|
اتفاقا من هم برج 2 اعزامم خدمت
یعد لیسانس دیگه باید رفت خدمت چون سن که رفت بالا به سختی کار گیر میاد مثلا من الان 24 سالمه برم 2 سال ارشد بخونم و 2سال خدمت برم میشه 28 سال کدوم شرکت ادم 28 ساله بدون سابقه کار رو استخدام میکنه الان میرم خدمت که اقلا شاید یه جایی رفتیم کار |
45 نکته برای زندگی
|
سلام
امروز ارشد امتحان دادم 130 تا سوال بود 50 تای اول رو ول کردم آخه زبان بود و ریاضی از امار به بعد خوب نوشتم خدایی اسون اومده بود اگر 3، 4 ماه میخوندم راحت رتبه میاوردم ولی از همون اول عشقی ثبت نام کردم می خوام برم خدمت |
|
|
نقل قول:
|
سلام به همه گلهای زیبای بهشتی ، مدت زیادیه که توی جمع گرمتون نبودم ، گرفتاریه
چه میشه کرد . به همه دوستان عزیزی که به جمع گلهای زیبای بهشتی پیوستن خیر مفدم میگم گلهای زیبای بهشتی خوش اومدین :53::53::53::53: |
|
باورتون میشه وسط زمستون تو خرمشهر سوار موتور فقط فقط با یه تیشرت میگردم بابا پختیم از گرما
|
ترنم گیان خوراکی هات عالی بودن! |
اول این که پستهاتون قشنگ هست ولی حال و حوصله لایک نیست ! دوم این که من از اون عکس دومیه که همش نوشیدنی هست خوشم اومده آخه تشنمه نمیدونم ، نهنگم اگه میخوردم اینقدر تشنم نمیشد سِیُم حسین من موافقم باهات :خر خون: و این که فعلن زت زیاد |
سلام به همه دوستان :53: |
سلام به همگی:53:
دلم واستون تنگولیده بود_باوش دوستایی که ارشد داشتین ایشاا.. که قبولید دوستایی که بعد از کلی وقت اومدید خوش اومدید دوستایی که قراره اعزام شید به خدمت مقدس سربازی خوش بگذره:لوطی قژناک دوستایی که...... نچ دیگه حسش نیست _________________ شاید یه مدت دیر به دیر بیام اگه معده درد اجازه بده تصمیم گرفتم بخونم:d __________________ آقا معین غصه نخور اینجام خیلی گرمه منم که تحمل گرما رو ندارم یه شب پا شدم دیدم کاری از دسم برنمیاد رفتم زیر دوش بعد اومدم خوابیدم:d حالا باز خوبه شما میتونید وقتی میرید بیرون تی شرت بپوشید:d ما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20: |
|
درود بر دوست جونا |
محققان به شواهد علمي در تاييد تاثير جويدن آدامس براي سرعت بخشيدن به روند تفکر و هوشياري دست يافته اند.
اين مطالعه دريافته، وقتي فردي در حال جويدن آدامس است، زمان واکنش او تا ۱۰ درصد تسريع مي شود چرا که در اين حالت هشت منطقه مختلف در مغز فعال و تحت تاثير هستند. يک نظريه براي تاثير جويدن آدامس در تسريع تفکر، اين است که جويدن، تحريک و برانگيختگي را افزايش داده و جريان خون به مغز را بهبود مي بخشد. دانش پژوهان موسسه ملي علوم راديولوژي در ژاپن افراد را در دو حالت جويدن آدامس و نداشتن آن با استفاده از اسکن هاي مغزي، بررسي کردند. محققان در اين بررسي ها به منظور پيشگيري از حواس پرتي داوطلبان از آدامس هاي بدون اسانس و طعم استفاده کردند. نتايج حاکي از آن بود که هوشياري و زمان واکنش در افرادي که آدامس مي جوند بهبود مي يابد. زنان و مرداني که آدامس نمي جويدند ۵۴۵ ميلي ثانيه طول مي کشيد تا به موضوعي واکنش نشان دهند در حالي که اين زمان واکنش در افراد داراي آدامس ۴۹۳ ميلي ثانيه بود. اسکن هاي مغزي نشان داد مناطق مغزي که در طول جويدن آدامس فعال مي شوند آنهايي هستند که با حرکت و توجه مرتبط هستند. نتايج اين مطالعه در نشريه Brain and Cognitionمنتشر شده است. |
ماهین جون نگران نباش با وضعیت فغلی جامعه همه هم جسمشون خسته س هم روحشون
همه با هم هم دردیم خدا بزرگه بالاخره درست میشه ________________________________ آقا بیگ بنگ موفق باشی _______________________________ ولنتاین مبارک |
|
بسمه تعالی
اینجانب زهرا ب........ آقاااااااااا آدم وقتی زیاد درس بخونه مخش داغ میکنه این مشکلاتم پیش میاد به دل نگیرید:d باورتوووووووووووون میشهههههههههههههههههه؟؟؟؟؟ من امروز حدودا 7-8 ساعت درس خوندم فردا واسه اولین بار میرم آزمون قلم چی بدم:63::42: __________________ جو گیر شده بودم امروزاااااااا معدمم تعجب کرده بدبخت امروز درد نگرفت:d احتمالا هنوز تو شوکه:d __________________ اما هنوز کلی درس مونده و من دیگه نا ندارم..... مصیبتیه ما داریمااااا ای خداااااااااااااااااااااا:20: __________________ حالا بی خیال به افتخار خودم خوشگلا باید برقصن:21:{شیت شدن}:splum-fairy-smiley::هنگله::لوطی قژناک:هنگله::diri di ri ri diri::dancegirl3::yattasmiley[1]:_چپله __________________ دوستان گرامی مشاوره درسی سراغ داشتین به من پیغام خصوصی بدین لطفا و خواهشا:63: |
سلام و صبح بخیر .. |
صبح زیبای همگی بخیر و پر از رنگ |
ماهین جون خیلی خوشحال شدم که خوش حالین:53::41:
__________________ امروز رفتم اولین آزمون قلم چی رو دادم خیلی اعتماد به نفسمو از دست داده بودم فهمیدم نه بابا اونجوریم که فک میکردم نیست اصلا خوب نبوداااااا ولی خوب اعتماد به نفسم برگشت زیست قلم چی خیییلییی سطحش بالاس ولی با این حال انتظار داشتم بیشتر بزنم زیست دوممو 46 زدم زیست پیش30:20: عربی هیییییییییییییییچی نخونده بودم ولی معنیاشون آسون بود الکی الکی 30 تا زدم خیلی راضی بود ------------- خیلی وقت کم آوردم کل سوالای زبان رو تو 6-7 دقیقه زدم 78تایی شد ولی اصلا راضی نبودم:20: _____________ شیمی دوم رو 60 زدم بد نبود ولی باید بیشتر میزدم_:2: بقیه رو هم نخونده بودم دینی رو هم که اشتباهی خونده بودم:21: ______________________ اینم از امروز ماااااااااااااا الانم خیلی حوصلم سر رفته دوس دارم برم گردش ولی واسه 3روز قراره مهمون داشته باشیم عصر میان __________________ از یه طرف خوشحالم از یه طرف چون تازه 2-3 روزه شروع کردم درس بخونم میترسم برنامم به هم بریزه_:2: ____________ عاشق این تیکه ی آهنگ تی ام بکس هستم که میگه: وقتی وضع گنده لبخند زدیم به دنیا دنیا مرد از خنده:41: |
سالاد+سس هزار جزیره+کره بادوم زمینی+چیپس خلالی الان من دارم اینو میخورم :d |
سلام به همه دوستان عزیز |
دیگه چشام باز نمیمونه با اجازه بزرگتر ها من برم بمیرم بااااااااااااااااااااااا اجازه مخلصات و چاکرات |
|
نقل قول:
|
یه پیامک از یکی از دوستام برام اومده
با توجه به گرانی شدید اجیل :باوکه رو:برای هم دردی با خانواده های کم درامد و حفظ آبروشون بیایید عید امسال رو بدون مصرف اجیل جشن بگیریم والله ما که اجیل نمی خریم |
چه زمونه ای بود اون زمونه ای که نوه ها از مامان بزرگاشون یادی میکردن
نوه ی ما که.......... {داش مشتی} ____________________ باوشه آقا معین آجیل نمیخریم به تخمه آفتابگردون هم راضی هستیم مهم اینه وقتی پیش همیم فکمون بجنبه حتی میشه از آدامس هم استفاده کرد:d ______________________________ بود دیروز نوشته بودم حوصلم سر رفته هاااااااا آقا همه خواب بودن ما تصمیم گرفتیم بریم واسه مامان خانوم ظرفارو بشوریم هرچی گشتم دستکش رو پیدا نکردم بیخیالش شدم رفتم دیدم مایع ظرفشویی نیست از انباری یکی آوردم سرشو که باز کردم نصفش ریخت گفتم زهرا جان خونسردی خودتو حفظ کن و رلکس به بقیه ی کارات ادامه بده آقا ما داشتیم ظرف میشستیم هندزفری تو گوشم بود ولوم بالا تا آخر تو فاز بودم یهو دیدم یه چیزی کنارمه جیییییییییییییغ بنفش از حنجرم اومد بیرون خوردم به ظرفا یه چیزی افتاد یه سینی استیل افتاد رو بقیه ی ظرفا صدای بسیار ناهنجاری ایجاد کرد نگو مامان بنده خدا کلی از در آشپزخونه هی داشته میگفته مرسی دخترم و ..... من نشنیدم بعدشم فهمید اونکه باهاش ظرفارو شستم مایع دسشویی بوده نه ظرفشویی:d خلاصه تصمیم گرفتم هر هفته 1بار ظرف بشورم واسه تفریح :21: |
سلام بچه ها خوبین؟
با با زهرا جان خیلی باحالی کلی خندیدم به کارت:لوطی قژناک آقا چند روزه وقتی میخوام وارد پی سی سیتی بشم اصلا لود نمیشه بعد از چند ساعت درست میشه ولی بازم خراب میشه{قاط} نمیدونم مشکل از سیستم و اینترنت منه یا سایت؟؟؟؟؟ |
|
فانی
|
لاوین جان خوشحالم بالاخره کارام که سودی نداشت ولی باعث خنده ی شما شد.:d
به قول بابام تا میخوای یه چیزی رو درست کنی صدتا چیز دیگه رو خراب میکنی:d منم چن روزه اعصاب نمونده بود واسم نتونستم بیام پی سی سیتی سایت خراب بوده پس{قاط} |
سلام به همه |
نکنه شما هم این روزا مث من حوصله ندارین؟؟
چرا هیشکی اینجا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از بس الکی خوش بودم دیگه حس اونم نیست بخدا _____________________ یکی نیست به ما انرژی بده این همه به دوست و اطرافیام روحیه میدم وقتی ناراحتن کلی میخندونمشون نوبت من که میرسه همیشه تنهام دنیاشه دیگه........... ____________________ متاسفم واسه ما ایرانیا همه چیز تو کنکوره زندگیمون آیندمون شخصیتمون اگه یکی یه رشته ی عالی نخونه میگن نهههههههههههههههههههههههه حتما طرف باید دکتر مهندس باشه تا بهش احترام بذارن به استعدادای طرف احترام نمیذارن به علایق طرف احترام نمیذارن _____________________________ با5تا کنکوری حرف بزنین تا متوجه شین چی میگم 90%شون افسردگی دارن ___________________________ خییییییییییلییییییییییی ناراحتم که نمیتونم برم رشته ی موردعلاقمو بخونم و مجبورم درسایی رو بخونم که با عشق نمیخونمشون هرچند خیلی مزخرف و آسونن |
هرچند امروز دیر اومدم تو سایت ولی باید بگم
ایرانیان عزیز اسپندگان تان مبارک _باوش_باوش :دیه چه؟::دیه چه؟: :تروله سادا اسپندگان روز بزرگداشت زن وزمینه البته بعضی ها میگن 29 بهمن ولی در اصل 5 اسفند ماه درسته |
درود بر شما |
سلام
امروز یه حس بهم دست داد ، حس امریکایی بودن، قبلا فکر میکردم این حس باید خوب باشه ولی واقعا حس بدیه ، آمریکای بدخت چی میکشه وقتی رفتم بازار فکر کردم آمریکایی هستم چون فهمیدم هیچ غلطی نمیتونم بکنم امیدوار هیچ وقت حس امریکایی بودن بهتون دست نده |
|
اکنون ساعت 07:48 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |