**کلمه قبلی تو رو یاد چی میندازه؟**
نقل قول:
به نام سامان که جو اراباب حلقه ها گرفته بودش ( دوسال و اندی پیش مد بود ) اسم کاربریشو گذاشته بود سارامان ( یکی از شخصیتهای منفی افسانه ارباب حلقه ها ) یادش یخیر خیلی باحال بود. یهو هم غیب شد و رفت... ناظر فروم بود خدابیامرزدش... روحش شاد.[IMG]****************************/79.gif[/IMG] ایرانسل [IMG]****************************/39.gif[/IMG] |
یاد آنتن دهی ضعیف
عصبانیت:( با تشکر فریبا |
نقل قول:
ماهواره؟[IMG]****************************/247.gif[/IMG] |
فضا :p
شیشه پاک کردن |
نقل قول:
لگولاس ( اسم یه شخصیت سینمائی خیلی معروفه ها... اینم کمک :D) |
ارباب حلقه ها
ستايش |
نقل قول:
چه عجب یکی اهل سینمای نسل جوان هم یافتیم...[IMG]****************************/281.gif[/IMG] خوشمان آمد...[IMG]****************************/269.gif[/IMG] تشویق می نومائیم.[IMG]****************************/104.gif[/IMG] ستایش = سزاوار تمجید بودن، دانا بودن، برتری داشتن بر دیگران در چیزی... ( عین فرهنگ لغات معین جواب میدم نه؟[IMG]****************************/232.gif[/IMG] ) گردآفرید ( اینم یه شخصیت اسطوره ای ایران زمین هست اینم کمک [IMG]****************************/112.gif[/IMG] ) |
دختر گژدهم / شاهنامه
دفتر خاطرات |
دبستان
بابا ایول داره . دهخدا بیاد پهلوتون لنگ بندازه :41: صابون |
نقل قول:
دفتر خاطرات = این کلمه منو یاد خیلی چیزها میاندازه[IMG]****************************/80.gif[/IMG] نمیخوام بدونم چی شد این کلمه رو انتخاب کردین[IMG]****************************/67.gif[/IMG] ولی منو یاد خیلی روزای خوبی که داشتم و از دست دادم می اندازه[IMG]****************************/37.gif[/IMG] یاد کلی عشق و مهر و محبت و عاطفه و فداکاری و ایمان و ایثار و دوستی می اندازه:2::2: به یاد روزهایی می افتم که هر روز آرزوی برگشتنشون رو دارم[IMG]****************************/79.gif[/IMG] تا بازم تکرار بشن و هرگر تموم نشن... چیزی ندارم بگم... یادشون بخیر... هر چند هنوز در آرزوی تک تکشون هستم[IMG]****************************/79.gif[/IMG] مخصوصا در آرزوی اونی که منو با خودش برد و دیگه برنگردوند... یادش می افتم همیشه... یاد اونی که رفت... و اینی که موند... یا درحقیقت جا موند.:2::2: نقل قول:
ای بابا نصفه شبی شما از کجا پیدات شد؟؟[IMG]****************************/24.gif[/IMG] [IMG]****************************/24.gif[/IMG] عیب نداره جواب پست شما رو هم میدم چون پیچیدین جلوی من دیگه...:D خانمها مقدم هستند.:53: صابون منو یاد حموم می اندازه رک بودن - روراستی :53::53::53::53: (توضیح: به دلایل شخصی کلمه رو عوض کردم و الان کلمه من همین کلمه بالاییه... متشکرم:53:) |
اکنون ساعت 11:02 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |