دو نقطه cool دونقطه :) |
کلاردشت
سلام بر حاضرین و غایبین سایت |
_:2:_:2: |
خـیـــلـــى بـــده احــســاس کــنــى مــثــل دارویــى
فقط وقت نیاز ازت استفاده کنند . . . |
نقل قول:
. متاسفانه این مساله خیلی بیداد میکنه . چه در مسائل و موارد کوچک و چه بزرگتر |
هي واي اينجا و همه جا چرا اينقد خلوته؟ |
سایت پیکچرز انیمیشنز دات کام رو چون گوگل و کروم میگفتند الوده س ت در سایت فیلللتر کردم
در این صفحه یه عکس یا یه چیزی از اون استفاده شده بود که اومدم داخلش یهو کروم هشدار داد. برین توی سایت گوگل و اسمش رو به انگلیسی بنویسین وقتی میاره ش هشدارش رو میبینین . |
این روزها فهمیدن زبان مادری سخت شده است
قبلتر ها وقتی می گفتند: دوستت دارم معنی فارسی اش ساده بود اما حالا “دوستت دارم” هزار معنی مختلف می دهد الا دوست داشتن . . . |
عشق هایت را مثل کانال تلویزیون عوض می کنی... |
سلام هیشکس نیست دوستان کجایین {قیژه}
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) mohammad.90 26/4/91 ساعت 50/21 |
زن که باشی همه ی دیوانگی های عالم را بلدی.
میتوانی زیر لب ترانه بخوانی و آشپزی کنی... میتوانی جلوی آینه موهایت را شانه کنی و حس کنی نگاهش را میتوانی ساعتها به امید گره خوردن شالش دور گردنش..ببافی و در هر رج بوسه بکاری برای روزهای مبادا که کنارش نیستی... زن که باشی باید صبور باشی مدارا کنی و با همه ی بغض ات لبخند بزنی زن که باشی...هزار بار هم که بگوید:دوستت دارد!!! بازهم خواهی بپرسی:دوستم داری؟؟؟ و ته دلت همیشه خواهد لرزید... |
سلام به همه
برگشتم! نقل قول:
|
نقل قول:
سلام خوش اومدی ی ی |
سلام
وفت همگی بخیر حالتون چطوره؟ امیدوارم هم در امتحان درسی و هم در امنحان زندگی همیشه پیروز و سر بلند باشید راستی رزیتا جون خواهر عزیزم کم پیدایی پویان جون چطوره؟ |
متنی که هر روز باید خواند . . .
با سلام و درود
دوستان عزیزم چطورید؟ اوضاع بر وفق مراد هست ایشالله؟ امروز به این متن برخوردم توی نت، حیفم اومد شما دوستای گلم هم نخونیدش: " گر میدانستم این آخرین دقایقی است که تو را میبینم، به تو میگفتم «دوستت دارم» و نمیپنداشتم تو خود این را میدانی " اگر پروردگار لحظهای از یاد میبرد که من آدمکی مردنی بیش نیستم و فرصتی ولو کوتاه برای زنده ماندن به من میداد از این فرصت به بهترین وجه ممکن استفاده میکردم. به احتمال زیاد هر فکرم را به زبان نمیراندنم، اما یقیناً هرچه را میگفتم فکر میکردم. هر چیزی را نه به دلیل قیمت که به دلیل نمادی که بود بها میدادم. کمتر میخوابیدم و بیشتر رویا میبافتم؛ زیرا در ازای هر دقیقه که چشم میبندیم، شصت ثانیه نور از دست میدهیم. راه را از همان جایی ادامه میدادم که سایرین متوقف شده بودند و زمانی از بستر بر میخواستم که سایرین هنوز در خوابند. اگر پروردگار فرصت کوتاه دیگری به من میبخشید، سادهتر لباس میپوشیدم، در آفتاب غوطه میخوردم و نه تنها جسم که روحم را نیز در آفتاب عریان میکردم. به همه ثابت میکردم که به دلیل پیر شدن نیست که دیگر عاشق نمیشوند، بلکه زمانی پیر میشوند که دیگر عاشق نمیشوند. به بچهها بال میدادم، اما آنها را تنها میگذاشتم تا خود پرواز را فرا گیرند. به سالمندان میآموختم با سالمند شدن نیست که مرگ فرا میرسد، با غفلت از زمان حال است. چه چیزها که از شماها [خوانندگانم] یاد نگرفتهام ... یاد گرفتهام همه میخواهند بر فراز قلهی کوه زندگی کنند و فراموش کردهاند مهم صعود از کوه است. یاد گرفتهام وقتی نوزادی انگشت شصت پدر را در مشت میفشارد، او را تا ابد اسیر عشق خود میکند. یاد گرفتهام انسان فقط زمانی حق دارد از بالا به پایین بنگرد که بخواهد یاری کند تا افتادهای را از جا بلند کند. چه چیزها که از شما یاد نگرفتهام ... . احساساتتان را همواره بیان کنید و افکارتان را اجرا. اگر میدانستم امروز آخرین روزی است که تو را میبینم، چنان محکم در آغوش میفشردمت تا حافظ روح تو گردم. اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تو را میبینم، به تو میگفتم «دوستت دارم» و نمیپنداشتم تو خود این را میدانی. همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلتها به ما دهد. کسانی را که دوست داری همیشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آنها علاقه و نیاز داری. مراقبشان باش. به خودت این فرصت را بده تا بگویی: «مرا ببخش»، «متاسفم»، «خواهش میکنم»، «ممنونم» و از تمام عبارات زیبا و مهربانی که بلدی استفاده کن. هیچکس تو را به خاطر نخواهد آورد اگر افکارت را چون رازی در سینه محفوظ داری. خودت را مجبور به بیان آنها کن. به دوستان و همهی آنهایی که دوستشان داری بگو چقدر برایت ارزش دارند. اگر نگویی فردایت مثل امروز خواهد بود و روزی با اهمیت نخواهد گشت. ... . همراه با عشق البته از سایتی که کپیش کردم به گابریل گارسیا مارکز در آخرین لحظات عمرش نسبت داده شده، به هر حال از هی کی که هست، خیلی قشنگه، من دوسش داشتم . . . |
سلام
خوبین چه خبرا! خاله رزیتا خاله شکوفه اقا مهدی دایی محمد اناهیتا صبا لاوین رادیوغزل اقاکوروش اقا حسین اقا محمد اقا امیر عباس اقا شروین ساقی جون فرگل جون مهندس سعیده مینا جیگیلی پریشان جون م م م دیگه... کم پیدا شدین:confused: ببخشید اگه کسی از قلم افتاد |
|
بعضی وقتا مجبوری تو فضای بغضت بخندی. ------------------------------------------------- سلام خوبین یادم رفت اسم چن نرو بگم الان میگم افسانه جون کیانا جون فرانک جون maryجون سنبل عزیز اقاMAHDI sharareh1 جون جناب اریانا اقا Javad.p دیگه فک نکنم کسی از قلم افتاده باشه اینام کم پیدا شدن چرا:confused: |
سلام
کسی میتونه در مورد انتخاب یک ماشین لباسسشوئی که کارآئی خوبی داشته باشه من رو راهنمائی کنید. |
یاد خانم اگر ازدواج کرده این بهترین ماشین لباس شویی رو خریدین :d
پریشان خانم عرض سلام رزیتا خانم اینترنت ندارند و در حال جابجایی محل زندگیشون هستند بنابراین باید برای خونه جدیدشون نت بگیرند امیدوارم حقیقت ماجرا همین باشه و زود زود پیشمون برگرده یهو دیدی مشغول عروس اوردن برای پویان باشه و راستشو به ما نگفته باشه اینی که خاله شکوفه نوشت محشر بودن یا نبودنش رو نمیدونم اما راسته ولی فقط مال خانوما نیست من فکر میکنم جز قسمت بافتنی بافتنش رو که ما بلد نیستیم دیگه بقیه ش برای مام صدق میکنه . |
سلام به همگی :) |
نقل قول:
آقایون اصلا لباس نمیشورن هیچی، دوست هم ندارن پول زیاد بدن ماشین لباسشویی گرون بخرن!:d:d:d:d اون جمله خاله شکوفه هم چون راست بود محشر بود دیگه! ;) و برین بافتنی هم یاد بگیرین!آفرین! بعدا یهو دیدین کچل شدین کلاه سفارشی خواستین!:p:p:d:d:d:d:d:24::24: |
|
سلام بر دوستان |
|
سلاو وه گشتدان
|
از کوچ پرندگان آموختم...
وقتی رابطه ای سرد میشود باید رفت....! |
چقد خلوته اینجا:o
دلم گرففففففففففففففت_:2: |
یه دنیا سلام
از وقتی که اومدم حرفا و دردودلا و...خوندم. میخواستم بگم منم بازی!!! اما فکر کردم شماها مدتهاست که با همین ،با خودم گفتم نیام و یهو خودمو عین این قاشق نشسته ها نندازم وسط... این روزا خیلی خیلی روزای بدی شده برام... من عادت کردم... تحمل میکنم... حرفی نمیزنم... گله ای هم نمیکنم... اما دیدین ،گاهی نمیشه...گاهی واقعا سخته...گاهی دوست داری یکی بدونه چقدر خسته ای از این همه ... این روزا برای من همون گاهی شده... غیر قابل تحمل و سخت... میخواستم بگم الان فقط به دوستانی مثل شماها احتیاج دارم ... که فقط دوستند ...بدون قضاوت...بدون کنجکاوی...میشنون ...بدون حرف... همین بود... حرفایی که اینبار نتونستم قورتشون بدم...;) |
سلام به همه دوستان قدیمی و جدید :53:م ..................{پپوله}
چرا ب ع ض ی دوستان نیستند واقعا جاتون خالی اسمتون نمی گم چون غایبیتون زیاد زود زود زود بیان و حاضریتون رو بزنید:mad: نقل قول:
نقل قول:
|
ماهین جان شما هم بازی {شیت شدن} |
مينا پست قبليت گنده بود همه از هوش رفتيم:d |
|
سلام |
مينا اسم خودت كه قشنگتره:rolleyes: |
سلااااااااااااام به همه
خاله رزی خوش برگشتی مینا جون دارم پروژه می نویسم تموم هم نمیشه دیگه{قاط} راستی پستتو با اینکه طولانی بود من کامل خوندم قشنگ بود :53::53::53:{پپوله}{پپوله}{پپوله} به یادتونم |
نقل قول:
سلام بر بانوی لب تاپ دار نقل قول:
سلام اقا نقل قول:
سلام اقا مسعود نقل قول:
سلام خاله افسانه نقل قول:
سلام بر فرانک خانوم نقل قول:
سلام شابادی جان نقل قول:
علیکم السلام دایی محمد عزیز نقل قول:
دوستان به این بخش زبان خارجکی ها سر بزنی مطالب خوبی گذاشته شده اس از ما دیگه گذشته ولی بدرد شما جونها می خوره نقل قول:
شیدا خانوم ظهر که خوابیدی دو تا فیلم هم دیدی یک فیلم دیگر هم نگاه میکردی مشد 7 صبح دیگر نیاز نبود بخوابی :d نقل قول:
شیدا خوابید نقل قول:
سلام مجدد افسانه خانوم نقل قول:
سلام آقا محمد شیرازی نقل قول:
هی فرانک خانوم ما هم یک صفایی اینجا داشتیم رفتش :d عروست رو میدونم اینکه سر قولش هست یا نه خبر ندارم :d نقل قول:
گلایه های عروس از مادر شوهر :d نقل قول:
این گیان یک تپه قدیمی و ارزشمندی داره موسوم به تپه گیان اینکه حالا شهر شده یا نه خبر نداشتم نقل قول:
خاله خوبه به غایبین و حاظرین هشدار میدی :d نقل قول:
:24::24::24: نقل قول:
سلام آقا کوروش نقل قول:
سلام عمه پریشان نقل قول:
محمد جان هستند دوستان فقط فعلا در حال تماشای مسابقات لیگ برتر هستند. بعضی هم در مسافرتند :d کم کم جمع میشند سلام دکی اواتار جدید مبارکه :d نقل قول:
سلام دختر عمه نقل قول:
ممنون ما خوبیم شما چطورید خبر که یکی داره اسمها رو میزنه پشت شیشه و چند نفری رو از روانویسش جا انداخته بع هم یک چوبی رو تو آب خوابونده بعد ب حساب همه برسه :d دیگه خبر دیگری ندارم نقل قول:
دایی محمد وقتی هستی بقیه غایب دیگه :d نقل قول:
سلام نقل قول:
این آژاشکی یعنی چه؟ نقل قول:
:21::21::21: واقعا" نقل قول:
خاله ماشین لباسشوییتون چیه؟ نقل قول:
سلام خوش اومدی نقل قول:
سلام مهندس سعیده نقل قول:
سلام ماهین گرامی نقل قول:
جیگیلی سلام نقل قول:
سلام خاله رزی |
سلام
امروز سالنم خلوت خلوت بود_:2: خسته شدیم از مگس پروندن ...منم زود برگشتم. {داش مشتی} حالا که کسی نمیخواد از هنرم استفاده ی بهینه کنه همون بهتر که بیاد و ببینه نیستم...به این میگن خود شیفتگی در حد هوا فضا!:24: |
سلام به همه
اولا که خاله رزی جون خوشحالیم برگشتی! منزل جدید مبارک! دوما که ماهین خانوم ایشالا که آروم و پر از شادی بشه روزهات! سوما که مهدی جان، عمه مواظب این قضیه غایبی و شیشه و اینا باشی ها! بعدشم که بیادتونم ایشالا همگی شاد باشین :) |
سلام به همه دوستان
طاعات و عبادات قبول التماس دعا اول خوشحالم خاله رزیتا که اومدی خونه جدید مبارکو انشالله دل خوش و به سلامتی توش زندگی کنینن مهرگان جان ببخشی که فراموش شد اسمتو بزنم پشت شیشه دفعه اول فراموش کردم دفعه دومم فک کردم دفعه اول نوشتم انشالله دفعه بعد:d به به اقا مهدی خسته نباشی چه خبرا اقا اجاشکی یک عدد کلمه کردی است:d که معادل فارسی ان می شود خمیازه مینایه عزیز تقریبا منم هم درد با حرفایی که زدی هستم یه حسیه که امیدوارم خیلی زود از شرشون راحت بشی;) خوشحالم که مامان پریم اومده اناهیتا همیشه به تفریحی فعلا:cool: |
اکنون ساعت 09:36 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |