|
خدایا شکرت .........
سلام ....... |
|
تئوری صف
|
|
سلام به همه دوستان :53: عزیز انشاالله خوب خوش وسرحال و کوک باشید . |
چیبس
ببينيد پسرها چطور چیبس جلوی مردم مى خورند مخصوصا جلو دخترها |
سوت و کور
سلام . دوستان |
پر رو و کتک خورده
:d:d:d:d |
|
|
دایی محمد منم بوج بوج بوج :d |
روز ابری همگی سرشار از آرامش:53:
می خوام یه اتفاق جالب رو براتون تعریف کنم. باچند تا از دوستای دوره ی دانشگاه گاهی دور هم جمع می شیم... یکیشون تعریف میکرد که وقتی دختر دومش به دنیا اومد و خواستن براش شناسنامه بگیرن ، همسرشون صبح زود با اسم انتخابی می رن ثبت احوال ... ظهر از ثبت احوال زنگ می زنن به خانوم که ........اسم دختر شماست ؟ خانوم می گن بله !! می پرسن چند سالشه ؟ میگن 5 سال !! میپرسن فرزند دیگه ای هم دارین ؟ می گن بله یه دختر دیگه که 6 روزشه و باباش صبح اومده براش شناسنامه بگیره !!! خانومه از خنده نمی تونسته حرف بزنه ، که خانوم شوهرتون اسم بچه ی اولتونو رو دومی هم گذاشته !!!!:24: کلی دوندگی کردن ...رفتن محل تولد بچه و کلی نامه آوردن که بابا بچمون شکر خدا زندست ...تا تونستن شناسنامش رو عوض کنن!!!{پپوله} |
|
هر وقت میخوام ورزش کنم باید یکی باشه بهم روحیه بده ، تو میتونی ! تو میتونی
|
سلام:)
خوبین چه خبرا ساعت 3:10 خوابم نمیبره{قاط} شیـت شدم انقدرم خستم که حد ندارهمرافه خداااا_:2: |
کلی انرژی
|
درود بر دوست جونای بامرام و بی خواب {داش مشتی} |
|
اعتماد به نفس
--------------------------- کاربران در حال دیدن موضوع: 7 نفر (2 عضو و 5 مهمان) ترنم, Afsaneh- roj |
شیطنت بچه ها
سلام بر دوستان |
باران
شعــرهــایمـ ، عاجــزنـد (!) وقتــے بــاراטּ " تـــ ـــ ــو " را طعـنـــہ مے زنــد . . . |
|
|
|
ترنم
|
جودی ابوت - بابالنگ دراز
گاهی وقتا دلم میخواد مثل جـــودی ابـــوت باشم! |
بالاخره بعد از مدت ها تحقیق علت درس نخوندن دانشجویان کشف شد !!!
بالاخره بعد از مدت ها تحقیق علت درس نخوندن دانشجویان کشف شد !!! |
قلب
قلب انسان اینطوری میزند
|
سلام به همه غایبا |
نقل قول:
چرا آقا، چطور مگه؟:nakafi!: nakafi! |
سلام به همه خوب وخوش سرحال باشید.:53::53::53::53::53: |
نقل قول:
مینی یی یییی هست.... خوفین بچه هااا؟ ترنم جان درگیر درس هام هستممم:khooooda: لپ تاپ ندارممم:21: |
حسین
دانـی که چـرا چـوب شـود قـسمـتش آتش؟ بی حرمتیش بر لـب و دنـدان حـسـین (ع) است دانـی که چــــرا آب فــــــــرات هـسـت گــل آلـــود؟ شرمندگیش از لـب عـطـشـان حســــین (ع) اســـت دانــی که چـــرا خــانـه حــــق گـشــتـه ســیـه پـــوش؟ زیــــرا که خـــدا نیـز عـــزادار حـســــین (ع) اســت... |
من ؟ غایب :)
سلام بر دوستان :53: |
سلام به همه دوستای عزیزم |
غایب
نقل قول:
سلام بر همه دوستان عزیز پاتوق نقل قول:
سلام نقل قول:
سلام بر خاله افسانه نقل قول:
سلام بر دکی عزیز |
|
سلام بر دوستان پی سی
سلام و صد سلام به روی ماه همگی دوستان:53: |