موراتی: هنوز با "رانیری" صحبت نکردهام
در مورد شکست ۴ بر صفر از رم
موراتی: هنوز با "رانیری" صحبت نکردهام خبرگزاری فارس: مالک باشگاه اینترمیلان اعلام کرد پس از شکست برابر رم هنوز با سرمربی تیمش صحبت نکرده است. http://media.farsnews.com/media/Uplo...078_PhotoA.jpg به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از کوریره دلو اسپورت، اینتر در دیدار این هفته خود برابر رم با نتیجه ۴ بر صفر شکست خورد و به نوعی تحقیر شد. ماسیمو موراتی در این خصوص گفت: پس از دیدار با هیچکس صحبت نکردم. به زودی با همه اعضای تیم و به خصوص کلودیو رانیری در مورد دیدار با جالوروسی حرف خواهم زد. البته بازی با رم را یک بازی فوتبال نمیدانم به همین دلیل نیز هیچ اظهار نظر فوتبالی در مورد آن نخواهم کرد. تنها کاری که در مورد این بازی میتوان انجام داد این است که باید از آن انتقاد کرد. موراتی ادامه داد: بسیاری از هواداران معتقدند که کورس قهرمانی همچنان ادامه دارد. دوست دارم همه آنها بازهم از تیم حمایت کنند و روح خود را با تیم همراه کنند. ما نیز میدانیم که باید بسیار بهتر از اینها عمل کنیم. وی در پایان گفت: در بازیهای این هفته میلان و یوونتوس نیز نتوانستند پیروز شوند. اگر آنها امتیازات کامل را میگرفتند، شکست برابر رم میتوانست برای ما بدتر از اینها شود. باید با این شکست کنار بیاییم و برای بازیهای آینده آماده شویم. |
زمین و مصدومین در کمین بارسا
۲ مشکل بزرگ کاتالانها برای بازی فردا شب
زمین و مصدومین در کمین بارسا خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا نگران دو فاکتور تخریبی برای بازی فردا شب مقابل والنسیا است، مصدومین کلیدی تیم و زمینی یخزده، سرد و غیر استاندارد. http://media.farsnews.com/media/Uplo...059_PhotoA.jpg به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، جوزپه گواردیولا برای بازی مهم فردا شب تیمش مقابل والنسیا به زعم نویسندگان رسانههای معتبر اروپایی ۲ مشکل اساسی دارد. سرمای شدید در اروپا که لغو بسیاری از بازیهای را در کشورهای مختلف به همراه داشته چمن نیوکمپ را تا مرز ۵۵ درصد تخریب کرده و یخزدگی کامل چمن این استادیوم بزرگ و مجهز انتقاد مقامات باشگاه بارسلونا از مسئولین نیوکمپ را سبب شده است. مسئولین وعده دادهاند که تا پیش از آغاز بازی کیفیت چمن نیوکمپ را به مرز قابل قبولی برسانند. این در حالی است که بازی تیکیتاکای بارسلونا در زمین غیر استاندارد هرگز پیاده شدنی نیست و تیمی که در بازی هوایی قابلیت بیشتری داشته باشد در چنین شرایطی موفق است. مشکل بزرگ دیگر گواردیولا برای بازی فردا شب مقابل والنسیا، مصدومین بارسلونا است. داوید ویا، آفلای، آلکسیس، اینیستا و پدرو در فهرست رسمی پزشکی بارسلونا حضور دارند و بوسکتس به خاطر زخم عمیق زانوی خود در تلاش برای رسیدن به این بازی است. از طرفی بازیکنانی نظیر پویول، ژاوی و حتی مسی تحت تاثیر ویروس سرماخوردگی جدیدی هستند که به تازگی در اروپا منتشر شده است. دو تیم بارسلونا و والنسیا در بازی رفت از نیمه نهایی جام پادشاهی اسپانیا به تساوی یک بر یک دست یافتند. |
چییونگ: با تداوم نیمکنشینی از آرسنال میروم
تهدید کاپیتان ملیپوش کرهای علیه توپچیها
چییونگ: با تداوم نیمکنشینی از آرسنال میروم خبرگزاری فارس: ستاره ملیپوش و کرهای تیم فوتبال آرسنال تهدید کرد در صورت تداوم نیمکتنشینی از جمع لندنیها خارج خواهد شد. http://media.farsnews.com/media/Uplo...070_PhotoA.jpg به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روزنامه دیلیاستار، پارک چی یونگ معتقد است در شرایط کنونی در آمادگی مطلوبی بسر میبرد و میتواند در میان ۱۱ نفر اول تیمش قرارگرفته و به میدان برود. وی که سال گذشته میلادی از موناکو فرانسه به جمع شاگردان آرسن ونگر ملحق شد، تاکنون تنها در ۵ بازی به میدان رفته و از اینکه مرتب روی نیمکت مینشیند، خسته شده است. او که کاپیتان تیم ملی کرهجنوبی نیز است، موقعیت خود را در تیم کشورش به دلیل نیمکـتنشینیهای مکرر نزد توپچیها در خطر میبیند. از این رو با لحن تهدیدآمیزی اظهار داشت: اگر وضعیت جاری ادامه یابد، آنوقت نگاه جدی به نقل و انتقالات پایان فصل خواهم داشت. پارک چی یونگ که در ایام نقل و انتقالات میان فصل در ماه ژانویه از فولام پیشنهاد خوبی دریافت کرد، امیدوار بود با انتقال به دیگر تیم لندن، امکان حضور در میدان را بیابد. در همین زمینه مدیر برنامههای این بازیکن کرهای اظهار داشت: در رسانههای انگلیس گزارش شد فولام خواهان جذب قرضی پارک چو یونگ بود. اما حقیقت امر این است مذاکرات هیچگاه شکل جدی به خود نگرفت. |
تریم: "فلامینی" و "مونتولیوو" را میخواهم
تریم: "فلامینی" و "مونتولیوو" را میخواهم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال گالاتاسرای اعلام کرد قصد جذب دو بازیکن از لیگ ایتالیا را دارد. http://media.farsnews.com/media/Uplo...068_PhotoA.jpg به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، فاتح تریم که پیشینه هدایت تیمهای فیورنتینا و میلان را در کارنامه خود دارد، ابراز علاقه کرده تا متیو فلامینی را از میلان و ریکاردو مونتولیوو را از فیورنتینا به خدمت بگیرد. مونتولیوو در تابستان گذشته قرار بود راهی میلان شود تا دوران فوتبال خود را در این باشگاه پیبگیرد ولی در نهایت دو باشگاه بر سر انتقال وی به توافق نرسیدند. گفته میشود مونتولیوو در پایان این فصل بر اساس قانون بوسمن میتواند ویولا را ترک کرده و به روسونری بپیوندد. تریم قصد دارد با آدریانو گالیانی، نایب رئیس میلان دیدار کند تا بتواند این دو بازیکن را به گالا ببرد. در نهایت اگر این باشگاه ترکیهای نتوانست هر دو بازیکن را جذب کند، یکی از این دو را به تیم خود خواهند برد. |
آداب و مراسم مذهبی در شادیهای پس از گل ممنوع شد
به دستور رئیس فدراسیون فوتبال برزیل
آداب و مراسم مذهبی در شادیهای پس از گل ممنوع شد خبرگزاری فارس: مقامات فوتبال برزیل رویت هرگونه شادی معنادار و توام با آداب و مراسم مذهبی را مستوجب تنبیه دانستند. http://media.farsnews.com/media/Uplo...998_PhotoA.jpg به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، تیم ملی فوتبال برزیل در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی به خاطر یک مسئله مهم مورد انتقاد شدید فیفا قرار داشت و آن شامل استفاده از شعارهای مذهبی روی پیراهن و شادیهای معنادار پس از گل که تداعیگر آداب و مراسم مذهبی بودند، میشد. بر همین اساس فدراسیون فوتبال برزیل نیز با تبعیت از دستور جدی فیفا و مقامات دولتی این کشور هرگونه مراسم مذهبی در زمین فوتبال را ممنوع اعلام کردند. با توجه به میزبانی برزیل در جام جهانی ۲۰۱۴ و حساسیت فیفا روی این مسائل مقامات فوتبال این کشور تلاش دارند از هماکنون دست به آنچه که خود فرهنگ سازی نامیدهاند بزنند. این در حالی است که بسیاری از بازیکنان نسبت به این حکم اعتراض دارند و مردم نیز نمیپسندند که یک بازیکن پس از گلزنی از شکرگزاری و شادیهای سنتی و مذهبی مرسوم در برزیل محروم باشد. |
رویس:با پیراهن آستین کوتاه و دو جفت دستکش بازی میکنم/گلادباخ هنوز به تکامل نرسیده است
ملیپوش ژرمنها از بازی در سرمای کشنده اینروزهای اروپا میگوید
رویس:با پیراهن آستین کوتاه و دو جفت دستکش بازی میکنم/گلادباخ هنوز به تکامل نرسیده است خبرگزاری فارس: بازیکن ملیپوش و جوان تیم فوتبال بورسیامونشنگلادباخ آلمان گفت: با وجود سرمای شدید هوا در بازی جام حذفی با هرتابرلین پیراهن آستین کوتاه میپوشم اما دو جفت دستکش هم به دست میکنم. http://media.farsnews.com/media/Uplo...010_PhotoA.jpg به گزارش خبرگزاری فارس، مارکو رویس «بزرگترین ناکام هفته بیستم» بوندسلیگا در زمینه «شوتزنی و گلزنی» نزد ژرمنها بود. این بازیکن ۲۲ ساله که از ابتدای فصل تاکنون ۱۲ گل به ثمر رسانده است، در بازی مقابل ولفسبورگ که به تساوی بدون گل منجر شد و در سرمای منفی 13 درجه برگزار شد، با وجودی که توپ را از پیش پای «دیگو بنگالیو»، سنگربان سوئیسی حریف درآورد درنهایت موفق به گلزنی نشد. وی در گفت و گویی با بیلد در ایامی که سرمای وحشتناک سراسر اروپا را فراگرفته، اظهار داشت: با وجود سرمای زیاد و در بازی با هرتابرلین (فردا در جام حذفی) بار دیگر پیراهن آستین کوتاه به تن خواهم کرد و البته این بار به جای یک جفت دستکش، از دو سری دستکش روی هم استفاده میکنم. چهره خوشآتیه ژرمنها که پیش بینی میشود یکی از بازیکنان مهم آلمان در یورو ۲۰۱۲ باشد، قرار است از فصل آینده پیراهن بورسیادورتموند را به تن کند. او در این مصاحبه به نکاتی به شرح زیر اشاره کرده است: *آقای رویس ، پای جادوگرانه شما در آن سرمای کشنده روز شنبه مقابل ولفسبورگ، یخ زد که گل نزدی؟ با وجودی که داشت یخ میزد، نه. علتش این نبود. بلکه علتش تصمیمگیری اشتباهم بود. خواستم توپ را با بیرون پا به سمت دروازه بفرستم که در این حال درست به توپ ضربه نزدم. *بعد از بازی به همین خاطر بود که از "مایک هانکه" بازیکن همتیمیتان عذرخواهی کردید؟ بله. تنها چیزی که به ذهنم رسید، همین بود که از او عذرخواهی کنم. اگر تصمیمی بهتر میگرفتم و توپ را بار دیگر به مایک پاس میدادم، حتما گل شده بود. * در این سرمای کشنده بازی کردن برای یک بازیکن حرفهای مثل شما،تا چه حد سخت بود؟ آنقدر سرد بود که میخواستم با شلوار بازی کنم. اما دوستان گفتند که بدون آن هم میتوان دوام آورد و بازی کرد. فکر کنم اگر کمی سرما کمتر بود، کار بهتر دنبال میشد. *ولفسبورگ خیلی خوب با بازی گروهی تیم شما (گلادباخ) مقابله کرد. فکر میکنید نتیجه تساوی به حق بود؟ پس از شروع دور برگشت بوندسلیگا ۷ امتیاز از بازی با بایرن، اشتوتگارت و ولفسبورگ گرفتهایم مربی هم البته به ما گفته که بهتر از این میتوانیم بازی کنیم. نکته مثبت این است بتوانیم آرامش خود را حفظ کنیم. اما به هرحال هنوز به حد بازی کامل نرسیدهایم. *خشم خودتان را از این تساوی در بازی روز چهارشنبه (فردا) در جام حذفی مقابل هرتابرلین خالی خواهید کرد؟ اول بگویم که من اصلا خشمگین نیستم. ناراحتم که بازی همیشگیام را انجام ندادم. اما این نکته که چه کسی در بازی جام حذفی گل بزند، برایم فرقی نمیکند. مهم این است که به مرحله بعد صعود کنیم. * گویا در این بازی هم هوا بازهم قرار است سردتر شود ؟ اما در عوض من بار دیگر پیراهن آستین کوتاه به تن خواهم کرد و البته این بار به جای یک جفت دستکش، از دو دست دستکش روی هم استفاده میکنم. |
برتری حریف پرسپولیس و شاگردان برانکو/ میزبانی حریف سپاهان از الفتح
هفته نوزدهم لیگ برتر عربستان
برتری حریف پرسپولیس و شاگردان برانکو/ میزبانی حریف سپاهان از الفتح خبرگزاری فارس: هفته نوزدهم لیگ برتر عربستان با برتری الهلال و الاتفاق پیگیری شد. http://media.farsnews.com/media/Uplo...649_PhotoA.jpg به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، در آغاز هفته نوزدهم لیگ برتر عر بستان شب گذشته 2 دیدار برگزار شد که طی آن الهلال، حریف پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا و الاتفاق برابر حریفان خود به برتری رسیدند.الهلال که میزبان القادسیه بود با گلهای یو بونگ سو (2گل) و ویلهمسون سوئدی 3 بر صفر مقابل حریف به برتری رسید و با 43 امتیاز در همان مکان سوم جدول ردهبندی باقی ماند. الاتفاق که هدایت آن را برانکو ایوانکوویچ، سرمربی سابق تیمملی ایران بر عهده دارد، در خانه برابر النصر با نتیجه 2 بر صفر پیروز شد و با 42 امتیاز در رده چهارم جای گرفت.در ادامه دیدارهای این هفته امشب الاهلی، حریف سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا و صدرنشین فعلی لیگ عربستان برابر الفتح قرار میگیرد. |
مطمئنم مورينيو در رئال مي ماند
سهشنبه 18/11/1390 19:35
مطمئنم مورينيو در رئال مي ماند خوسه کايخون، مهاجم جوان رئال، مطمئن است که که ژوزه مورينيو در اين باشگاه خواهد ماند. http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035572.jpg آقای خاص به تازگی اعلام کرد دوست دارد بار دیگر در لیگ برتر مربیگری کند و بعد از اینکه هواداران رئال سرمربی پرتغالی را در دیدار مقابل بیلبائو هو کردند، شایعات در مورد جدایی او از این باشگاه قوت گرفت. با این وجود، کایخون مطمئن است که مورینیو در برنابئو خواهد ماند. او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من معتقدم مورینیو در پایان فصل رئال را ترک نخواهد کرد زیرا او از بودن در اینجا خوشحال است. او مشتاق است که اینجا کار کند و می خواهد با رئال به موفقت برسد. او آرام است و مصمم است تا افتخارات زیادی به دست بیاورد. او اطمینان و اعتماد زیادی به باشگاه آورده. او شفاف و روراست است و از همه ویژگی های خوبی که یک بازیکن برای ارتباط با مربی نیاز دارد، برخوردار است." او همچنین در مورد رقابت قهرمانی لالیگا گفت:" ما در هر دیدار برای قهرمانی می جنگیم و نمی توانیم امتیاز از دست بدهیم. ما هر دو جام لالیگا و چمپیونزلیگ را می خواهیم. قهرمانی در کوپا دل ری دیگر ممکن نیست اما ما در بهترین باشگاه دنیا بازی می کنیم و می خواهیم در همه رقابت ها قهرمان شویم |
تيموريان: ميخواهم در فينال جامحذفي بازي کنم
سهشنبه 18/11/1390 21:28
تيموريان: ميخواهم در فينال جامحذفي بازي کنم هافبک مصدوم تيم فوتبال استقلال تهران در تلاش است تا خودش را به فينال جام حذفي که روز 25 اسفند برگزار مي شود برساند. http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00036139.jpg آندرانیک تیموریان در خصوص آخرین وضعیت خود گفت: زیرنظر پزشک جراحم دوران نقاهت و مراقبت بعد از عمل را طی میکنم و امیدوارم هرچه زودتر بتوانم برای استقلال به میدان بروم. وی درباره اینکه گفته شده به بازی فینال جامحذفی میرسد، اظهار داشت: این موضوع 50-50 است. خودم دوست دارم زودتر بازی کنم، اما اگر پزشک جراح بگوید بازی کردن حتی یک درصد برایم خطر دارد، این کار را نخواهم کرد. تیموریان با اشاره به تعداد مصدومان استقلال گفت: مصدومیت در فوتبال هست و بخشی از زندگی فوتبالی است، اما باید مواظب برنامهریزیها هم بود. در حالحاضر استقلال چند مصدوم دارد که علتش فشار بازیهاست و دست مظلومی خالی شده. من از هواداران استقلال میخواهم در این شرایط تیم را تنها نگذارند، چون استقلال در این برهه است که به حمایت هوادارانش خیلی بیشتر از هر وقت دیگری نیاز دارد. |
جان لویجی بوفون :
بهترین دروازه بان جهان درسال ۲۰۰۳- ۲۰۰۲، سنگربان شماره یک تیم ملی ایتالیا و باشگاه یوونتوس میباشد. فیفا وی را در سال ۲۰۱۰ بهترین دروازه بان ۲۴ سال گذشته جهان معرفی کرد. وی با ایتالیا در دو جام جهانی فوتبال ۲۰۰۲ و ۲۰۰۶ حاضر بوده و در سال ۲۰۰۶ با ایتالیا قهرمان جهان شد. وی در پارما شناخته شد. وی گرانترین دروازهبان جهان نیز بود. او یورو ۲۰۰۰ رابه دلیل شکستگی انگشت از دست داد .وی در مسابقات یورو ۲۰۰۴ و یورو ۲۰۰۸ حاضر بوده . او در یورو ۲۰۰۸ به دلیل مصدومیت فابیو کاناوارو کاپیتان ایتالیا بود . او بهترین دروازه بان جام جهانی ۲۰۰۶ شناخته شد . وی هم اکنون در یوونتوس عضویت دارد . بوفون بهترين دروازه بان جهان در 24 سال گذشته |
اکنون ساعت 03:49 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |