صبا جون ممنون...می دونم که خودتم می دونی چقدر به این دعاها احتیاج داره ...
زنگ زدم ...گفتن بهتر شده ...اما قرصی که خورده خیلی خطر ناک هست ... فکر نمی کنم امشب خوابم ببره ... |
کار اشتباه
سلام . صبح بخیر دوستان :53: |
صبح بارونی همگی سرشار از لبخند و آرامش... |
درود به همه دوستان عزیز :53:
حضور همه اینجا حسابی کمرنگ شده و غیبت ها زیاد شده . خودم هم که از کم رنگ رد کرده حسابی بیرنگ شده . بیگی یه لیست از اسامی غائبین تهیه کن بزن پشت شیشه نفر اول هم بنویس رزیتا :d |
اشتباه
سلام بر دوستان ..... |
سلام |
سلام به همه |
لذت بازی بچگی
|
مرسی افسانه جون منم لنگه ی خودتم تو بچه پر رو کردن |
عصر همگی بخیر |
خاله رزی جون منم همینو میگم
میگم نمیشه تقصیرو کامل به گردن مادرش انداخت که چرا خواسته همچین کاری بکنه آدم باید به این فکر کنه که اون مادر هم حتما مشکلش اینقدر بزرگ بوده که بعد این همه سال دیگه نتونسته تحمل کنه میگم همه مقصرند هم پدرش هم مادرش و هم خودش اما با خاطره خانوم هم موافقم این راه حل واقعا به نفع هیشکی نبوده اینطور چیزهایی رو مردم بعد یه مدت فراموش می کنن خوب نیست آدم بخاطر همچین چیزی و بخاطر حرف دیگران این بلا رو سر خودش و خونوادش بیاره من هم میگم یکی هم باید یه خورده به اون مادر حق بده جایگاه و حال و روز اون الآن از همه بدتره اول اینکه مردم همه اونو مقصر می دونن بدون اینکه به این توجه کنن که اون خانوم هم به دلیلی دیگه نتونسته تحمل کنه باید به اون هم حق داد برا خودش تصمیم بگیره و برا خودش چیزی رو بخواد به قول خاله رزی پدر از این لیست رفته کنار درحالیکه قطعا اون هم مقصره و دوم اینکه هیچکس اون دخترخانوم رو بیشتر از مادرش دوست نداشته حالا اون مادر مونده با این داغ و زندگی ای که ادامه اش قبل از اینم براش سخت شده بود حالا دیگه نه می تونه بمونه نه می تونه بره و این واقعا براش دردناکه بیشتر از همه باید برای مادرش صبر خواست از خدا چون از این به بعد باید جواب حرف مردم هم بده درحالیکه اون مادر هم حق داشته برای خودش آرامش بخواد و من مطمئنم با فرهنگی که تو این جامعه هست، هیشکی پدر رو مقصر نمیدونه درحالیکه بیشتر تقصیرها به نظرم متوجه پدره هم اونها مقصرند که نتونستن با خودشون قضیه رو حل کنن و هم این دخترخانوم که برای همیشه آرامشو از خونوادش گرفته و فرصت زندگی آینده خودش رو هم از بین برده خدا همه رو به راه راست هدایت کنه |
|
آره صبا جون متوجه شدم، اگه مستقیما مخاطبم رو شما قرار دادم |
شب همگی همراه با ارامش |
|
چرا مرگ؟؟؟؟؟؟
شب بخیر دوستان:53: |
کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (4 عضو و 2 مهمان) ترنم, bigbang, Afsaneh- roj, ماهین
سلام م م م م م م خوبین سلامتین اخ چه هفته سختیو پشت سر گداشنم به اضافه شنبه و یکشنبه اما خدا رو شکر که تموم شد خدا رحمتش کنه این دختره بچه هاااااااااا دیگه حرف مرگ نزنید تمومش کنید لطفاا راستی چه ثبت تاریخی با حالی بود:d |
منم شنبه و یکشنبه هام اصلاً بدرد نمیخوره کارگاه دارم اعصابم خورد میشه ! |
سلام
اینجا چت رومه آیا؟!! |
ستاره خانوم خوش اومدی |
نقل قول:
بیچاره پیر شده موهاش سفید شده . :d این بار خاطره من رو اینجا آورد . :21: حسش نیست بنویسم . با وجود اینکه کلی حرف دارم . نمیدونم چرااااااااا ؟ همکارای من هم که دیگه نمیان اینجا ، امیر عباس که بابا شده حسابی گرفتاره ، مهدی صورتی هم اینقدر اوضاع نوسان قیمت موبایل لحظه ای شده که اصلا خبری ازش نیست ... |
تصویر گنجشک بامزه
سلام دوستان ......:53: |
انجیل
--- نکته ای از انجیل
|
تم کفشدوزکی
سلام .. |
سلام به همه |
|
دیگه پستهای جدید مخصوصاً برای جلب توجه ! چون پست قبلیم رو آپدیت کنم معلوم نمیشه پست جدید زدم اونوقت هیچکی نمیخونه . |
|
سلام من یه سوال داشتم
من 2 هفته پیش رفتم یه بانک ( با مقداری ریش ) گفتم وام دارید ریس بانک خیلی تحویلم گرفت گفت: بله بله وام یک روزه هست یک ماهه هست 4 ماهه هم هست خلاصه حدود 10 دقیقه برام توضیح داد و گفت در خدمتیم دو روز بعد ریشامو زدم سیبیل دسته بلند گذاشتم رفتم بانک گفتم سلام برای ثبت نام وام اومدم یه نگاه بهم کرد گفت وام :confused: وام نداریم گفتم من پری روز اومدم گفتین هست گفت ها اون واما فعلا مسدود شدن تا چند روز دیگه چند روز دیگه رفتم همون حرفارو زد دوباره چند روز بعد رفتم ولی اینبار برادرمو باخودم بردم اول من رفتم داخل همون حرفای قبلی رو بهم زد من که اومدم بیرون برادرم پشت سر من رفت داخل به راحتی ثبت نامش کردن روز بعد رفیقمو باخودم بردم رفیقم که رفت داخل من از جلو بانک فقط رد شدم دوستم که اومد بیرون میدونی بهم چی گفت{قاط} گفت: وقتی داشتم با رییس بانک حرف میزدم تو که رد شدی رئیس تو رو دید گفت لطفا اگه این اقا اومد داخل من میگم وام نداریم ( منظورش من بودم) من نمی خوام به هر کسی وام بدم رفیقم گفت چرا :eek: گفت به اینجور ادما وام نمیدم رفیقم گفت :یعنی چی بیکاره مگه شما ازش ضامن و کسر از حقق نمی گیرید رئس گفت: نه منظورم قیافش حالا میخوام اینو بپرسم چرا باید حتما ریش داشته باشیم{قیژه} باید به انجمن سیبیلو های جهان شکایت ببرم:24: امروز 11 ابان 91 با ریش رفتم بانک و به راحتی ثبت نام کردم |
سلام دوستان عزیز
امیدوارم همگی خوبه خوب باشید عید قربان رو پساپس :dو غدیر رو پیشاپیش به همه تبریک میگم {جشن پتو} |
|
درود دوست جونا
من تصمیم گرفتم از شغلم انصراف بدم !!! چه معنی داره آخه همه تو روزای تعطیل میرن مسافرت یا استراحت می کنن ، اما من این روزا اونقدر تو سالن می مونم که حالم از هر چی مشتری و کار بد می شه... احتیاج به خونه تکونی روحی دارم ! قرار بود از کارم لذت ببرم اما دارم غرق میشم تو کار ! این هفته هر جا که رفتم برای سالن خرید کنم ، افسردگی گرفتم . یکی من رو دوست داشته باشه !!!_:2: |
با سلامی گرم خدمت همه گلهای زیبای بهشتی . مدتی سایت قطع بود ولی به یاری خداوند متعال و زحمتهای اقا کوروش دوباره سایت براه افتاد .:53:{شیت شدن} |
خانواده دست و پا چلفتی
|
ببین تو رو خدا توفان میاد مملکتشون روحیشون چطوریه !! :d حالا ما رو ببین !
|
سلام به همه دوستان عزیز پاتوق |
سلام صبح بخیر
سلام ..صبح زیبای پاییزی تون بخیر .
ما که بارندگی داریم بسیوووووووووووور زیباترش کرده . مخصوصا 6 و 7 صبح بیدار شی بیشتر لذتش رو میبری :d نقل قول:
به خاطر خودت میگم .. دلیل نداره استراحت و تفریح و تعطیلی هات رو بزاری برای لذت بردن دیگران ( نصیحت خواهرانه :d) من که همه کار میکنم ولی خودم رو پابند کار نمی کنم .. شما هم سر کار برو ولی در حدی که به آرامش خودت لطمه نزنی . بیا دارمت . بیا بخل خوذم :p نقل قول:
هاااااااااااااااااا اینه ها ...... اگه اسمت رو نمی بردیم و اسمت رو نمی زدیم پشت شیشه و ضزبدر گنده منده نمیزدیم جلو اسمت که حالا حالا ها پیدات نمی شد :d |
درود |
نقل قول:
سلام خاله افسانه |
من حاضر
سلام . شب بخیر |
اکنون ساعت 09:01 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |