|
نقل قول:
ولی راست میگن دیگه آناهیتا بحث شیرینی انداختی تو بچه ها و همشونو چند وقته منتظر گذاشتی هی امروز فردا مکنی گناه دارن یه کم دل رحم باش جان خودت :d |
سلام بر دوستان خوب و گرامی {پپوله} |
دوست های گلم یه چند روزی اینجا نیستم، اما دوستون دارم و به یادتونم
التماس دعا :53::53: |
سلام به همه دوستان
خوبین به همه دوستانی که تازه به جمع ما اومدن خوش امد میگم :53: لاوین خانوم شما هم خوش اومدی فقط منم اومدم بگم احتمالا یه چند روزی کمتر بیام یا شایدم اصلا نیام فعلا مشخص نیست:) امیدوارم بهتون خوش بگذره :53: |
لامپ کم مصرف
این موضوع اخیرا برای ما هم اتفاق افتاده و متاسفانه با جاروی برقی باقیمانده های لامپ کم مصرف را جمع کردیم و حالا دیگر نمی توانیم جاروی برقی را داخل خانه نگهداریم چون علاوه بر آلودگی های ذکر شده بوی بسیار بدی از آن متصاعد می شود و مانده ایم که چگونه از شر این بوی بد از درون جاروی برقی خلاص شویم . |
نقل قول:
هرجا هستی سالم و سلامت باشی زود بیا دلمون برات تنگ میشه:53: |
|
من جزو اعضا تازه واردم باکسم خالیه دپرس شدم نه پیامی نه سپاسی
|
باورت بشود یا نه !؟
روزی می رسد که دلت برای هیچ کس به اندازه من تنگ نخواهد شد . برای نگاه کردنم ، خندیدنم ، اذیت کردنم ... ... برای تمام لحظاتى که در کنارم داشتی ... روزی خواهد رسید که در حسرت تکرار دوباره من خواهی بود ... می دانم روزی که نباشم هیچکس تکرار من نخواهد شد |
|
ممنون آقا مهدی
اول که ثبت نام کردم فکر میکردم باید حتماٌ انگلیسی باشه ولی وقتی دیدم بیشتر اعضا اسمشون فارسیه دست به کار شدم و جناب ادمین گرامی زحمتشو کشیدن:cool: آقا محمد ترنم رفته بقیه خانمها که هستن {قاط} فقط خواستم یاد آوری کنم که همه اعمال شما ضبط میشود و بعداٌ بر علیه خودتون استفاده خواهد شد پس دست به کارهای خطرناک نزنینمرافه از ما گفتن بود:d:d |
|
نقل قول:
ای بابا لاوین خانوم دست رو دلمون نزار پسرهای اینجا اینقدر بیحالن که همشون تو این تالار های ادبیات میرن هی پست میزنن ، همشونم شکست عشقی خوردن یا قراره بخورن کشتن ما رو اینا :d والله به خدا ! 10 تا پستشون رو میخونی قشنگ باید بشینی گریه کنی باد و بروت داریم منتها یه پرچم هست و یه ممد بقیه دارند آبگوشت میخورن ! انگار نه انگار اصلاً خبریه من گفتم نیست این دانشگاه ها رو تفکیک جنسیتی میکنن ما هم فروممون و زنونه مردونه کنیم تا آتیش جهنم نسوزونه ما رو :d همکاری نمیکنن که میخواستم یه ستاد بسیج راه بندازم تو فروم نشد کارشکنی میکنن ، نمونه اش همین حسین زد برجک ما رو آورد پایین دو روزه اینجا رو صاحاب میشیدما همکاری نمیکنید که حالا فردا خواستیم آب بخوریم تو فروم باید اجازه بگیریم بهتون میگم ای بابا امان از بیحالی ! به قول شاعر : ز نیرو بود مرد را راستی ز سستی کژی زاید و کاستی ------------------------------------------------------- ای بابا ترنم خانوم اومد حالا خوب شد گفت چند روز ! من همین جا توبه میکنم از تمامی اعمالم همه حرفایی که زدم به نیابت از حسین بود من هیچی نگفتم مهدی جان شاهده من متعلق به همه هستم اصلاً همه میدونن من طرفدار حقوق زنان هستم فعال فمینیست |
سلام
سالمین که هنوز:d میگم هرماه بگم یه چند روز نمیام تا دشمنا :d:dمشخص بشن یکی کودک درون اقا مهدیو بگیره تا کل سایتو به همه نریخته:d:d افرین لاوین دختر خوب باید یه جایزه ای برات بگیرم;) hbsخوش امدی برادر :53: حالا من گفتم نمیام شما صبر میکردین یه 24 ساعت تموم بشه بعد امیدوارم که بتونم بیام از قبل اعلام کردم که اگه یه چند روز نشد بیام خبر داشته باشین اقا مهدی خریدار موبایل و موبایل فروش:d افرین شما همچنان دفتر حضور غیاب دستت باشه:d:p :cool: مهبا یکی دو هفته پیش باهاش حرف زدم گفت که یه کم کم حوصله شده حتما دوباره یه خبری ازش میگیرم امیدوارم که سلامت باشه غایب امشبم معرفی کنم اناهیتا و مهرگان صبا که غایبه اما موجهش کرد اما حتما باید مامانشم بیاره;):) پریشان خانوم:cool: بازم فعلا... |
|
نقل قول:
خواهش لاوین خانوم نقل قول:
چاکریم دایی محمد نقل قول:
محمد جان تعبیری جاب و باحالی بود :d نقل قول:
حسین جان نمیگی قلب ما ضعیفه صحنه های خشونت و منفی 32 می زاری :d |
من که به هیچ دردی نمیخورم....
این دردها هستند که چپ و راست به من میخورند....! دلم گرفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!{قیژه} |
اگــــــه یـکـــی دستتو گـــرفت و دلت لـــــرزیـــــد ...
.. . . زیــــاد عجلــه نــکن !!! یــــه روز بـــا دلت کــــاری میکــنه کــــه دستـــات بـــلرزه . |
تو را آرزو نخواهم کرد ...
هیچ وقت..! تو را زمانی می خواهم که خودت بیایی ، نه با آرزوی من |
حمــاقت یعنـــــی من !
که " اینقــــــدر می روم " تا تو " دلتـــــنگ شوی "; خبــری از " دل ِ تنــگ ِ تو " نمـــی شود برمــــــی گردم; ...چون " دلتـــــنگت " می شــوم... |
دلم
تنگ شده است ؛ برای آغوشی ، که خیلی هم مطمئن نیستم ؛ « مال من باشد » ... |
سلام
من دوباره اومدم:d مهبا به همتون سلام رسوند حالشم خوبه و فقط دسترسی به اینترنت نداره:) مهندس سعیده عزیز جمله هات قشنگن فقط اگه میشه یه کم بگردی جای مناسبشون پیدا کنی بهتر میشه تا چند تا پست پشت سرهم و اسپم نداشته باشی مثلا میشه جمله هاتو بزاری دلم تنگ است حس عشق و عاشقانه ها جملات زیبا جملات کوتاه و پر معنا ... همچنان که غایب داریم هااا:o من که به مهبا گفتم به بقیم میگم که بعدا نگن نگفتی:d (برای غایبا یه چوب خوشگل و خوش دست تو اب گذاشتم :d:d) با همه هستم همه شامل این مورد میشن حتی حاضرا :p:d:d ان شاالله که روزایه گرم خوبی داشته باشین:53: |
آقا سلام به همه دان :) |
بچه ها منم بکنید مدیر یه قسمت
آفرین بچه های خوب |
سلام بر دوستان .:53: |
نقل قول:
آقا سلام خانوم سلام البته اول خانوم سلام ;)خانوما مقدم ترند بعدم من هنوز به سلاح سرد اعتقاد دارم و همون گرزم برقراره بد خواه مد خواه داشتین حتما حتما خبرم کنید که برم زیر اپن آشپز خونه قایم بشم:24: |
سلام
من دارم میام تو دل کردستان به امید خدا فردا میرم کردستان گردی تا 15 روز( خوسه دان بای) |
نقل قول:
بچه های گل گلابتون خوبن ایشالله؟ :53: این گل از طرف من تقدیم به روژینا :* نقل قول:
ارادتمندیم آبجی فرانک عزیز :) نقل قول:
خومان هایمه ناو دل کوردستان، همیشه یش چیمنه تفریح ارا خومان |
سلام علیکم و رحمت الله و برکاته تا حالا دقت کردین اگر اسم سایت رو به فارسی بنویسیم چطوری میشه ؟ ((ح30زهفغ)) اینطوری میشه ! خوب شما دقت نکردین کوروش تو انتخاب این اسم دقت زیادی کرده کلی رمز توش نهفته هست ! حالا شما بگردین ایده بدین سعیتون رو بکنید اگر نشد من میگم !! اصلاً میدونید یکنفر نیست ، نه البته که نمیدونید اصلاً هیچ سوال شده براتون چرا p30city ؟ تا حالا منطق الطیر عطار رو خوندید ؟ چیزی در مورد سیمرغ شنیدید ؟ تا حالا شنیدید میگن : مورچگان رو چو فتد اتفاق شیر ژیان را بدرانند پوست ؟ نه دیگه چون شما به لایه های ظاهری سایت دقت میکنید اصلاً میدونید چرا پیسی سیتی متفاوت هست ؟ نه دیگه نمیدونید ! خوب من براتون میگم این سایت بر پایه کار گروهی بنا شده در واقع حیاتش وابسته به گروه هست و کار گروهی هست اینجا تصمیمات جمعی هست هیچ میدونید تو جامعه ما همچین چیزی به ندرت که چه عرض کنم اصلاً پیدا نمیشه ! اصلاً میدونید زیر لایه های این سایت چه چیزی در جریان هست ؟ چجوری برنامه نویسی شده ؟ چطور باید باهاش رفتار کرد ؟ نمیدونید ؟ چرا ! چون دقت نمیکنید ! ظاهر رو نبینید ! یه مقداری به دیدتون عمق بدید عمیق تر نگاه کنید همونطور که این سایت بالا میاد شما رو هم همراهش بالا میاره ! دارم راست میگم . -------------------------------------------------------------------------------- حرفهای من رو اصلاً جدی نگیرید چون من معمولاً چرت و پرت میگم ! بگذریم ! ----------------------------------------------------------------------- شابادی جان کردستان خوش بگذره ! جای ما رو هم خالی کن الان کردستان هواش خیلی از بقیه جاهای خوبتر هست خوش بگذرون و اگر وقت کردی 4 تا عکس بگیر تو فروم آپلود کن تا ما رو هم تو لحظات خوشیت شریک کنی ! امیدوارم پیغام منو ببینی و 4 تا عکس هم برای ما بگیری ----------------------------------------------------------------------------------- مهرگان خانوم روئیت شد مهرگان خانوم نترس چوب خور ما ملس هست کتک ها رو من شخصاً همش رو متقبل میشم اول که آدم کتک میخوره سر و دستش درد میگیره ولی به مرور عادت میکنه آدم :d اصلاً کتک نخورم نمیشه ! یه سری هم به تاپیک انگلیش بزنیم ببینیم چه خبره اونجا راستی اون داستانه رو کلاً بیخیال شدین ها من نمیدونم اونوقت شما دخترا با چه اعتماد به نفسی میخواید وزیر و وکیل و رییس بشید مملکت دو روز دست شما بدن به باد میدید ( آخ جون دعوا ! :d) یک کم غلط املایی مینویسم در اسرع وقت حسابی روی اعصاب میرم ! :d ------------------------------------------------------------ افسانه خانوم سلام بچه هاتون مگه چند سالشون هست گناه دارن تابستون گرم هوا بشینن خونه تفریح کنن ، بزرگ بشن دیگه فرصت تفریح ندارن همین دوران کودکی و نوجوانی هست که باید خوش بگذره بهشون شما گفتی کلاس تابستون من دوباره یاد این این کلاس های فوق برنامه افتادم یعنی اصلاً افسرده شدم ! یه کلاس شنا رو دوست داشتم اون هم به خاطر این بود که استادمون بهمون کار نداشت ! :d کلاس خط فرستادن منو خطم همونطوری که خودم مینوشتم موند زیاد تغییر نکرد خلاصه خوشم نیومد بابام گفت ولش کن دیگه نمیخواد بری و تابستونام از اون به بعد رویایی شد ! :d اصلاً اگر خاطره ی خوبی از بچگیم داشته باشم از تابستوناش هست بقیش که همش دوران مزخرف مدرسه بود . 12 سال همه چی رو تحمل کردیم بعدشم رفتیم پیش دانشگاهی و کنکور ، اصلاً محیط های آموزشی تو ایران به ذات آدم رو متنفر میکنن به جای این که علاقه مند کنن ! خلاصه اگر میفرستینشون کلاس کم باشه گناه دارن خوب _:2: |
چطوری دایی محمد؟
|
الان ساعت 4:10 صبح
چرا من خوابم نمیاد http://www.freesmile.ir/smiles/738619_countsheep.gif کاش بعدازظهر کمتر میخوابیدم:22: از سر شب تا حالا دو تا فیلم دیدم دیگه حوصله فیلم سوم رو ندارم http://www.freesmile.ir/smiles/398719_boredsmiley.gifhttp://www.freesmile.ir/smiles/580019_stoneage.gif |
ساعت 5 شد و من هنوز بیدارم http://www.freesmile.ir/smiles/2542_gholi_bye_bye.gif http://www.freesmile.ir/smiles/720_dash1.gif
|
مخلص همگی :) |
سلام بر همگی |
زنده باشید افسانه خانوم جان :) |
سلام بر همه دوستان :53:م انشاالله خوب وخوش و سرحال باشید .:d
نقل قول:
نقل قول:
|
سلام
ما ی عروس اینجا داشتیم نمی بینمش زیر قولش نزده که قول مرد یکیه هااااا:d |
|
نقل قول:
درود به تمامی عزیزان :53: محمد مسافرت خوش گذشت ؟ سوغات برامون چی اوردی ؟ {داش مشتی} |
اکنون ساعت 10:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |