پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

imann 10-18-2010 04:23 PM

شرمنده ها فرانک خانوم ما عکسش رو نمیخایم ،میخایم از جلو زیارتش کنیم ولی اگه عکس جدیدشم باشه عیبی نداره ممنون میشیم....

گمشده.. 10-18-2010 07:46 PM

نه اتفاقا كوروش جونمرافهازينا نيست ايمان جون..من عكسشو ديدم.مظلوم واقا:d
راستي دوستاي خوبم هواي كرمانشاه چطوره؟:confused:

آناهیتا الهه آبها 10-18-2010 08:05 PM

سلام و گشتتان :53:

آقا مهدی سفر بی خطر خوش گذشت؟تعریف کنین از کجا سفرتانه شروع کردین ؟کجا رفتین ؟چه خریدین؟چه خوردین؟
البته ما که فضول نیستیم:d

نقل قول:

نوشته اصلی توسط imann (پست 190952)
مرافهداش اسی اینم تصور من از داش کوروش احساس مسکنم اهل مرافه و اینا باشه

داش ایمان ای دانه کولانه با چهره اش از زمین تا آسمان فرق داره چهره اش خیلی خیلی مظلومه استغفرلله زبانم لال کسی ندانه میگه معصوم پونزدهمه هرکی ببینش از ته دل میگه فقییییییییییییییییر!
ولی خب متاسفانه اینا فقط از چهره اش معلومه خودش ایجوریه{B Adabi}مرافه{قاط}{قاط}{قاط}مرافه
دوستای عزیزم ممکنه که منو دیگه اینجا نبینین به هر حال کسی که مدیره هرکاری دلش بخواد انجام میده انتقاد قبول نمیکنه میگن ما آدمای انتقادی پذیری هستیم ها ولی خو شما باورتان نشه مه روزی با صد تا از ای مدیرای آینده برخورد دارم اینم همو قضیه دو مترش روی زمینه و چهار مترش زیر زمینه اینه دیگه آقا یونس گفت;)

فرانک 10-18-2010 08:46 PM

یعنی چی آنا
این حرفا چیه ؟
دلت میاد نیای به ما سر بزنی ؟
رنجیدی ازمان ؟خو منم عین خودت زود رنجم ولی از هر چی و هر کی قهر کنم از اینجا دل نمیکنم
ممکنه یه موقعی بین دو یا چن نفر سوء تفاهمی پیش بیاد اما از همشهریمان بیشتر از اینا انتظار داریم
انتظار گذشت
من که خیلی دوستت دارم حیفم میاد نباشی
میدانم توهم دلت اینجاس تازه میخوایم قرار بزاریم از نزدیک همدیگه رو ببینیم
آناهیتا جان ازت میخوایم نفر بعد خودت باشی که اینجا یه جمله قشنگ و با محبت و دوستانه بنویسی که مطمئن بشیم هیچ کینه و کدورتی تو دلت نیست:53:

esygolden 10-18-2010 08:54 PM

سلام به همكي.اىنجورى كه مىكىن كوروش باىد ىه فرشته باشه{پپوله}اما اناهىتا تو فضاى مجازى ازاىن جىزا زىاد اتفاق مىفته,نبايد ناراحت بشى.بس خواهشا همجنان به فعاليتت در سايت ادامه بده و به ما سر بزن:cool:

دانه کولانه 10-18-2010 11:02 PM

من مخلص همه ی عزیزان هم هستم
شیطون یا پری بنده مجدد مخلص همشهریام هستم
فقط وقتی بیشتر رفیق میشیم که سطح نوشته ها و مکالمات و پستهاتون بالاتر بره
بحث های اساسی تر جالبتر بشه
بخش کرمانشاه نیاز به کارهای ابتکاری داره
دوست دارم برین مصاحبه تهیه کنین
گزارش تهیه کنین

توی این ادرس عکسهای مناسبتی قدیم هست
http://p30city.net/gallery/gallery-K...A5FB882-3.html
یکیش هم مال سری قبلیه که با پسرای سایت بیرون رفته بودیم
اناهیتا واقعا متوجه نشدین چی نوشته ؟ بابا قهر نکرده که منظورش این بود که مدیر (من ) میام اخراجش میکنم چون گفته بود 4مترم زیر زمینه اما قیافه-م مظلومه :24:

گمشده.. 10-18-2010 11:47 PM

من كه واقعا به شخص خودم دوست دام يه بحث توپ راه بندازيم:)

مهدی 10-18-2010 11:52 PM

خب گمشده خانوم ی بحثی پیشنهاد میدادی.

خدایی جای یونس جان خالیه:53::53:
مشغول دانش اندوزی هستش
امیدوارم موفق باشه

من چیزی که به ذهنم میرسه الان اینه که خیلی کم کردی مینویسید.
بعد کردی کردستان که خیلی دشوار است و کردی کرمانشاه باز نسبت به کردستان راحتتره.

imann 10-19-2010 10:43 AM

سلام به همگی

امیدوارم که حالتون خوب باشه بحث چیه چی شده ایول پس داش کوروش رو میتونیم از نزدیک ببینیم{شیت شدن} داش کوروش مردانه دلت میاد آناهیتا رو اخراج کنی؟
من مطمئنم که داش کوروش اگه ده مترشم زیر زمین باشه بازم چون خون کرماشاهی تو رگشه کسی رو اخراج نمیکنه راستی داش کوروش منظور اینکه برین مصاحبه و گزارش بیارین رو نگرفتم؟؟؟_:2:
راستی نظرتون چیه بچه ها یه مسابقه همه پرسی بزاریم یه جایزه هم تعیین کنیم واسه برنده

آناهیتا الهه آبها 10-19-2010 09:08 PM

سلام :53:

کی قهر کرده؟من؟من قهر کنم؟فرانک خانوم من که تو خوشی هامو ناخوشی هام تو غربت تنها دلخوشیم اینجا بوده چطوری دل بکنم؟

حالا بوشین قرارمان کیه؟من که فره فره مشتاقم{جشن پتو}
داش ایمان منتظریم مسابقه راه بندازی جان خودت جایزه مانه نکنی شلغم چغندر بهتره:d

راستی منالیل میتانیم هر کداممان از یه روستایی که میشناسیم حرف بزنیم به هر حال ما که جدمان از یه جایی آمده از روستاهایی بگیم که خیلی شناخته شده نیست
حالا بعدا خودم یکی معرفی میکنم عکساشم میذارم :)

اکنون ساعت 02:59 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.