آنا ولی جدی جدی دیگه سرما هم حدی داره بخدا!
بزنم بشدان؟ |
نقل قول:
حد سرما اینه که سوزش سرما را در استخوانهایت حس کنی و در زیر بینی قندیلهای زیبا بسته بشود :21: |
کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) ترنم, Saba_Baran90, فرانک
_باوش:تیپ آشو!: اق مهدی من شما رو ندیدم ثبت کنم:d:تروله سادا |
|
بابا ایول! |
درود منم بازی ؟!:پلکه شورر: |
اینم ثبت تاریخی |
نقل قول:
من نامحصوصم :d ببین تو این همه ثبت دوستان هیچکدم نبودم :d نقل قول:
دکتر این بعلاوه برا چی کنار اسمت هست؟ :d نقل قول:
سلام بر دختر عمه نقل قول:
نقل قول:
سلام آقا محمد شیرازی عزیز |
درود بر دوست جونا ز ورزش میاسای تن زنده والا به ورزندگی است |
سلامــــــــــــــــــ |
به به به دوستان اینجا هستن
سلام بر دوستان |
نقل قول:
نقل قول:
سلام بر بانوی لب تاپ دار و ... نقل قول:
سلام خاله افسانه |
سلام بر دوستان عزیز میگم این 4 تا ذغالی که انداختید هم سوخت و دودی ازش بلند نشد |
سلام صبح بخیر
سلام بر دوستان ........{پپوله} |
امروز یه موتور سه چرخ( باری ) تو شهر دیدم که رانندش از این عرب چرکوا بود
دیدم پشت موتورش نوشته : زندگی مبکنم که ارزش پیدا کنم نه ارزشمو بدم که زندگی کنم واقعا برام جالب بود که این ادم چه فکری داره |
سلام و درود به همه دوستان خوب وخوش سلامت باشید{پپوله}{شیت شدن}:53: |
بابا...عزیزان خدایی برید 10 _ 15 تا جک و اس ام اس کردی تو همون قسمت بنویسید نشد که هی من جک بزارم شما بخونید جکام ته کشید
|
سلام :goftbia!: |
نقل قول:
سلام دایی محمد نقل قول:
سلام خاله افسانه نقل قول:
سلام شابادی عزیز نقل قول:
سلام خاله رزی |
اول از همه منم یه ثبت تاریخی داشته باشم بد نیست:d |
تعطیلات
سلام صبح بخیر دوستان ..:53: نقل قول:
راستش دعوت همه تشریف بیارین . خونه خودتونه :) یه گروه بودیم توی یه سایت یکی از دوستان قرار شد دو شنبه ناهار همه بریم بیرون دور هم جمع باشیم . فقط بعضی هامون همدیگه رو دیده بودیم . حدود 20 نفری مامان به همراه بچه هامون . بدون همسر :d که قسمت نشد . مهد کودک ها به علت آلودگی هوا تعطیل کردن اینا هم گفتن هوا که آلوده س از خونه بیرون نمیایم . خلاصه نشد که بشه . فقط همون چند نفری رفتیم یه هوایی خوردیم و اومدیم بدون ناهار .. ================= کاش این جا هم میشد همچین کاری کرد ولی حیف هر کدوم توی یک شهر هستیم _:2: [/INDENT][/INDENT] |
|
سلام |
بارون ریزه میزه
سلام بر دوستان :53: |
سلام به همه دوستان |
سلام به همه دوستان خوب ، حالتون چطوره ، امیدوارم همیشه شاد و سر حال باشید :53: |
|
سلام به تمام کرمانشاهیای خون سرخ.دلم برا کرماشان یه ذره شده.باورودبه جمعتان دلم واشد.(به سلامتی سه تن=اریایی-کورد-وطن)
http://IMG0719Aیه نظربه این عکس بدین |
درود دوست جونا ... |
خوه ش هاتی امیر عطا
حتما یه سری گیش بیه قسمت اس ام اس و جک کوردی --------------------------------------- امروز 22. اذر کاروان ضریح امام حسین از خرمشهر رد شد یکی به من بگه تمسک جستن به این ضریح کار عقلانیه من دیدم مردم چطوری یه تیکه پارچه یا بچه هاشونو برای تبرک به ضریحی که حفاظ شیشه ای داشت میسابیدن از نظر من مردم دوره جاهلیت همین ها بودند ( قربان امام حسین برم آرزومه که یه روز برم کربلا ) ولی برام خنده داره که اینطور به این ضریح که قراره بره کربلا تمسک میبندند شما چی میگید من اشتباه میکنم؟ |
سلام.اتفاقا این صحنهارومنم دیدم.ولی به اعتقاد مردم احترام میزارم.بعضیهاواقعاتوانایی رفتن به این زیارت معنوی روندارن.هزخرافات متنفرم ولی بادیدن این صحنها کلی گریه کردم
-------------------------- اسم کاربری ام رومیخوام عوض کنم لطفاراهنمایی کنید |
سلام |
سلام به همه دوستای گلم |
سلام |
سلام
یه خبر جدید از خرمشهر از مردم خرمشهر وقتی که ضریح امام حسین به خرمشهر رسید 7 نفر زیر دست و پا مرده بودند حالا اینجاشو بخون ضریح از شهر خرمشهر که رد شد به یکی از روستاهای شهر رسید مردم اون منطقه اومدن با بلوک و جدول راه تریلی حامل ضریح رو سد کردند که نتونه رد بشه و بنا کردن به سینه زدن و تو سر زدن یکی از مقانات شهر با صدای بلند گفت: اخه کسی راه ماشینو میبنده اقایون که بهشون برخوده بود با مردم درگیر شدند دو کشته داد و چند زخمی اینجا آخر دنیاست |
سلام صبح همگی به خیر اول هفته خوبی داشته باشید:53: |
محمد جان من چی میگم تو چی میگی
اینجا اصلا نمیدونن شب یلدا چیه اینجا وقتی بازی ایران با یکی از تیم های عربیه از ته دل ارزو دارن که ایران ببازه ( البته نه همه بعضیهاشون) اینجا آخر دنیاست |
|
چرا ؟؟؟؟؟؟؟
سلام شب بخیر ......
حالتون خوبه دوستان ؟ میگم برای من یه مشکلی پیش اومده توی سایت . برای شما هم همین طوره ؟؟؟؟؟؟؟ یا صفحات برام باز نمی شه . یا اگه باز بشه . سریع پرت میشم بیرون . وقتی هم پست میزارم . تمام گزینه ها و فونت و سایز و همه چی بهم ریخته س |
خانم ترنم
چرا نوشته من و ویرایش کردید:mad::mad::mad: من چیزی رو نوشتم که واقعا اتفاق افتاده بود چیزی رو نوشتم که واقعا گفته شده بود چیزی رو نوشتم که واقعا انجام شده بود{قاط}{قاط} |
اکنون ساعت 05:32 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |