرمان بیاد برامان بخره:21: |
سلام به همگی.کی پول میخواد بگه بهش بدم.فلوس موجوددددددددددد:cool:
|
سلام فرانک خانم چشم در خدمتیم دیگه اینجوریم نیستیم که یه ذرت مکزیکی یا یه ذرات کلیای خودمانی نتونیم بخریم ولی خدایی کاش بین فقیر و پولدار تو این زمونه فاصله نبود راستی میشه با این پسرت آشنا شیم البته اگه کوچولو نیست؟ به هر حال به عنوان یه داداش کوچولو اگه هر کمکی خواستی رو مه حساب کن؟:cool: |
نقل قول:
سلام:53: تقصیر تو نیست بی وفایی دیدی فکر مکنی هرچی چیز قشنگ و خوبه مال تو فیلم هندیه هزار تا مثال هست که دو نفر با بی پولی زندگیشانه ساختن بی پولی که میگم یعنی حتی پوله خرید یه ذرت کلیایم نداشتن باز تو یه مرحله بالاتری:d;) تازه از قدیم گفتن اول زن بعد خانه و زندگی تو اول زن بگیر مطمئن باش خدا خودش روزی رسانه به قول معروف هر آنکه دندان دهد نان دهد (جبر مطلق) به قول فرانک خانم زندگی سخت بگیری سخت میگذره بعدشم نظرم نیست که پسرا بی وفان مطمئنم اگه بی وفایی دیدی حتما دلیلی داشته ولی یه پسر با هزار تا امید که به دختره میده میاد جلو ولی یه دفعه بدون هیچ دلیلی کنار میره که نه تنها آبروی دختره میره روحشم داغان میشه {قاط} تازه ای یه دسته دسته دیگه پا پیش میذارن ولی وقتی جواب رد میشنون یه سطل اسید رو سر دختر بیچاره خالی مکنن بعدش شکایت میشه ازشان بعد یه مدت میرن زندان بعدش آزاد میشن بعدشم ادامه زندگی انگار نه انگار:65::65: یه دسته هم که دنبال پوله دخترن تا به پولش رسیدن بی خیال همه چی میشن یعنی اگه دستم به ای دسته از مردا برسه ... یه دسته دیگه به خواسته شان میرسن بعد از یه مدتی زنشان دلشانه میزنه شلوارشان دو تا میشه می افتن به خیانت کردن مرافه الانم که به لطف قانون گذارهای محترم تند تند قانون ازدواج مجدد تصویب میشه زن بیچاره هم چیزی نمیتانه بگه ولی اگه یه زن به شوهرش خیانت کنه باید سنگسار بشه نمونه اش زنی که یه مدت سوژه خبری شده بود از هر هزار تا زن شاید یه مورد ایطوری پیدا بشه ولی از هر هزار تا مرد نهصد تاشان جزءیکی از او دسته هان آقا ایمان برا خاصگم اگه از یه دختر بی وفایی دیدی یا تقصیر خودته یا شرایط زندگیه دختر مجبورش کرده که بی وفا بشه اینایی که گفتم همش واقعیته اگه یکیشه قبول نداری بگو دارم دروغ میگم به خدا همه اینا تو دلم بود ولی کیه که گوش بده؟:mad: |
سلام آبجی اها باوه برای چه نگفتی که اینقد دلت گرفته و اطلاعاتت بالاس تا کمکت کنبم ولی خداوکیلی راس میگی اصلا جوابی ندارم ولی منه دلگیریم اینه که اگه بیان اینقد دختر و پسر رو محدود نکنن که از دبستان و راهنمایی پیش هم درس بخونن هم ظرفیتشان بالا میره هم طبق اطلاعات سنجش 90 درصد از ترم اولی های تمام دانشگاهها مشروط نمیشن ولی حتما یه چیزی میدانن راستی منظوری نداشتم(آنی) خواستم یکمی خودمانی بشم ولی مر30 از راهنماییهات هر کمکی برا شما ،آبجی فرانک و پسراوکلیه بچه های کرمانشاه اگه هر کمکی خواستین به عنوان یه داداش کوچولو در خدمتم چون غیرت و مرام همشهریهامه تو غربت دیدم |
اناهیتا خانوم اینکه قدیما میگفتن اول زن بعد خونه و زندگی مال قدیما بود.الان اول خونه ماشین بعد زن.اخه کی دخترشو به یه دانشجوی خدمت سربازی نرفته بی کار و ............میده.اونم دخترای این دوره زمونه.واه واه واه واه{قاط}:confused:
|
|
آناهیتا جان دردت رو سرم پسرمه اغفال نکن
دوست دختر یعنی چه؟؟؟ بی وفایی دیگه چیه ؟ ای کارا پسر بد بخت کنه از درس خواندن و تلاش برای موفقییت و آینده خوب میندازه شان خواهش میکنم سوء تفاهم نشه . خاک بر سر اون دختری که یه مدت با پسری دوست شد و بعد بی وفایی کرد .میخوام از این دسته دخترا بپرسم در آینده اگه با شخص دیگه ای ازدواج کرد وجدانش راحته؟؟ خودم چن وقت پیش مچ پسرمه گرفتم از خواب و خوراک افتاده بودم تا قانعش کردم که یه پسر با شخصییت گول این دسته از دخترا رو نباید بخوره. دختر باید سنگین و متین باشه باوقار باشه . انشاله پسرم بزرگ بشه زیر سنگم شده همچین دختری براش پیدا میکنم. |
اکنون ساعت 03:02 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |