![]() |
گاهی انقدر دلتنگش میشوم که |
وقتی حرمتها شکسته می شود... |
قران من شرمنده توام قرآن ! من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام كه هر وقت در كوچه مان آوازت بلند میشود همه از هم میپرسند " چه كس مرده است ؟ " چه غفلت بزرگی كه می پنداریم خدا ترا برای مردگان ما نازل كرده است . قرآن ! من شرمنده توام اگر ترا از یك نسخه عملی به یك افسانه موزه نشین مبدل كرده ام . یكی ذوق میكند كه ترا بر روی برنج نوشته ، یكی ذوق میكندكه ترا فرش كرده ، یكی ذوق میكند كه ترا با طلا نوشته ، یكی به خود میبالدكه ترا در كوچك ترین قطع ممكن منتشر كرده و ... ! آیا واقعا خدا ترا فرستاده تا موزه سازی كنیم ؟ قرآن ! من شرمنده توام اگر حتی آنان كه ترا میخوانند و ترا میشنوند ، آنچنان به پایت مینشینند كه خلایق به پای موسیقی های روزمره مینشینند . اگر چند آیه از ترا به یك نفس بخوانند مستمعین فریاد میزنند " احسنت ...!" گوی مسابقه نفس است قرآن ! من شرمنده توام اگر به یك فستیوال مبدل شده ای حفظ كردن تو باشماره صفحه ، خواندن تو آز آخر به اول ، یك معرفت است یا یك ركورد گیری؟ ای كاش آنان كه ترا حفظ كرده اند ،حفظ كنی ، تا اینچنین ترا اسباب مسابقات هوش نكنند . خوشا به حال هر كسی كه دلش رحلی است برای تو . آنانكه وقتی ترا میخوانند چنان حظ میكنند ، گویی كه قرآن همین الان به ایشان نازل شده است آنچه ما با قرآن كرده ایم تنها بخشی از اسلام است كه به صلیب جهالت كشیدیم |
|
عجیب است حتی رفتگر هم با نفرت نگاهم میکند!!!!! |
|
وحشی بافقی
دل تنگم و
با هیچ کسم میل سخن نیست . . . وحشی بافقی |
چتـــ☂ــری برایـــــم بگیر |
ای دل همه رفتند و تو ماندی تنها |
چقدر دورتر از احساسم ایستاده ای |
گاهی فقط دلت می خواهد زانوهایت را تنگ در آغوش بگیری |
بیش از آنکه دلم برای تو |
دلتنگ که میشوی.....دیگر انتظار معنایی ندارد،یک نگاه نامهربان!!!یک واژه کمی |
بروی میزهــا شعر مینویســـد.. |
دلم خواست....تقدیرم نخواست |
دلتنگ
دل تنگیهایم رابه تونمیگم چون نشناختمت
به خدای تومیگویم که همیشه جای خالی تورادردل تنگم پرمیکنه:20: |
. دیشب تمام سطرهایم را پاک کردم نمی دانم با دفتری که بوی تور را می دهد چه کنم!! ؟؟ کافیست این شبها را ورق بزنی کافیست |
بالاخره خواهی فهمید که: |
|
ناراحتی هیچ وقت سراغ من نمی آد.....هیچ وقت!!!! در واقع هیچ وقت نرفته |
هيس!
ساكت! به افتخارش يه كف مرتب...! چه با احساس من را گذاشت و رفت... |
گاهی آنکه می خندد و می خنداند میخواهد حواست را از چشمان گریانش |
گاهی دلم
تفریح ناسالم می خواهد! مثل فکر کردن به تو... |
نگاه کن |
باید دور بشوم
تا ظرافت دستانت را بنویسم باید نبینمت تا چشمانت را در ناخودآگاهم روشن نگه دارم ببین خدا چقدر برای من تو را کم گذاشته است... سیدمحمد مرکبیان |
پشت به دوربین ایستاده ای
غروب ریخته بر پیشانی پریشان دریا از کشیدن این تصویر دست نمی کشم منتظر می مانم تا موج ها چشمانت را به ساحل باز گردانند... سیدمحمد مرکبیان |
وقتی همه بهت بگن که.....تو هم خدا رو داری "میتونی بفهمی چقدر تنهایی".....!!!! |
مدتهاست نه به آمدن كسي دلخوشم و نه از رفتن كسي دلگير.
بيكسي هم عالمي دارد... |
آدم هـا می آینـد زنـدگی می کننـد می میـرنـد و می رونـد … امـا فـاجعـه ی زنـدگی ِ تــو آن هـنگـام آغـاز می شـود کـه آدمی می رود امــا نـمی میـرد! مـی مـــانــد... و نبـودنـش در بـودن ِ تـو چنـان تـه نـشیـن می شـود کـه تـــو "می میـری در حالـی کـه زنــده ای" … |
” سـرد اسـت و مـن تـنهایـم “ چـه جمـلـه ای ! پــــُر از کـلیـشه … پـــُـر از تـهـوع … جـای گـرمی نـشستـه ای و می خـوانـی : ” ســرد اسـت “! یـخ نمـی کنـی و حـس نـمی کنـی کـه مـن بـرای ِ نـوشتـن ِ همیـن دو کلمـه چـه سرمایـی را گـذرانـدم … |
گاهی لحظه های سکوتم
پرهیاهو ترین دقایق زندگیم هستن. مملو از آنـچه كه می خواهم بگویم ولی نمی توانم بگویم … -------------- گاه آدمی تنهاتر از آن است که سکوتش میگوید... |
به دلتنگی هایمـــ دست نزن |
از تو بیعتم را برداشتم.....پیمان شکن..... شمشیر زدن در سپاه عشق لیاقت میخواد که تو نداری.... |
ﺩﺭ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﯼ ﮐﻪ “ ﺳﻼﻡ ” ﻭ “ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ ” ﻓﺮﻗﯽ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ , |
اینجا همه تنهان اما خیلیا هنوز گرمن متوجه نشدن |
گاهی وقتا حس اخرین بیسکویت مونده تو ساقه طلایی رو دارم ،تنها و شکسته....
|
برای بعضی دردها.. |
میگویم: حواست هست که خیلی وقت است نگاهت به تنهایم نیست، |
میخواهم تمام سیگارهای دنیا را زیر تابلوی "کشیدن سیگار ممنوع" دود کنم تا باطل کنم قانونی را که معنای درد را نمیفهمد.....
|
با مـــن لــج نکــن بــغــض نــفــهــم ایــن کــه خــودت را گــوشه ی گــلــو قــایم کــنــی
چــیزی را عـــوض نمـــیـکنــد ؛بالاخره یا اشک میشوی در چشمانم یا عقده در دلم!! هر دو را زیاد دارم..... |
اکنون ساعت 11:33 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |