سلام
دوستان خواهشا لطفا ، لطف کنید اینجا کردی ننویسید چون خودش یه تاپیک داره کوردی ممنون این اخرین بار تذکره و دفعات بعدی باشخص مطابق با قوانین سایت برخورد میشه ! |
نظر شما درمورد این جمله گاندی چیست ؟
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند. |
گوشه دو تا چشمت رو بکش ، دییییقا مث ژاپنی ها بشی هاااااا چیزی که تو عکس میبینی اسم عشقته !! http://blogfa.com/images/smileys/04.gif |
|
غیبت
سلام دوستان |
درود بر همگی |
ای جانم میشه اینجا هر دردی داشت گفت؟؟؟:D خب من بگم ک اینجا غریبم:(:D
|
|
سلامی بسیار گرم گرم به همه غایبین عزیز :d |
سلام |
|
|
سبز سبزم ریشه دارد من ..... :d:d |
اقا مهدی حالا که به شما میگن موبایل فروش یه سوالی ازتون دارم
یه گوشی دارم 1 ماه پیش دست دومه شو دیدم قیمت شو پرسیدم گفتن 450 هزار رفتم جای دیگه خواستم گوشمو بفروشم گفتن 170 هنگ کردم آخه این چه مدلشه مغازه دار 170 بخره ولی 450 بفروشه ؟ چرا؟ |
نقل قول:
:21::21: میگن موبایل فروش ولی موبایل فروش نیستیم |
سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسلام
من تازه واردم کسی هست تحویلمون بگیره |
سلام و صبح بخیر |
آقا فرهاد خیلی به جمع ما خوش اومدی:) |
ها ها میمزا سر چفتپ
سلام خوش اومدی امیدوام خوش بگذره |
سلام تهران با این که اصلا هوا سرد نبود برف زیبایی در حال بارشه |
من و کیتی
|
برررررررررررررررررف
سلام بر دوستان :53:
================ آقا محمد خسته نباشی .. پست هاتون عالیه .... خب طفلکی ها چکار کنن هزینه ی زندگی بالاس :d نقل قول:
ما دو روز پیش بارندگی داشتیم خیلی زیاد دیروز هم هوا سرد بود . ولی دیشب توی باغ دعوت بودیم توی جاده یزد حدود 20 کیلومتری اصفهان بعد شام رفتم بیرون وسیله بیارم از تو ماشین دیدم وای چه برف قشنگی میبارید که نگو همه با هم زدیم بیرون . خدایی قشنگ بود زیر نور آبی روشنایی های باغ بعد که برگشتیم به اصفهان که نزدیک تر شدیم برف نبوووووووود طفلک بچه هام کلی ذوق کرده بودن |
سلام به همه ی دوستان گل :53: خیلی وقت بود که نیامده بودم اینجا، دلم برای همه تون تنگ شده :) :) "میگن وقتی بهار نزدیکه، باید گل رو خبر کرد، اومدم خبرتون کنم" _باوش |
سلام به همه |
ممنون که خبرم کردی مهرگان جان :dancegirl3::d
|
نقل قول:
نقل قول:
خواهش میکنم لاوین گلی :53: |
ما آمدیم ... |
لیست خانه تکانی و کارهای منزل برای سال نو : |
من هستم نقل قول:
ترنم جون دست گلت درد نکنه |
سلام
بلاخره یه فرصت گیر آوردم یه سری به اینجا بزنم آخه عروسی داداش این شابادیه هرچی کاره منو شابادی انجام میدیم من که از کت و کول افتادم شابادی بدبخت که مثل تراکتور میدوه امشب حنا بندانه و فردا عروسی راستی گفتم حنا بندان شابادی یه شعر از خود گفته زدن رو کارت عروسی ( برا کسایی که ÷حنا بندان دعوتن) سو شاو خه نه بنانه جشنی گه فقط ژنانه سر برز بیم له هه لپر کیشیدان منت بار بیم له کل کیشیدان |
سلام به همه دوستان عزیز:goftbia!:
هرسمی جان و شابادی عزیز تبریک میگم عروسی برادرتونو ایشالله خوشبخت بشن:تیپ آشو!: خواستم بگم من یه هفته ای نیستم فردا میخوام برم مسافرت خونه خواهرم گفتم پیشاپیش خبر بدم که غیبتم موجه باشه با اجازه همگی:green-hat-smiley: خداحافظ:choo: |
درود بر همگی و روزگارتون آروم |
بهار
(فریبا علوی یزدی) |
آقای شابادی ببخشید زودتر از اینا باید تبریک میگفتم |
سلام به همه ی دوستان :53: |
سلام بچه ها از همتون بابت تبریک سپاسگزارم :41:
انشالله مجردها همه سرو سامون بگیرن منون ممنون مثل اینکه شابادی هنوز وقت نکرده بیاد البته همش پیش منه |
پسته .......
سلام دوستان :53: |
سلام
مثل اینکه هرسمی زودتر اومده دهن لقی کرده و گفتنی هارو گفته لاوین جان و صبا جان واقعا ازتون ممنونم ------------------------------------- |
اشکال نداره آقا معین |
سلام دوستان |
اکنون ساعت 05:09 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |