![]() |
سلام دوستای خوب و مهربانم خوبید ،خوش میگذره ؟ :53:
دلم براتون تنگ شده بود .من همه با همه چی موافقم قرار ملاقات ،بحث،مسابقه ،همه چی جای یونس ،رزیتا ،نجمه ،روناک،باران هم خیلی خالیه :53::53::53::53::53: |
سلام به همه دوستای عزیز.منم بدیونوسیله موافقت خودمو با همه چی اعلام میکنم:53:
|
سلام به دوستاي عزيزم:53:{پپوله}انا هيتا جون نظرت عاليه.من با اين كه زاده كرمانشاه هستم ولي باور كن خيلي از جاهايي كرمانشاه رو نميشناسم.ونرفتم..شايد اينجوري.كمي اشنايي پيدا كنم.....
ايمان جون چه مسابقه اي جايز ه اش چيه:confused: |
خیالمو راحت کردی آناهیتا خانم.
آخه من از بچگی انشام ضعیف بود. اینجام وقتی متنتو خوندم فکر کردم ممکنه دیگه نبینیمت. منم حاضرم قرارمونو بزاریم. |
سلام به همگی
چه خبرا خوش میگذره ،گمشده جان والا نمیدونم همین جوری یه نظر بود اگه همه قبول کنن موضوعش رو هم پیدا میکنیم،داش کوروش میشه از بچه ها دعوت کنی یه قرار بزاریم مثل اون عکسهایی که گذاشتی:) |
اتفاقا ايمان جون خيلي هم خوبه.خيلي ام با هيجان ميشه...:)خوش به حالتون بچه ها بيشترتون كرمانشاه هستيد وميتونيد با هم قرار بزاريد.وروزي خوش رو دور هم تجربه كنيد_:2:من حسوديم شد
|
دوستان حالا که قراره یه گردهمایی داشته باشیم من جمعه کوهنوردی طاق بستان رو پیشنهاد میکنم
|
سلام ایول داش اسی خیلی نظر خوبیه البته واسه وقتش باید بچه ها توافق داشته باشن من که مشکلی ندارم
راستی گمشده جان مگه کجایی که دلت اومده کرمانشاه رو جا بزاری؟:) |
سلام به همه بچه هاي كرمانشاهي
خيلي برام عجيب كه وقتي اسم كرمانشاه مياد و يه جمع كرمانشاهي ميبيني،حتي صداي يك نفر با لهجه كرمانشاهي كه توي خيابون ميشنوي( خارج از كرمانشاه) چه شوق و ذوقي وجود آدم رو ميگيره. حتي برام جالبه كه يه پلاك ماشين 19 ميبينم،ذوق ميكنم!!! نميدونم عكس العمل شما ها در برابر اين اتفاقات چيه! شايد من جو گيرم .. اما هر چي هست دوسش دارم. به عشق بچه هاي كرمانشاهي كه اينجا هستن و اين تاپيك رو گرم نگه ميدارن،ثبت نام كردم. منتظرم كه با تك تكتون آشنا شم:53: |
خوش هاتی هیلدا گیان :53:
خوش اومدی هیلدا جون خوشحالیم که در خدمتت باشیم . امیدوارم اینجا بهت خوش بگذره.دوست خوبم:53: |
اکنون ساعت 11:30 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |