روشنگري
سهراب سپهري |
خودم، خودت، خودش ...
نارفيق |
خيلي باحاله
بنفي و ليليپيت |
مادر بزرگم
حکمت ----------------- ای که آهسته میخوانی قنوت لحظه هایت را...... میان ربنای سبز دستانت دعایم کن |
ابن سينا
تاري |
شور و نشاط
احتیاط |
تند نرو
بازم تاري (چقدر خوشم مياد ازمن تعريف كنن خداااااااااااااااااا) |
زيبا مهربون دوست داشتني خوشتيپ خوشگل باحال خوش مشرب خوش هيكل همه چي(حالا كه كسي جوابمو نميده :p)
تاري خوشگله |
حالا تاری یعنی چی ؟
بخواییم به لهجه خودت حرف بزنیم بگیم اقا تاری میشه اتاری که باهاش بازی میکنن یه کمم لات بازی در بیاریم میشه لاتاری تاری خوشگله تلفظ اسمش مشگله فندرسکی |
لهستان نميدونم چك همين طرفا
تاري پلنگه چونه خاصه يا تواي يه عوضي بكم ارات هر چي عشقته |
پلنگ
گيس بريده |
دلتنگ
تاري |
پرو
اخم.... |
دل شكسته و خسته تاري
تاري خوشتيپه |
اههههههههههههههههههه گشتيم تاري
كلاس |
دلتنگ
دلتنگ |
صفا وصميميت
عطسه |
صبر اومد (كارت تبريك بدم خدمتتون واسه خودتون بفرستين)
جمله سازي |
كلاس اول
فال |
بخت باز من
بازم تاري |
كم جنبه
قالب |
:p
گرما(اگه نگي تاري نامردي) |
زوره هاااااااااا باشه به خاطره اينكه دلت نشكنه
تاري قلمبه |
گوجه فرنگی
کتیبه |
هخامنشيان
جيب بر |
جوراب به سر
آینه |
پاكي
خواب |
شیرین زمانه
|
زندگي
خيابان |
ترافیک ________لوبیا
|
یادمترومیفتم-اشک کلید
|
قورمه سبزی
رئیس |
جومونگ
سرخابي |
پیروزی موس
|
یاد ماس ماسک و موش موشک میندازه منو که اونم منو یاد یه مسابقه تلویزیونی میندازه که خیلی وقت پیش اجرا میشد
تازه اولین باری بود که توی مسابقات کامیپوتر اومده بود و شرکت کنندگان با موس کزینه رو انتخاب میکردند مجریش اون اقایی بود که هی میگفت اگه باور نداری از 118 بپرس اون هی میگفت اقای شماره 4 لطفا با ماسماسکتون گزینه درست رو انتخاب کنید منم کلی دلم میخواست و دوست داشتم یه روز منم دستم به اون ماسماسک بخوره ارزوی اونروز مارو به رشته نرم افزار کشوند خدای من دوست دارم دستم به اون طلاها که توی فیلما نشون میده برسه !..... شفیعی کدکنی |
فصل عشق (پاییز)طراوت
|
اوه در دست تو اوه در دست من
با اوه طراوت را احساس کنید ! تبلیغ اوه اوه Ave هوای بعد از باران... ماشین مش ممدلی |
به نظر نميآد محيط جالبي باشه !!!!
|
زندگی دوباره _______________________ شوربا
|
اش
سريال جومونگ |
اکنون ساعت 01:21 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |