پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

فرانک 10-11-2010 10:48 PM

بچه ها کجایین
چرا کسی نیست صب میام نیستین شب میام نیستین
واقعا اینجا تنهایی آدم دلش میگیره
آناهیتا .اسی .ایمات.مهبا .باران .نجمه....... کجایین؟؟؟؟

باران.ف 10-11-2010 11:16 PM

سلام فرانک جان..عزیزم من هستم ولی انقدر دل ودماغ ندارم پست نمیزنم..تنها دلخوشی ام اینه که بیام نوشته هاتون رو بخونم...
خواستم 5 شنبه قرار بزارم همدیگر روببینیم اما اولا عروسی دختر خاله ام است وباید بقول ما کرمانشاهی ها 60 ساعت چسان فسان کنیم..بعد هم روحیه ام خرابه...دوست دارم یه قت ببینمتون که مثل همیشه شلوغ وسر زنده باشم...
انشا اله اگه بشه هفته آینده...به روناک جان هم سلام برسان
در رابطه با بحث شما باید بگم همیشه حد واندازه هر چیزی رو نگه داشتن عالیه...
آی جوان ها خواهشا التماس میکنم به نصیحت بزرگترها گوش کنید ودلگیر نشید نزارین همه چیزهای بد رو خودتون تجربه کنید..
هم دختر خوب ژیدا میشه و هم پسر خوب باید دنبالش باشید.و صد البته خودتون هم خوب باشید:d

esygolden 10-12-2010 08:57 AM

سلام به همه دوستان عزیز
من که 24 ساعت شبانه روز و هفت روز هفته و 365روز سال پای اینترنتم.اما منم مثل باران دپرسم فعلا دل و دماغ برام نمونده:oمن میام اینجا روحیه بگیرم اما مثل اینکه بقیه از من دپرس ترن.راستی باران عروسی رفتی سرچوپی یادت نره{شیت شدن}

گمشده.. 10-12-2010 10:13 AM

سلام.... چند وقت پيش تو سايت شيرازي ها بودم.فعال وسر زنده........اكثر بچه ها ميان ولي حوصله ندارن........دبرسي تون به ما ها هم رسيده:rolleyes:

فرگل 10-12-2010 10:33 AM

سلام و صد سلام به همشهرياي گلم ، چكار مي كنين با اين هوا كه يه آن بارونيه و يه آن آفتابي ؟! از سرماي اول صبح هم كه نيابد گذشت واقعا سرد شده . مراقب خودتون باشين كه اگه الان مريض شين خداي ناكرده تا آخر زمستان مدام مريض هستين . از ادمين كرمانشاهي كسي خبر نداره ؟ سايشون سنگين شدن و كم حضور دارند . دوستاي قديمي هيواي عزيز ، الهه آبها ، رزيتاي عزيز و بقيه اميدوارم هميشه سلامت باشيد .

Setare 10-12-2010 11:21 AM

سلام فرانک گیان و دوستای گل دیگه...
بخدا از شنبه تا 3شنبه شب شلوغه شلوغم! میام پستاتانه میخوانم میرم! شنبه و یکشنبه تو آزمایشگاهم ...دو شنبه و سه شنبه هم سر کلاس...الانم کلاس صبحم شروع نشد آمدم ایجا!!
امیدوارم همگیتون خوش باشید و سرتون شلوغ مثبت:d
فرگل گیان تو خوبی عازیزم؟
روناک آناهیتا ....خوبین؟
باران جان دنیا رو هر جور بگیری میگذره;) عروسی بهت خوش بگذزه :*

Younes 10-12-2010 05:13 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرگل (پست 189993)
سلام و صد سلام به همشهرياي گلم ، چكار مي كنين با اين هوا كه يه آن بارونيه و يه آن آفتابي ؟! از سرماي اول صبح هم كه نيابد گذشت واقعا سرد شده . مراقب خودتون باشين كه اگه الان مريض شين خداي ناكرده تا آخر زمستان مدام مريض هستين . از ادمين كرمانشاهي كسي خبر نداره ؟ سايشون سنگين شدن و كم حضور دارند . دوستاي قديمي هيواي عزيز ، الهه آبها ، رزيتاي عزيز و بقيه اميدوارم هميشه سلامت باشيد .

خوش به حالتون. خیلی دلم برا کرمانشاه تنگ شده. این جا داغه داغه.

آناهیتا الهه آبها 10-12-2010 05:18 PM

سلام و درودی بیکران :53:

فرانک خانوم،نجمه ،فرگل، جناب اسی، آقا یونس برادر ایمان:d،باران خانوم ،مهبا گیان ،گمشده عزیز (عزیز جان اسمته بهمان نمیگی)و روناک گیان گشتتان خاسین؟:)

راستی منالیل آقا مهدی چند وقتیه نیستش آخرش نگفت بچه کجاس اویکی آقا مهدی مدیر هم که دیگه خداییش از دستش گله کنیم نباید ناراحت بشه

آنا خو وقتی میام کسی نیست وقتی شما میاین مه نیستم وقتی همه میایم سایت ترافیک داره ای وسط چکار کنیم

باران خانوم به دختر خاله ات از طرف ما تبریک بگو خوش به حالت میری عروسی اینجانب به مدت سه ساله که عروسی به چشم ندیدم ولی اینقدر عزا زیاد شده که دیه همه مان افسردگی مزمن گرفتیم

آنا هفته بعد قرار بذارین تا منم بیام او دفعه که افتخار نداشتم بیام

بچه ها میدانین چرا دانه کولانه ای دورو برا نمیاد چون عذاب وجدان گرفته که چرا حتی یه بار تاکید میکنم حتی یه بار یه نقل به همشهری هاش نداده نقل نمیده هم نده ما به یه حبه قندشم راضیم از پست هایی که میزنه معلومه عذاب وجدان گرفته آخه جدیدا روانشناسی فونتم آمده:21:
نجمه از شنبه تا سه شنبه سرت شلوغه از چهارشنبه تا جمعه که سرت خلوته چرا چشتی نمیگی هاهاهاها؟؟

عجب رنگین کمانی شدرنگی براتان نوشتم تا دلتان وا بشه افسردگی چیه؟اینم همو روانشناسی فونته که میگه رنگی بنویس تا دل همشهریهات باز بشه جان خودتان دیگه نگین دپرسیم حال نداریم و اینا ...باشه:cool:

imann 10-12-2010 07:47 PM

salam be hameh bacheha o abji anahita o abji faranak o dash esi rasti ghazieh daneh kolaneh chieh?
abji faranak bebakhshi dash esi chizi nagoft?
rasti bebakhshid khareji neveshtam akhe meno noshtanam parideh farsi neminevice

فرانک 10-12-2010 08:13 PM

هااااا...ای شد.کلوپ بچه های کرماشان دستان خوش
زنده باد نجمه که تن تن بشمان سر میزنه
آناهیتا جان هر موقع جمع شدین بیاین خانه ما .قرارمانه اینجا بزاریم خوشحال میشم خدمتتان باشم
باران جان عروسی خوش بگذره .

اکنون ساعت 02:44 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.