![]() |
از مصرف میوه و سبزی غافل نشوید
از مصرف میوه و سبزی غافل نشوید |
خواص مفید قارچ ها
خواص مفيد قارچ ها |
|
تنظیم دفعات نوشیدن آب
|
خانم دکتر من در روز حدود 15-20 نصفه لیوان آب مینوشم ...
در روز یه بطری هم دلستر بهنوش مینوشم چای هم به ندرت دوغ هم اگه باشه یه بشکه بشکه میخورم چند سال زنده میمونم ؟ |
خوب باید بگم که اون یه بطری دلستر کم کم شکمتون گنده میکنه!!d:
اما در مورد عمر باید بگم که فکر نکنم حالا حالا ها عمرتونو بدین به ما!;) فقط مواظب همون شکمه و چربی هاش باش ;) |
نقل قول:
تنها در حد شنیده هاست و ثابت نشده مخصوصا در مورد من که شاید 7-8 ساله هر روز کارمه ! نه معده-م کش اومده و بزرگ شده و اشتهام تغییر کرده نه هیجی ... ... . پیشنهاد میکنم شمام بدون ترس بگیرین بخورین ! |
ببین ربطی به معده و این ها نداره!
پیشنهاد میکنم اون پستی که رزیتا جان در مورد دلستر زد رو بخونید! اونجا میگه که چون دلستر قند داره و شما دارین علاوه بر تغذیه روزانتان به بدنتون کالری بیشتر می رسونید در نتیجه اینها به صورت چربی در ناحیه شکم جمع میشه!! من خودم در عرض 9 ماه 7 کیلو اضافه وزن داشتم بخاسر دلستر!!!!:( |
نقل قول:
در مورد قند هم بله خب در اقوام پزشک زیاد داریم هر وقت خونه-مون میان من بهشون دلستر تعارف میکنم حتی واسه یه لیوانشم با اکراه میخورند میگن چاق مییشیم توم نخور ! اما من و مامان سالهاست داریم دلستر میخوریم هیچ اتفاقی نیفتاده.. نمیدونم چرا ... |
شاید چون فعالیت زیادی دارین:)
به هر حال خوبه که چاق نمی شین! بجای منم بخور!! تازه من که میخورم اگه زیادی بخودم مثلا به صورت مداوم هر روز...میگرن هم میگیرم!! :( |
اکنون ساعت 12:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |