![]() |
damesh garm ajab oesar ba hali.yade bachegiaie khodam oftadam:cool:
|
سلام به همگی
راستی بچه ها نظرتون رو نگفتین واسه اینکه داش کوروش رو از جلو زیارت کنیم گمشده جان چشم یه دست شلغم سفارشی هم واسه شما میزاریم راستی فرانک خانم به پسرت بگو از ارگ دوم (کاشی کاری)خرید کنه هم جنسهاش ارزانه و هم همون قالبی های ارگه:cool: |
سلام بر همه کرمانشاهیان و کردهای گیان:53:
این چند روز که رفتم مسافرت یکی از همین دوستهای کرمانشاهیم رو دیدم یاد قدیما کردیم و کرمانشاه رفتنم خیلی دلم میخواد برم کرمانشاه اما بدلایلی نمیتونم فعلن ولی زده بود به سرم کرمانشاه بچه ها هم کرمانشاه بودند خوب بود اما نشد ولی حتما میرم کرمانشاه- بخصوص بیستون که عزیزی در آنجا خفته ایندفه دور هم جمع شدن دوستان را تو استان کرمانشاه میزارم. بیستون -سراب نیلوفر - غار قوری قلعه - پاوه - اگه شد سقز هم میرم یکی از دوستانم هم اونجاست افسوس که دوران خوب زود سپری میشه.... |
سلام داش مهتی ممنون میشیم اگه بیای و خوشحالمون کنی راستی داش کوروش رو حتما به اونجایی که مد نظرته دعوت کنی جدی من خیلی دوست دارم داش کوروش رو ببینم
|
ايمان جون دستت درد نكنه. :41: كوروش جون هم كه فعلا عنصر كم ياب شده:d مهدي جان مگه شما كرمانشاهي نيستيد:confused:
|
نه گمشده خانوم کرمانشاهی نیستم
ولی همیشه میام تا کمی کردی قصه کنیین که اکثرا فارسیه :d دوستان کرمانشاهی دارم. راستی ایمان جان منظورم دوستان دوران دانشگاهی بود :d |
{شیت شدن}واى جه شود؟ىعنى مىشه؟كوروشو ببىنىم؟من كه ىه تصور خفن از كوروش دارم{داش مشتی}:dعجب جيزي كشفىدم هر كي هر تصوري از كوروش جان داره بىاد بكه:53:
|
مهدی جان میشه بگی کدوم عزیز تو بیستون خفته؟
|
مرافهداش اسی اینم تصور من از داش کوروش احساس مسکنم اهل مرافه و اینا باشه
|
این آقا کوروش ما یا همون دانه کولانه یه بار اینجا منو لو داده حالا میخوام تلافی کنم به زودی عکسشو براتون منتقل میکنم اینجا:41:
ولی اول باید مطمئن شم اخراجم نمیکنه:confused: |
اکنون ساعت 03:02 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |